Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, od dziś jestem zadrutowana, na razie górny łuk 😬 przeżyłam, zobaczymy co będzie jutro
kic83, Iryska, Lalia, Enigvaa, calanthe, Suszarka, Zulugula, Wik89, kar_oliv, Ewa88 , Nowastaraczka, dmg111, Ladyo, Clover, MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Zulugula wrote:Kic jak Maks się czuje po szczepieniu?
Lalia jak teraz ma się Olek?
U nas bardzo łagodnie było po bexsero, pierwszego wieczora ok 38 ale szybko spadła, bez pogorszenia samopoczucia
Zulu
dziękuję że pytasz, Maks w ciągu dnia ok, natomiast dzisiejsza noc to tragedia, nie wiem czy to przez dwie szczepionki podane naraz, czy przez zęby,czy jedno i drugie.
Ja właśnie załatwiłam sobie zaświadczenie już ze żłobka na darmową ospę, nie będę płacić za coś co mogę mieć za darmo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2021, 19:13
KarolinaMaria, Lalia, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Motylku
ja trenuje z Gillian Michaels, ma 47 lat i jest dla mnie inspiracją, i bardziej do mnie przemawia niż jakaś młoda trenerka, bez dzieci, która nie wracała do formy po ciążach.Wik89, Nowastaraczka, Ladyo, Clover, MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość
[/url]
KarolinaMaria wrote:Dziewczyny, od dziś jestem zadrutowana, na razie górny łuk 😬 przeżyłam, zobaczymy co będzie jutro
Najgorsze pierwsze 3 dni. Potem jako tako sie czlowiek przyzwyczajaKarolinaMaria lubi tę wiadomość
🔸28 lat
[/url]
Dziewczyny
Czy byłyście ze swoimi chodzącymi dziećmi u ortopedy kontrolnie, żeby sprawdził czy wszystko jest ok?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Lalia wrote:Olek siadł mając równo 7 miesięcy, zaczął raczkować mając niecałe 8 a wstał jak skończył 9 miesięcy 😅 więc nie zawsze tak to działa 😂 a pediatra była pod wrażeniem jaki jest silny i sprawny jak na swój wiek 😁
Enigvaa, Lalia lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarka wrote:Irysko, Lalia, mnie tak mówiła fizjoterapeutka i mama fizjoterapeuta też takie ramy podaje. Ale wiadomo że każde dziecko jest inne, i nie da się wszystkich wstawic w sztywne normy. Niemniej jednak zawsze jestem w teamie "jeśli coś mnie niepokoi to sprawdzam". Spokój nie ma ceny
Zdecydowanie, chcialam dzis wydębić skierowanie do fizjo na nfz ale tak sie darla ze nie bylo szans na rozmowe, wiec dalam sobie spokoj. Musze zadzwonic do naszej fizjo czy juz wrocila z urlopu🔸28 lat
Po połówkowym wszystko idealnie, doktor zadowolony, bobas współpracował 😁 mam super foto usteczek bobaska, całkiem podobne są do Igusiowych ❤️❤️ na razie jest dwa dni do tyłu, więc być może tym razem urodzę średniaczka. Niestety dr nie wpuścił mojego męża, jeszcze dwa tygodnie temu pozwalał, ale sytuacja covidowa jest już teraz zbyt poważna
poza tym jestem głupia i myślałam że będzie tylko przez brzuch, więc odpuściłam depilację, a na koniec badania usłyszałam "proszę się rozebrać, musimy zmierzyć szyjkę". Boziu, wiem że lekarzowi to bez różnicy ale mnie niekoniecznie 😂😂 jeszcze powiedział "szyjeczka idealna, ale widać że już się Pani chce siku, takze szybciutko kończymy" 😂
calanthe, Zulugula, kar_oliv, Lalia, Enigvaa, Dzudi, madziulix3, KarolinaMaria, Ewa88 , Nowastaraczka, kic83, dmg111, Clover, MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszareczko, oczywiście, że tak!
Ty już po wizycie czy masz później? 😘
Kic, zrobiłam test, biało 😁 jakieś mini plamienie mam cały dzień, mam nadzieję że się rozkręci okres 😁kic83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuszarka super wieści ❤️ szkoda, że mąż nie mógł wejść.
Ja kiedyś miałam podobną sytuację, kładę się, lekarz zaczyna badanie i mnie od razu wysłał na siku do łazienki. Wróciłam i zaczął badanie. 😂
Ja tam depilacją się w ogóle nie przejmuję, na lekarzach to nie robi żadnego wrażenia. 😁Suszarka, Nowastaraczka, dmg111, Clover lubią tę wiadomość
-
Suszarka uśmiałam się 😂
Ciekawe jak bardzo, lub nie, siostry będą podobne ❤
Boziu jak ja bym chciała mieć siostrę. Między Waszymi dziewczynami będzie tak mała różnica, że pewnie ich więź będzie w przyszłości jeszcze silniejsza ❤Suszarka, kic83, dmg111, Clover lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Suszarko super wieści, nie mogę uwierzyć że to już tyle minęło! Połowa!!🤰
Lalia, trzymam kciuki za Was! U mnie odkąd okres wrócił to mam tam tak ciągle mokro... hot hot 😁 Chyba mocno też czuję owulację w jajnikach mnie kłuje a mąż się do mnie lepi, tyle tych feromonów wysyła moje ciało 😅 ale u nas bez starań bo ja już się do ponownego zaciążenia i macierzyństwa nie nadaje 😊Suszarka, Nowastaraczka, kic83, dmg111, Lalia, KarolinaMaria, Clover lubią tę wiadomość
-
Suszarko, super, że wszystko ok. Masz wrażenie, że druga ciąża leci szybciej? Jak to jest? Ehhh, depilacja! Wizyty u gina to była najlepsza motywacja 🤣
Dzudi, daj znać jak Twoje wyniki. Macie już imię?
Enigva, ja bym poszła do fizjo dla świętego spokoju. Wg mnie wszystko u was ok, Malwi poszła w rozwój poznawczy. Co do aparatu, to liczę, że szybko się przyzwyczaję, choć myślalam, że będzie gorzej.Suszarka, Lalia lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
KarolinaMaria wrote:Suszarko, super, że wszystko ok. Masz wrażenie, że druga ciąża leci szybciej? Jak to jest? Ehhh, depilacja! Wizyty u gina to była najlepsza motywacja 🤣
Lalia, dmg111, KarolinaMaria, Nowastaraczka, Zulugula, Clover lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Zulugula wrote:Jak któraś ma kryzys ciężkich nocy jak ja ostatnio to polecam na fb "niania od spania". Czytam te wpisy i pochlipuję. Piękne
Poczytałam, popłakałam 😭Nowastaraczka, Zulugula lubią tę wiadomość
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność