Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZulugula wrote:Hej
Ja podaję tylko wodę i nie będę tego zmieniać jeszcze dłuugogdzies widzialam, że z herbat to roiboos jest ok dla dzieci. Jak bardzo chcesz dac sok to wiadomo, że najlepiej taki 100% bez dodatków
Podawała małej od początku tylko wodę zawsze piła do czasu 😒 teraz głównie ją wylewa na siebie i na podłogę nie chce wgl pić. Sok podawałam jeszcze rozcieńczony pół na pół z wodą ale to samo było więc nie wiem czy jej nie smakuje czy po prostu nie chce jej się pić ale przez cały dzień jak łyknie dwa łyki to dobrze a to trochę mało więc nie wiem co już podawać. Myślałam o herbatce ale nie wiem jaką. To spróbuję tą co napisałaś, dziękuję za odpowiedź 🙂 -
Dziewczyny, myślicie że słaby sen Olka związany jest z tym że wczoraj nauczył się bić brawo? 🤣
Robi to tak komicznie nieporadnie, że na razie tylko matka wie, że TO jest brawo 😂 i najlepsze że ja mówię "Oluś, braaawooo!" a on macha rękami, raz trafi w dłonie raz nie i wokolizuje "aaałooo" 🤣🤣🤣Clover, Angie1985, Zulugula, Maminka89, Suszarka, dmg111, KarolinaMaria, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Karolina, co się zbieram żeby napisać, to zapominam 🙈
Gratuluję że się udaje Matyldę uśpić w wózku! ❤️❤️❤️❤️ To jest naprawdę dużo!! U nas dzięki temu jest w stanie praktycznie każdy Olka ululać 💪 s co do nocnego spania, to też czasami jest bunt, ale zazwyczaj 95% wieczorów zasypia w wózku i go przekładamy, tylko czekamy żeby mocniej zasnął 😉KarolinaMaria lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Dziewczyny, myślicie że słaby sen Olka związany jest z tym że wczoraj nauczył się bić brawo? 🤣
Robi to tak komicznie nieporadnie, że na razie tylko matka wie, że TO jest brawo 😂 i najlepsze że ja mówię "Oluś, braaawooo!" a on macha rękami, raz trafi w dłonie raz nie i wokolizuje "aaałooo" 🤣🤣🤣Lalia lubi tę wiadomość
-
Tajka wrote:Po jakim czasie od porodu dostałyście @? Wiem, że to może być uzależnione od kp, dlatego dziwię się, że jeszcze nie mam, bo już dawno mleczka malutko, w dzień odciągam 2x po 60ml...w nocy tylko Maja coś je. Ale nie tak żeby się najeść.
Libida brak, z mężem 🐝 bardzo rzadko, a jak już to bez zabiezbieczenia...i tak ostatnio zaczęłam myśleć, że głupio robimy 😀 bo przecież mogę mieć owulacje przed @🤔 -
Tak, Maks zjadł kawałek tortu na swoje urodziny, uszy aż mu się trzęsły 😂🎂
Zulugula, Suszarka lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Clover, ta Twoja teściowa to ma chyba jakiegoś hemoroida wielkości arbuza na dupie, za przeproszeniem, bo ciągle jakieś chore akcje odstawia 😑
Super, że Twój Oluś daje rękę na cześć! I z tego co pamiętam to pokazuje na oko 💙
Mój Olek od wczoraj próbuje to brawo i od jakiegoś czasu perfekcyjnie grozi palcem wskazującym🤣🤣🤣Zulugula, Clover, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Mam nadzieję że zadziała 🤣🤣 z ruchu warg można się domyślić, że grozi palcem i mówi "mama" 🤣🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2021, 07:49
calanthe, KarolinaMaria, Zulugula, Clover, Inga28, Ewa88 , Meggi110818, veritaa, Suszarka, dmg111, kic83, Maminka89 lubią tę wiadomość
-
Idę dzisiaj do internisty. Właściwie jak się zapisywałam to byłam pewna że chcę iść, a teraz mnie ogarniają jakieś lęki że zostanę potraktowana jak hipohondryczka 🙄 Mieliśmy w przychodni super internistkę, naprawdę jej zależało na pacjentach i nikogo nie olewała. Od dłuższego czasu już jej nie było, a teraz się dowiedziałam, że została zwolniona. No tak, pewnie za duże koszty generowała, bo jak pacjent potrzebował jakichś badań to po prostu wypisywała skierowanie na dokładne badania, a nie olewała jak inni lekarze... Zapisałam się do jakiejś doktor której nawet nie kojarzę, ale mam przeczucie że to jakaś starsza babka, bo chciałam najpierw poprosić o teleporadę, a w rejestracji uzyskałam informację że ona przyjmuje tylko osobiście, bo nie chce prowadzić teleporad - w sumie może to i lepiej, zobaczymy. Od jakiegoś czasu bardzo często boli mnie głowa, robi mi się słabo. Jestem blada i mam podkrążone oczy, nawet pani doktor u której byłam ostatnio z Olkiem pytała, kiedy ostatnio robiłam badania. Chciałabym też zapytać, czy mi wypisze skierowanie na badania hormonów tarczycy i krzywą cukrową (pewnie nie, ale zapytać mogę, nikt mi głowy nie urwie). Ciekawa jestem, co wyniknie z tej wizyty 🤔
-
Zulugula wrote:Hahahahahaha Olek🤣🤣🤣🤣
Ojj Lalia musicie często mu grozić, że tak opanował to do perfekcji😂😂
Ja mu tak pokazuje ten palec i mówię: "Ej, nie!" i teraz powtarza 🙈 dzisiaj po szczepieniu pielęgniarce wywijał tym palcem 😂Zulugula, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Lalia, o tak, wreszcie ojciec może ja uspic, tylko u nas nie ma czegoś takiego jak głęboki sen ;( każde przeniesienie to pobudka, ale dobrze, że chociaż dniówki ogarnięte. Czasem jak zaśnie mi w aucie w czasie jazdy (np. jak wracamy z fizjo) to potem siedzę z nią w samochodzie pod domem, żeby sobie pospała, bo nie da się jej przenieść do domu i odłożyć 🙄 Olek jest niesamowity, teraz widać jakie ma już wlosy!
Calanthe, ciepła kawa i przede wszystkim spokoj są na wagę złota. Błogosławmy przedszkola!
My planujemy dać tort, nawet zamówię specjalny vege pod Matyldę (ten vege będzie dla wszystkich).
Lalia, calanthe lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Lalia wrote:Clover, ta Twoja teściowa to ma chyba jakiegoś hemoroida wielkości arbuza na dupie, za przeproszeniem, bo ciągle jakieś chore akcje odstawia 😑
Super, że Twój Oluś daje rękę na cześć! I z tego co pamiętam to pokazuje na oko 💙
Mój Olek od wczoraj próbuje to brawo i od jakiegoś czasu perfekcyjnie grozi palcem wskazującym🤣🤣🤣
A to "cześć" to nie jest podawanie ręki, tylko bardziej takie wyciąganie rączki do góry - coś jak ten gest który robią kierowcy kiedy chcą pokazać "dziękuję" 😁 Takie pa pa, tylko bez machania 🤣
Olkowe machanie paluszkiem jest boskie! 🤩 A jakie miny przy tym robi, haha 😁 A jak się robi takiego gifa?