Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina, wirtualnie przytulam z nocnej przerwy w dostawie snu ❤( dziś od 3:30 do....- kto to wie). Mam wrażenie,że jak w końcu prześpię noc bez minimum 3 pobudek ( w tym obowiązkowo jedna co najmniej 2h) to zagram w totka 😉.
Dziękuję dziewczyny za życzenia zdrowia😘 Ladyo, Tobie również życzę szybkiego powrotu do zdrowia 😘.
Edit: zasnął o 05:00, sprawdziwszy przedtem ze 100 razy czy na pewno nie da się matce wyrwać wszysykich włosów z głowy albo chociaż wydłubać z jednego oka🤦♀️ Biedactwo jeszcze nie wie że za 2,5h..... matka go obudzi do żłobka ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2021, 05:01
Ladyo lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
KarolinaMaria wrote:To ja stawiam całą zastawę 🍽
KarolinaMaria, dmg111 lubią tę wiadomość
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
Dzisiaj chyba otworze szampana z %, pierwsza pobudka na mleko o północy, kolejnej NIE BYŁO!! Wstała o 5.20. W szoku byłam, jak sie obudziła, patrzę północ... Potem patrzę 5....😲 Czy moje dziecko dojrzewa? 😀😀
Wiem, że to może być jednorazowe i nie mam co liczyć, że tak będzie teraz ciągle, ale i tak się cieszę 😀😀kic83, emdar, KarolinaMaria, Suszarka, Ladyo, Nowastaraczka, Lalia, Ewa88 , Clover, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Ounai super domek
Bardzo zazdroszcze. Tez mnie ceny przerażają. Tez w tym roku kupilismy ale mieszkanie tylko 😅 tylko ze ceny we Wroclawiu to w ogole masakra jest... No coz z wielu rzeczy musielismy zrezygnować, isc na kompromis ale kredytu i tak pod korek nie wzielismy. Wiec mieszkanie nie moge powiedziec ze jest mieszkaniem marzeń ale jest po prostu na nasze potrzeby wystarczajace
Laila u nas z kolei pediatra mowila i moja mama (ktora jest pielegniarka w punkcie szczepien) ze zywe mozna laczyc z żywymi. Czyli ospa z świnka, odra, rozyczka. Ja tak szczepilam corke i planuje syna.
My tez jakos poczatkiem grudnia zaczynamy zlobek 🙄 miało byc jakos teraz ale jeszcze przeciągnęłam o te 2 tyg...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2021, 07:32
Lalia lubi tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Motylku, Inga, super sesje 🤩 ślicznie wyglądacie wszyscy 😊😊 my mamy jakoś w grudniu, ale jeszcze bez terminu 😀
Zdrówka życzę chorowitkom 😘
Ounai, super, że bierzecie ten dom 👍👍 mi też się marzy dom, wychowałam się w domku, ale u nas ceny kosmos, na razie na pewno nie ogarniemy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2021, 07:36
MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
-
Hej Mamusie!
Część z Was kojarzę jeszcze z Bożenek! Cieszę się, że jesteście już dawno po tej stronie mocy❤️
Pozwalam sobie napisać bo poszukuje Mamuś, które rodziły w Wawie (chciałam małej porady dot. szpitala i lekarza), jak by się mogły do mnie odezwać na priv albo dać znaka to ja się odezwę 🙏 będę bardzo wdzięczna!
Kciuki za Was i Wasze śliczne bobaski (już widzę nie takie malutkie🥰)🍀 -
LILKA wrote:Hej Mamusie!
Część z Was kojarzę jeszcze z Bożenek! Cieszę się, że jesteście już dawno po tej stronie mocy❤️
Pozwalam sobie napisać bo poszukuje Mamuś, które rodziły w Wawie (chciałam małej porady dot. szpitala i lekarza), jak by się mogły do mnie odezwać na priv albo dać znaka to ja się odezwę 🙏 będę bardzo wdzięczna!
Kciuki za Was i Wasze śliczne bobaski (już widzę nie takie malutkie🥰)
Lilka
ja Ciebie też kojarzę
Możesz śmiało do mnie pisać 😚LILKA lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
U mnie zmiana prefiksu - 49,5 kg 💪
Tajka, emdar, Suszarka, KarolinaMaria, Nowastaraczka, Lalia, MoTyLeK🦋, Clover, Ladyo, dmg111 lubią tę wiadomość
[/url]
Po jakim czasie od porodu dostałyście @? Wiem, że to może być uzależnione od kp, dlatego dziwię się, że jeszcze nie mam, bo już dawno mleczka malutko, w dzień odciągam 2x po 60ml...w nocy tylko Maja coś je. Ale nie tak żeby się najeść.
Libida brak, z mężem 🐝 bardzo rzadko, a jak już to bez zabiezbieczenia...i tak ostatnio zaczęłam myśleć, że głupio robimy 😀 bo przecież mogę mieć owulacje przed @🤔 -
Tajka wrote:Po jakim czasie od porodu dostałyście @? Wiem, że to może być uzależnione od kp, dlatego dziwię się, że jeszcze nie mam, bo już dawno mleczka malutko, w dzień odciągam 2x po 60ml...w nocy tylko Maja coś je. Ale nie tak żeby się najeść.
Libida brak, z mężem 🐝 bardzo rzadko, a jak już to bez zabiezbieczenia...i tak ostatnio zaczęłam myśleć, że głupio robimy 😀 bo przecież mogę mieć owulacje przed @🤔
Po 14 mc od porodu z córką (kp do 15 mc).
