Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania81, fantastyczne wieści! Jakieś prognozy co do wyjścia? Nieustannie jesteście w mojej modlitwie ❤
Jednorożec, przykro mi że u Ciebie takie zawirowania. Przyrost przez tydzień bardzo mały, może faktycznie być różnie...Przytulam mocno ❤
Lalia, Ladyo, ale jesteście hot mamuśki 😍😍👏👏
U nas małe choróbsko; aż się oparliśmy w sb wieczorem na nocnym dyżurze pediatrycznym w Luxmedzie ( mega profesjonalne podejście, aż byłam w szoku), bo Julek bardzo wysoko (jak na niego) zagorączkował, brzydko kasłał, i dostał na ciele jakiejś wysypki. Osłuchowo czysto, zrobili nam badania( krew na CRP, morfologia, saturacja, wymazy na Covid i w kierunku anginy). Nic nie wyszło, ale dalej mega kaszel; no to rtg- też czysto. Licho więc wie o co kaman ( może jakiś rsv z delikatnym przebiegiem?). Dostaliśmy do domu inhalacje, krople do uszu ( delikatnie czerwone), Hitaxa( wysypka to może jakieś uczulenie) I do obserwacji. W ndz po dwóch dawkach inhalacji( Nebudd + Berodual) kaszel jak ręką odjął, gorączka minęła mu już w nocy ( nawet doby nie miał), wysypka ( po jednej dawce Hitaxy) zeszła praktycznie zupełnie. W pn byliśmy u "naszej" pediatry, i....powiedziała mi że gdybym jej nie powiedziała o tej nocnej historii na dyżurze i nie pokazała wyników to by mi nie uwierzyła. Praktycznie zdrowe dziecko ( delikatnie uszy czerwonawe, lekki katarek). Co to było? Licho wie. Powiedziała mi,że prawdopodobnie coś się zaczynało rozwijać, organizm bardzo mocno zareagował , i tak jak szybko i mocno zareagował tak zwalczył infekcję. Dziś Julek praktycznie zdrowy na 100%( zero kaszlu, gorączki , wysypki, delikatny katarek). Mówię Wam, oszaleć idzie z tymi wirusami, infekcjami itd...
Lalia, Ladyo lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Wiem że jest mały plus krew plus pusty pecherzyk więc wszystko przemawia przeciwko mnie a ja w sumie już przetrawiłam najgorsze informacje i się z nimi pogodziłam, ale garść leków na podtrzymanie ciąży dostajeDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Dziękuję dziewczyny 😘
Wiadomo że do zdjęcia i w szmince człowiek wygląda inaczej niż się nosi na codzień 🤣 ale muszę przyznać że bardzo dobrze czuję się w tych włosach ❤️ -
Jednorożec89 wrote:Wiem że jest mały plus krew plus pusty pecherzyk więc wszystko przemawia przeciwko mnie a ja w sumie już przetrawiłam najgorsze informacje i się z nimi pogodziłam, ale garść leków na podtrzymanie ciąży dostaje
Nie chce Cie zranić, ale miałam podobnie w pierwszej ciazy. Niestety u mnie okazało się puste jajo płodowe i byłam czyszczona. Ale też były marne wyniki bety, ciągle pecherzyk na usg. Czekali aż do 9tc! Strasznie długo.
Mam nadzieję, że u Ciebie fasolek albo wystartuje 2 końcu porządnie albo chociaż obejdzie się bez komplikacji...
W każdym razie tule Cie mocno i pisz zawsze jeśli czujesz potrzebę ❤️ -
Lalia też się nie załapałam na fotkę 😭
Mój Zanzi to ostatnio wzięcie prysznica 😝 Ja jestem jakimś nieogarem, nie umiem się ogarnąć, w domu posprzątać, jak wy robicie na bieżąco jedzenie maluchom? Ja nie mam gdzie małej zostawić a tylko idę do aneksu kuchennego a ona niczym rakieta już na piekarniku i wszędzie. Jest taka narwana, że ostatnio została wiedzminką, tak się na krzesło wspinała i miala siniaka od czoła po dół dolnej powieki, tak z boku od kantu nogi stołu. Nie mam kojca, w łóżku też mi się nie wydaje bezpiecznie jak tak się puści i leci swobodnie lub zaczyna jakieś głupoty. Mąż jest za ścianą pracuje z domu to go wołam ale to jest masakra, żeby np. zetrzeć jablko muszę go wołać 🤨 Ostatnio ją zapinam w spacerówce i robi ze mną siku w łazience. Jestem nienormalna?????!!!! -
Ja wam powiem że jestem teraz na etapie że chcę żeby już to wszystko nie ważne w którą stronę się wyjaśniło i żebym mogła pójść do domu przytulić dzieci a potem przytulić męża i moc się spokonie wypłakać bo tutaj wstrzymuje się jak mogę.
Dają mi te wszystkie leki bo przyrost słaby bardzo jest ale, a ja powiem wam jedno że był moment że lała się ze mnie jak z kranu więc ja ze swojej strony nie widzę sensu bo moim zdaniem już jest po wszystkimDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Jednorożec89 wrote:Ja wam powiem że jestem teraz na etapie że chcę żeby już to wszystko nie ważne w którą stronę się wyjaśniło i żebym mogła pójść do domu przytulić dzieci a potem przytulić męża i moc się spokonie wypłakać bo tutaj wstrzymuje się jak mogę.
Dają mi te wszystkie leki bo przyrost słaby bardzo jest ale, a ja powiem wam jedno że był moment że lała się ze mnie jak z kranu więc ja ze swojej strony nie widzę sensu bo moim zdaniem już jest po wszystkim -
Kar, jesteś całkowicie normalna 😁 Ja korzystam z toalety przy małej, prysznic też biorę z widownią (przenoszę antilopa do łazienki, wkładam widzkę i idę się myć) itp. Jak szykuję posiłki to najczęściej ratuję się śpiewankami na yt, a jak już totalnie nie ogarniam to wjeżdża słoik. Ja zawsze kpiłam z memów/żartów o macierzyństwie np. tego, że matka zawsze pije zimną kawę, a teraz jak tylko widzę jakiś matkowy mem to od razu 'o kurde, jakby o mnie' 🤦♀️ powiedzieć, że to survival to jak nic nie powiedzieć. Na szczęście kiedyś to minie (oby).
Lalia, wszystko już zostało napisane, gorąca mamuśka jak się patrzy! 🔥🔥Lalia, dmg111, kar_oliv, Zulugula, Annia lubią tę wiadomość
🦄 2021 r.