Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pcosik_2 wrote:Mamuśki, potrzebuje porady. Jakiej firmy najlepiej kupić ręczniczek dla malucha ? Taki z kapturkiem ?
Mamy z Miminu (dostępne w Smyku) i super, bo duże z dużym kapturem 💙 -
Siemanko
Dopiero Was nadrobiłam... Ale ze to juz piątek, to mogę dłużej siedzieć, bo jutro nie trzeba aż tak rano wstawać
U mnie małe zawirowania. Mamy 2 samochody. Jeden duży 7 osobowy, drugi mały Ford Ka. Taki na dojazdy. W pon chciałam podjechać małym na rzęsy, wsiadam, a on nie odpala. Myślę sobie no trudno, stoi 2 tyg nie odpalamy, więc akumulator padł. Naładuje się i będzie ok. A ogólnie w grudniu jestem umówiona na warsztat na wymianę cewek i przeowdow zapłonowych. Strasznie dużo przez to spala, więc staramy się nim nie jeździć.
Duże auto jest mega. Nie zawiodło nas do tej pory. Az do wczoraj. Mój mąż nim wracał, zapaliła się lampka serwis, jakiś dziwny francuski komunikat i auto w trakcie jazdy gasło. No to na szybkiego dziś wolałam mechanika zeby podjechał z kompem i podłączył go, zobaczył o co chodzi. A również w grudniu z dużym autem jesteśmy umówieni na wymianę sprzęgła 🤦♀️ przyjeżdża Pan i co się okazuje? 2 cewki zapłonowe do wymiany... Przypadek? 🤣 No nic, jutro już je wymienimy i mam nadzieję, ze juz nic do grudnia się nie będzie dziac
Matylda dziś troszkę marudna, zeby pewnie jej idą, choć póki co na 2 się zatrzymałaza toa petyt tak jej dopisuje, ze mam wrażenie, ze non stop rusza buzia.
Weekend mam wolny, to odsapnę. Mieszkanko sobie wysprzątamauta wysprzątam.
Dzieci jeszcze w przyszłym tyg siedzą w domu. Wracamy do zlobka i przedszkola 29.11. Ale najpierw teraz w pon mamy szczepienie z Matylda, na WZW B - 4 dawka. Mam nadzieję, ze obejdzie się bez powikłań.
Co do spacerków bo widziałam temat. Nasza pediatra też mówi, ze jeśli dziecko nie goraczkuje, to wychodzić na dwór jak najwięcej. Nawet w mrozy. Ze dzięki temu szybciej zdrowieje. Takze jestem za. Czy w taki lejący deszcz? No nie raczej bo to zadna 0rzyjemnosx... -
Pcosik_2 wrote:Mamuśki, potrzebuje porady. Jakiej firmy najlepiej kupić ręczniczek dla malucha ? Taki z kapturkiem ?
Moti, współczuję problemów z autem, ale pechpiąteczka za podejście do spacerów, mam identyczne 😁
Moje dziecko sobie dzisiaj zrobiło 2 godziny przerwy w nocnym spaniu. Po podaniu nurofenu zasnęła w 20min, więc zęby w natarciu 😕 myślałam że rano trochę pośpi, to się obudziła o 7 na mleko i nie ma już zamiaru spać. A jak źle spala w nocy to drzemka w dzień tez będzie kiepska. Do tego jesteśmy dzisiaj praktycznie same przez cały dzień. Kaaaaaawy ☕MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
My mamy jeden ze smyka, jeden z pepco i jeden z Baby steps. Ze smyka jeszcze nie jest zły, z pepco tragiczny, szorstki i nieprzyjemny, a z baby steps cudowny, miękki, duży, super chłonny i ma duży kapturek 😊 -
Mam 4 ręczniki w tym jeden bambusowy. Ten ostatni był mega drogi ale nie ma sobie równych. Jest mieciutki, chlonny, sama bym sobie chętnie taki kupiła
Jesli masz większy budżet to polecam.
Wczoraj mąż bez problemu położył spać sam dwójkę dzieci. A ja posiedziałam z kolegami i kolezankami przy piwku zero. Wróciłam chwilę przed północą i od razu Marta wyczaiła że to moje kroki i się obudziła 😂
A teraz właśnie się zbieramy bo za godzinę oglądamy domClover, Belie lubią tę wiadomość
-
Ounai wrote:Mam 4 ręczniki w tym jeden bambusowy. Ten ostatni był mega drogi ale nie ma sobie równych. Jest mieciutki, chlonny, sama bym sobie chętnie taki kupiła
Jesli masz większy budżet to polecam.
Wczoraj mąż bez problemu położył spać sam dwójkę dzieci. A ja posiedziałam z kolegami i kolezankami przy piwku zero. Wróciłam chwilę przed północą i od razu Marta wyczaiła że to moje kroki i się obudziła 😂
A teraz właśnie się zbieramy bo za godzinę oglądamy dom
My też ten bambusowy uwielbiamy 😊 najlepszy!Ounai lubi tę wiadomość
-
Tomcio! 💙 Z okazji Twoich pierwszych urodzin 🍬 dużo, dużo zdrówka 🎁 wielu wspaniałych przygód🚙 cudownych ludzi i uśmiechu na buzi każdego dnia 🎶
Ladyo, Zulugula, Nowastaraczka, Ania81, Suszarka, dmg111 lubią tę wiadomość