Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZulugula wrote:Hej
Ja podaję tylko wodę i nie będę tego zmieniać jeszcze dłuugogdzies widzialam, że z herbat to roiboos jest ok dla dzieci. Jak bardzo chcesz dac sok to wiadomo, że najlepiej taki 100% bez dodatków
Podawała małej od początku tylko wodę zawsze piła do czasu 😒 teraz głównie ją wylewa na siebie i na podłogę nie chce wgl pić. Sok podawałam jeszcze rozcieńczony pół na pół z wodą ale to samo było więc nie wiem czy jej nie smakuje czy po prostu nie chce jej się pić ale przez cały dzień jak łyknie dwa łyki to dobrze a to trochę mało więc nie wiem co już podawać. Myślałam o herbatce ale nie wiem jaką. To spróbuję tą co napisałaś, dziękuję za odpowiedź 🙂 -
Dziewczyny, myślicie że słaby sen Olka związany jest z tym że wczoraj nauczył się bić brawo? 🤣
Robi to tak komicznie nieporadnie, że na razie tylko matka wie, że TO jest brawo 😂 i najlepsze że ja mówię "Oluś, braaawooo!" a on macha rękami, raz trafi w dłonie raz nie i wokolizuje "aaałooo" 🤣🤣🤣Clover, Angie1985, Zulugula, Maminka89, Suszarka, dmg111, KarolinaMaria, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Karolina, co się zbieram żeby napisać, to zapominam 🙈
Gratuluję że się udaje Matyldę uśpić w wózku! ❤️❤️❤️❤️ To jest naprawdę dużo!! U nas dzięki temu jest w stanie praktycznie każdy Olka ululać 💪 s co do nocnego spania, to też czasami jest bunt, ale zazwyczaj 95% wieczorów zasypia w wózku i go przekładamy, tylko czekamy żeby mocniej zasnął 😉KarolinaMaria lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Dziewczyny, myślicie że słaby sen Olka związany jest z tym że wczoraj nauczył się bić brawo? 🤣
Robi to tak komicznie nieporadnie, że na razie tylko matka wie, że TO jest brawo 😂 i najlepsze że ja mówię "Oluś, braaawooo!" a on macha rękami, raz trafi w dłonie raz nie i wokolizuje "aaałooo" 🤣🤣🤣Lalia lubi tę wiadomość
-
Tajka wrote:Po jakim czasie od porodu dostałyście @? Wiem, że to może być uzależnione od kp, dlatego dziwię się, że jeszcze nie mam, bo już dawno mleczka malutko, w dzień odciągam 2x po 60ml...w nocy tylko Maja coś je. Ale nie tak żeby się najeść.
Libida brak, z mężem 🐝 bardzo rzadko, a jak już to bez zabiezbieczenia...i tak ostatnio zaczęłam myśleć, że głupio robimy 😀 bo przecież mogę mieć owulacje przed @🤔 -
Tak, Maks zjadł kawałek tortu na swoje urodziny, uszy aż mu się trzęsły 😂🎂
Zulugula, Suszarka lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Clover, ta Twoja teściowa to ma chyba jakiegoś hemoroida wielkości arbuza na dupie, za przeproszeniem, bo ciągle jakieś chore akcje odstawia 😑
Super, że Twój Oluś daje rękę na cześć! I z tego co pamiętam to pokazuje na oko 💙
Mój Olek od wczoraj próbuje to brawo i od jakiegoś czasu perfekcyjnie grozi palcem wskazującym🤣🤣🤣Zulugula, Clover, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Mam nadzieję że zadziała 🤣🤣 z ruchu warg można się domyślić, że grozi palcem i mówi "mama" 🤣🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2021, 07:49
calanthe, KarolinaMaria, Zulugula, Clover, Inga28, Ewa88 , Meggi110818, veritaa, Suszarka, dmg111, kic83, Maminka89 lubią tę wiadomość
-
Idę dzisiaj do internisty. Właściwie jak się zapisywałam to byłam pewna że chcę iść, a teraz mnie ogarniają jakieś lęki że zostanę potraktowana jak hipohondryczka 🙄 Mieliśmy w przychodni super internistkę, naprawdę jej zależało na pacjentach i nikogo nie olewała. Od dłuższego czasu już jej nie było, a teraz się dowiedziałam, że została zwolniona. No tak, pewnie za duże koszty generowała, bo jak pacjent potrzebował jakichś badań to po prostu wypisywała skierowanie na dokładne badania, a nie olewała jak inni lekarze... Zapisałam się do jakiejś doktor której nawet nie kojarzę, ale mam przeczucie że to jakaś starsza babka, bo chciałam najpierw poprosić o teleporadę, a w rejestracji uzyskałam informację że ona przyjmuje tylko osobiście, bo nie chce prowadzić teleporad - w sumie może to i lepiej, zobaczymy. Od jakiegoś czasu bardzo często boli mnie głowa, robi mi się słabo. Jestem blada i mam podkrążone oczy, nawet pani doktor u której byłam ostatnio z Olkiem pytała, kiedy ostatnio robiłam badania. Chciałabym też zapytać, czy mi wypisze skierowanie na badania hormonów tarczycy i krzywą cukrową (pewnie nie, ale zapytać mogę, nikt mi głowy nie urwie). Ciekawa jestem, co wyniknie z tej wizyty 🤔
-
Zulugula wrote:Hahahahahaha Olek🤣🤣🤣🤣
Ojj Lalia musicie często mu grozić, że tak opanował to do perfekcji😂😂
Ja mu tak pokazuje ten palec i mówię: "Ej, nie!" i teraz powtarza 🙈 dzisiaj po szczepieniu pielęgniarce wywijał tym palcem 😂Zulugula, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Lalia, o tak, wreszcie ojciec może ja uspic, tylko u nas nie ma czegoś takiego jak głęboki sen ;( każde przeniesienie to pobudka, ale dobrze, że chociaż dniówki ogarnięte. Czasem jak zaśnie mi w aucie w czasie jazdy (np. jak wracamy z fizjo) to potem siedzę z nią w samochodzie pod domem, żeby sobie pospała, bo nie da się jej przenieść do domu i odłożyć 🙄 Olek jest niesamowity, teraz widać jakie ma już wlosy!
Calanthe, ciepła kawa i przede wszystkim spokoj są na wagę złota. Błogosławmy przedszkola!
My planujemy dać tort, nawet zamówię specjalny vege pod Matyldę (ten vege będzie dla wszystkich).
Lalia, calanthe lubią tę wiadomość
🦄 2021 r. -
Lalia wrote:Clover, ta Twoja teściowa to ma chyba jakiegoś hemoroida wielkości arbuza na dupie, za przeproszeniem, bo ciągle jakieś chore akcje odstawia 😑
Super, że Twój Oluś daje rękę na cześć! I z tego co pamiętam to pokazuje na oko 💙
Mój Olek od wczoraj próbuje to brawo i od jakiegoś czasu perfekcyjnie grozi palcem wskazującym🤣🤣🤣
A to "cześć" to nie jest podawanie ręki, tylko bardziej takie wyciąganie rączki do góry - coś jak ten gest który robią kierowcy kiedy chcą pokazać "dziękuję" 😁 Takie pa pa, tylko bez machania 🤣
Olkowe machanie paluszkiem jest boskie! 🤩 A jakie miny przy tym robi, haha 😁 A jak się robi takiego gifa?