Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Annia wrote:KarolinaMaria ja też "posypałam" się po roku niespania, więc wreszcie po skończeniu kp się ogarniam.
Z Dermapena jestem bardzo zadowolona, zniknęły mi WSZYSTKIE przebarwienia, polepszyła się kondycja skóry, jest taka bardziej napięta. A kiedy wracasz do pracy, nadal tak jak planowałaś w grudniu?
Mnie czasami bierze mamnezja, a później sobie myślę, ze jednak jeszcze trochę zaczekać by wypadało... Myślę, że tak za rok wrócimy do starań.
Gdzie robiłaś ten dermapen? kurde, ja po swoim nie widziałam takich efektów12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Dmg gratulacje dla Julki❤️ super że podoba jej się w żłobku, no i że nie choruje póki co😘😘
Michałek nauczył się układać klocki, jestem w szoku że mu tak to sprawnie idzie🙂Suszarka, Lalia, Zulugula, dmg111, kic83, Clover, kar_oliv, Annia, Nowastaraczka, emdar lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Ale był chamski lekarz na ip. Zbadał mnie stwierdził że nie widzi nic w pecherzyku jak go zapytałam dlaczego krwawie to po chamsku na mnie mordę otwarł nie wiem może pani poroni i kazał wyjść na korytarz.
Przyszłam tu tylko dlatego że moja lekarka tu pracuje inaczej bym szła gdzie indziej -
Jednorożec89 wrote:Ale był chamski lekarz na ip. Zbadał mnie stwierdził że nie widzi nic w pecherzyku jak go zapytałam dlaczego krwawie to po chamsku na mnie mordę otwarł nie wiem może pani poroni i kazał wyjść na korytarz.
Przyszłam tu tylko dlatego że moja lekarka tu pracuje inaczej bym szła gdzie indziej
Nie masz innego szpitala w pobliżu? -
nick nieaktualny
-
Jednorożec, nie patrz na to, gdzie pracuje Twoja lekarka, bo to nie ma żadnego znaczenia, jedź tam gdzie jest NORMALNA, przyjazna izba przyjęć. Ja trafiłam do szpitala z dużym krwawieniem w 8 tc (właśnie jak na okres), normalnie się mną zajęli, nie miałam tam swojego lekarza.
Suszarka, Annia, emdar lubią tę wiadomość
🦄 2021 r. -
nick nieaktualnyDziekuje dziewczyny za wasze wsparcie, jestescie niezastapione❤️❤️❤️❤️.
Harisek bardzo dziekuje ciociom za modlitwy i wsparcie pozytywne.
Przed nami jeszcze daleka droga do pelnego zdrowia, ale damy rade.KarolinaMaria, Suszarka, dmg111, Clover, kar_oliv, Ladyo, MoTyLeK🦋, Annia, Nowastaraczka, Ewa88 , emdar lubią tę wiadomość
-
Byłam w żłobku, do którego dostał się Maks.
Przedłożyłam dokumenty, żłobek, nowy, duży, czysty.
Obok przedszkole i szkoła, do której Wiki będzie szła we wrześniu.
Adaptację zaczniemy 29.11, pierwsze trzy dni po 2 h (9:00-11:00) z rodzicem, pozostałe dwa dni bez rodzice i też 2 h.
Już się denerwuje 🤦Lalia, dmg111, KarolinaMaria, Wik89, Ania81, Clover, kar_oliv, MoTyLeK🦋, Annia, Nowastaraczka, Ewa88 , emdar lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Dziękuję dziewczyny za wspaniałe wsparcie.
Dowiedziałam się tyle że w pecherzyku nie ma nic krwawie bo pewnie poronie wzieli mi bete i dali duphoston.
Siedzę na korytarzu bo łóżek brak