Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Clover wrote:My jeździliśmy z Olkiem do dr Anny Maron. Ona jest alergologiem, pediatrą i chyba dermatologiem też. W moich okolicach mamy bardzo ją polecały. Nie wiem, czy faktycznie jest jakaś bardzo dobra, ale Olka od razu trafnie zdiagnozowała i dobrała odpowiednie leczenie. Do tego jest bardzo sympatyczna.
Nie podoba mi się to tarcie oczu. Coś czuje, że to może być na tle alergicznym. Trze praktycznie non stop, ostatnio nawet przez sen i wtedy się wybudza. -
Tomeczku najlepszego dla Ciebie i dla matki celebrytki 😘💙
Suszarka, Zulugula, Ladyo lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
10 x 🦷🦷🦷🦷🦷🦷🦷🦷🦷🦷
Zamiast trójek wyszły najpierw czwórki 🤦Wik89, Annia, Nowastaraczka, Lalia, MoTyLeK🦋, Suszarka, Clover, Zulugula, Ladyo, dmg111, kar_oliv lubią tę wiadomość
[/url]
Nowastaraczka wrote:Czytalam ze tak ma byc :p bylo ciezko ?
Nawet nie zauważyłam 😂 Dziś jak się śmiał to zobaczyłam że coś mu tam dalej urosło 😂Annia, Lalia, Clover, Zulugula, kiniusia270, Nowastaraczka, dmg111 lubią tę wiadomość
[/url]
Tajka wrote:Dajecie /dawałyście na noc kaszkę? Z butelki?Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Annia wrote:Ja wolę nie wiedzieć co będzie się działo jak będą szły trzonowce i kły, bo skoro głupia dolna dwójka daje nam takie kokodżambo. 🤯
Annia, u nas właśnie ostatnio wyszła dolna dwójka (już ostatnia) i to było najgorsze ząbkowanie. Nawet jak mu szły na raz górne jedynki i miał gorączkę (pierwszy raz) to nie było takiego marudzenia jak z tą dwójką 🙈 -
Kicku, gratulacje dla Maksa 💪
A jak tam remont? Uda Wam się przeprowadzić na święta? -
Tajka wrote:Dajecie /dawałyście na noc kaszkę? Z butelki?
Lalia, chciałam Ci bardzo podziękować za screeny z butami od fizjomommy 💓 Dziś w Deichmannie kupiłam Idze jedne z nich, są kozackie! A do tego się je świetnie wkłada na nóżkę z wysokim podbiciem. Zapłaciłam 160zł, także myślę że jak na zimowe buty dla dziecka to dobra cena.
W ciągu kilku dni wywaliło mi brzuch tak że już nie ma wątpliwości że ktoś tam mieszka. Czas zamówić ciążowe leginsy. A dziś zaczął mnie uwierać stanik 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2021, 19:32
Lalia, Clover, KarolinaMaria, Ladyo, dmg111 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszareczko, super że zakupy udane ❤️
Pokaż nam się z brzuszkiem 😍 może jak się napatrze to się zarażę 😁Clover, Suszarka, Zulugula, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngie1985 wrote:Aniu81 już w domku?
Dziekuje ze pytasz
Nie, niestety wychodzimy dopiero w srode.
W czwartek pogorszyly sie wyniki, wiec leki nadal.
Juz sie tak cieszylam, no ale to tylko kilka dni extra i musi byc dobrze.
Najgorsze jest, ze te leki sa podawane przez kroplowke, i Harisek ma juz tego dosc, raczki go bola od wenflonow. Obecnie dostaje takiego strasznego placzu jak widzi pielegniarki i lekarzy jak przychodza nas sprawdzic, a jak podac kroplowke, to juz jest tragedia nawet cyc nie pomaga. Ale damy rade i bedzie dobrze. Musi bycWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2021, 20:11