Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTomku ciocia i Haris zycza Ci wszystkiego najlepszego z okazji 1. urodzin. Pieknych prezentow, super ciekawego zycia, zdrowia, szczescia, duzo pieniazkow (zawsze sie przydadza). Spelnienia wszystkich marzen. A na przyszlosc zebys zawsze byl duma dla swych rodzicow.
Zulu gratulacje 😍😍❤️❤️❤️❤️Zulugula lubi tę wiadomość
-
ZielonaHerbata wrote:Mamuski z Wrocławia, czy polecacie jakiegoś alergologa dziecięcego?
-
U nas dziś tragiczna noc, Olek nie mógł zasnąć wieczorem i zasnął dopiero po 21, co chwilę się budził a o 23.00 wstał na dobre i w ogóle nie był zainteresowany spaniem. Siedziałam z nim do 2.20, a później mąż go przejął a mnie odcięło totalnie i nie wiem, co było dalej. Mąż mówi, że zasnął przed 3.00 ale później się jeszcze budził co jakiś czas, ale ja nic nie pamiętam 😬
Na szczęście Olek czuje się już chyba lepiej, mniej kaszle. Ja z kolei od rana mam taką migrenę, że zwróciłam śniadanie 🙄 Jeszcze teściowa zrobiła nam nalot od rana, bo okazało się że jednak nie ma covida, to stwierdziła że sobie przyjdzie do nas, mimo, że jest na coś chora (też kaszle). Była dziwnie oburzona tym, że zamówiłam inhalator, bo przecież S. (moja szwagierka) ma na dole, to trzeba było pożyczyć 🙄 Jasne, będę od niej w kółko pożyczać tak jak ona od nas termometr, bo sobie nie mogli swojego kupić. Olek zaprezentował przed babcią wszystkie nowe umiejętności - mówił "baba", cmokał, pokazywał gdzie jest oko i wystawiał rączkę na "cześć" (tego się wczoraj nauczył) 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2021, 12:11
Lalia lubi tę wiadomość
-
Wszystkiego dobrego dla Tomka! 🥳 Udanej imprezy i worka wspaniałych prezentów 🎂
Wspominałam właśnie niedawno jak Zulu tego mema wrzuciła "ja też chcę mieć rozwarcie" hahahaha 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2021, 12:16
Lalia, Clover, Zulugula lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Clover, powiedz swojej mądrej teściowej że inhalator to jest rzecz do użytku osobistego, ponieważ każdy powinien mieć swoją maseczkę. Ciekawe czy szczoteczkę do zębów też by Wam radziła od szwagierki pożyczać 😶
KarolinaMaria, Clover lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Dziewczyny mamy promkę na metryki! Kupując pakiet metryk (w kombinacji rodzina, małżeństwo, bobasek) jest promka 2+1 gratis 😊 Za trzy metryki A4 wyjdzie wtedy 138 zł (zamiast 207 zł), a za trzy metryki 50x70 cm, czyli bobo w skali 1:1 będzie 278 zł (zamiast 417 zł) ❤️ mamy wiec trochę promocji 😃
luknijcie na insta: https://www.instagram.com/sketchwithlovepl/
❤️Lalia lubi tę wiadomość
-
Suszarka wrote:Clover, powiedz swojej mądrej teściowej że inhalator to jest rzecz do użytku osobistego, ponieważ każdy powinien mieć swoją maseczkę. Ciekawe czy szczoteczkę do zębów też by Wam radziła od szwagierki pożyczać 😶
Tak już abstrahując od tego, mam wrażenie, że ona wiecznie ma jakiś problem z tym, że my coś kupujemy Olkowi, bo przecież zawsze możemy od szwagierki wziąć. Czy to ciuszki, czy to zabawki, czy jeszcze coś innego. Owszem, czasem Olek nosi rzeczy po starszym kuzynie, ale zazwyczaj są to ciuchy, których na wyjście bym mu nie założyła. Zabawek to w ogóle od nich nie chcemy, bo w większości są bardzo poniszczone. Rozumiem jeszcze, gdyby nie było nas stać na nowe rzeczy, ale ona dobrze wie, że mamy na to kasę. Czasem mam wrażenie, że jej zdaniem naszemu dziecku nic się nie należy, bo przecież wszystko może mieć po starszym kuzynie 🙄 Przecież przed chrzcinami powiedziała, żebyśmy nie kupowali ubranka bo oni mają, a jak powiedziałam, że kupimy coś, co nam się bardziej będzie podobało bo tamto było zupełnie nie w naszym stylu, to przewracała oczami.