Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Tajka ta kostka z vtech jest w empiku teraz na promce za 113zl
no i gratuluję super nocki
u nas średnio...dwie pobudki na mleczko i lulanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2021, 10:22
Tajka lubi tę wiadomość
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
My po szczepieniu 💪
Olek waży 9695g i ma 76 cm 😁MoTyLeK🦋, emdar, Ewa88 , Zulugula, Clover, Meggi110818, kic83, Suszarka, dmg111, Ladyo lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, nie było dzisiaj jakiejś pełni?
Olek przerwa w spaniu od 3:50 do 5:35 😵 -
Tajka wrote:Po jakim czasie od porodu dostałyście @? Wiem, że to może być uzależnione od kp, dlatego dziwię się, że jeszcze nie mam, bo już dawno mleczka malutko, w dzień odciągam 2x po 60ml...w nocy tylko Maja coś je. Ale nie tak żeby się najeść.
Libida brak, z mężem 🐝 bardzo rzadko, a jak już to bez zabiezbieczenia...i tak ostatnio zaczęłam myśleć, że głupio robimy 😀 bo przecież mogę mieć owulacje przed @🤔 -
Maminka89 wrote:Mamy z pytań tych głupich 😂 Mamuśki roczniaków, czy podczas urodzin dawałyście dzieciom do spróbowania tort?
Ja byłam wyrodna i dałam, tort był zrobiony przeze mnie i jeszcze był z masą truskawkowąDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Miesiaczka zarowno po 1 porodzie jak i teraz po drugim wrocila juz 6 tyg po skonczonym połogu...a karmilam non stop. I od tego czasu regularnie jak w zegarku szwajcarskim co miesiac. 😅Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Dziewczyny, współczuję słabych nocek. U nas standardowo była przerwa, ale tym razem trochę wcześniej niż zazwyczaj - od 22.40 do 1.15. A ponieważ ja i tak przeważnie chodzę spać około północy lub później, to jakoś tak nie odczułam tego. A później już szaleństwo, bo Olek spał bez przerwy do 8 rano 😮
Lalia, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Ewa88 wrote:Tajka ta kostka z vtech jest w empiku teraz na promce za 113zl
no i gratuluję super nocki
u nas średnio...dwie pobudki na mleczko i lulanie
Ewa88 , Meggi110818, dmg111, Tajka lubią tę wiadomość