Po 11,5 mca od porodu z synkiem (wciąż często kp).Lalia lubi tę wiadomość
[/url]
Tajka wrote:Po jakim czasie od porodu dostałyście @? Wiem, że to może być uzależnione od kp, dlatego dziwię się, że jeszcze nie mam, bo już dawno mleczka malutko, w dzień odciągam 2x po 60ml...w nocy tylko Maja coś je. Ale nie tak żeby się najeść.
Libida brak, z mężem 🐝 bardzo rzadko, a jak już to bez zabiezbieczenia...i tak ostatnio zaczęłam myśleć, że głupio robimy 😀 bo przecież mogę mieć owulacje przed @🤔
Ja dostałam miesiąc po połogu, a karmiłam wtedy jeszcze normalnie. Myślę, że co organizm to inaczej jest. Miałam też zaraz mega owulacje z 3 jajeczkami🙈 byłam.na usg bo chciałam sprawdzić czy mi owulacje wróciły
Okres wrócił taki jak był, po 28-29 dni.O ❤️
Z ❤️ -
Ounai wrote:Obserwuję rynek i widzę, że przez chwilę było lekkie załamanie cen domów z rynku wtórnego i działek budowlanych, natomiast mieszkania ciągle szły w górę. My też decydujemy się z pełną świadomością, że zapewne za parę lat zapłacilibyśmy być może dziesiątki tysięcy mniej. No ale za parę lat nie będzie nam już taki dom potrzebny.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ounai wrote:Jejku, dziewczyny dziękuję ❤
Dla nas to też jest spełnienie marzeń. Będzie nas kosztowało wiele wyrzeczeń. Już teraz zeszliśmy do minimum z wydatkami i zaciskamy pasa. Niestety muszę odpuścić aparat na zęby, może kiedyś założę jeszczeA że mój mąż jest kiepski w oszczędzaniu to ja jestem szeryfem wydatków.
Belie, 143m2 użytkowej
garaż 32m2
Wiatrołap 3,4m2
Gabinet 11m2
Salon i kuchnia 37m2
Hol 8,35
Toaleta 3
Pom gosp 5,25m2
Schowek pod schodami 2,83m2
Taras 27m2
Pietro:
Komunikacja 2,98
Lazienka 7,38
Sypialnia 16
Sypialnia 13
Sypialnia 11
Powierzchnia sypialni po podłodze jest duzo większa, ale wiadomo, skosy są więc liczy się mniej.
Mąż się że mnie śmieje ze jeszcze niedawno kupowałam zupełnie niepotrzebne rzeczy a teraz dostałam świra na punkcie oszczędzania. No ale dom się sam nie wykończy:P co tam, że jeszcze go nie kupiliśmy 😂 Nasz syn cały szczęśliwy bo nie dość że miałby basen w ogródku to w domu naprzeciwko mieszkałby chłopiec w jego wieku. Już nam opowiadał, że zaprosiłby tego chłopca do siebie 😂
Super metraż. Skosy dają jednak trochę przetarzeni więcej. Zależy jak wysoka jest ściana kolankowa. Dom moich rodziców ma niską, a mimo to łazienka że skosem wyszła duża, a jakby go nie było, to trudno byłoby zmieścić duża wannę.O ❤️
Z ❤️ -
Tajka, ale fajna nocka! Oby jak najdłużej się utrzymały✊😘
Kic, no gratulacje mega 👏👏👏Co za waga 🥳!
Lilka, ja też rodziłam w Wawie( Inflancka), ale jeszcze przed pandemią więc pewnie sporo się zmieniło. Jak coś, pisz:)42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
Tajka mi okres u libido
wróciły trzy miesiące po porodzie przy kp tylko że wtedy Jaś przestał mi budzić się w nocy.
Ounai piękny ten dom a to okno w salonie jest boskie😍
My czekamy na pozwolenie na budowę ale jak słyszę o cenach materiałów to płakać mi się chcę i zastanawiam się jak to uciągniemyDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
emdar, dziękuję, ja już się czuję dobrze. Mam nawet słynny zastrzyk energii w związku z drugim trymestrem 💪
Tajka, ja dostałam okres po niecałych dwóch miesiącach od porodu. A karmiłam wtedy jeszcze sporo.
U nas dzisiaj też przerwa w spaniu, 1.5h...czekalam na regres związany z chodzeniem i proszę, jest 🙈emdar lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Inga, ja czekałam jakieś 13 miesięcy na set dłuższy niż 3h. No i niby teraz pierwszy set ma ( przeważnie) koło 5h; tyle,że potem to już jazda bez trzymanki 🙄😣.
Suszarka, fajnie ze lepiej się czujesz. Drugi trymestr to chyba najfajniejszy czas ciąży! Korzystaj póki brzuch mały 😘
Annia, OMG...zęby...na samo wspomnienie naszych nocek połączonych z ząbkowaniem mi słabo 😒😏.
Tajka, mi okres wrócił po 8 miesiącach( mimo ogromnej - nadal trwającej tak naprawdę- laktacji).Suszarka lubi tę wiadomość
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny 🙂
Kiedyś na chwilkę tu zajrzałam do Was ale na pewno nie pamiętacie bo to był raz i na krótko więc przepraszam że Wam tu wchodzę. Chciałam tylko zapytać mamy tych troszkę starszych dzieci starszych tj skończony rok 😉 co podajecie dzieciom do picia prócz wody? Jakieś herbaty typowe dla dzieci bądź soki? Macie jakieś sprawdzone?