Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja się dzidiaj wyspałam 😀 spałam od 20. 30 do 22 😀 później szybkie mleczko i sen do 3, znowu mleczko i sen do prawe 6😊 💪
Cieszę się, chociaż wiem że może to chwilowe 😊
Współczuję słabych nocy, wiem co to znaczy, więc tym bardziej łączę się w bólu 😘KarolinaMaria, Clover, emdar, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Meggi110818 wrote:Nie wiecie czy jest jakiś kod rabatowy w hm? Może z ING? Jest teraz - 20, ale jakiś kod by się przydał jeszcze 🙈Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
kar_oliv wrote:Pytanko, może głupie ale czy zwracacie uwagę czy np. na jogurtach i twarogu jest info, że jest z mleka pasteryzowanego? Czy bezpiecznie mogę podać jakikolwiek?
-
Emdar, Clover, współczuję 🤯 nie wiem co więcej dodać.
Zulu, nie wiem jak to się robi, żeby dzieci zasypiały o 20. U nas 22 to jest sukces (nawet jak ma tylko jedną drzemkę w dzień). Nic nie oglądam, nic nie czytam, bo gaszę światło, żeby ją wyciszyć. Zero chwili do siebie.'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
kar_oliv wrote:Pytanko, może głupie ale czy zwracacie uwagę czy np. na jogurtach i twarogu jest info, że jest z mleka pasteryzowanego? Czy bezpiecznie mogę podać jakikolwiek?
Meggi110818, Ewa88 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Zestaw uśmiechów 😁
Nie chce pozować, od razu ucieka 🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2021, 08:04
KarolinaMaria, MoTyLeK🦋, Ulaa, Tajka, Maminka89, Ewa88 , Ladyo, Zulugula, Wik89, Angie1985, Iryska, kic83, Annia, AgataAgatka, Suszarka, Clover, emdar, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Kar, śliczna Maja, nie ma czasu na pozowanie. Napisałaś wczoraj, że nie czujesz, by kolejna ciąża i macierzyństwo było dla Ciebie (czy jakoś tak). Mam podobnie. Dzięki, że to napisałaś, bo czasem łapie doła, że jest ze mną coś nie tak.
Tajka, gratki za nockę i oby tak zostało! Widzisz jakie maluchy są zmienne
Tajka, kar_oliv, dmg111 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
KarolinaMaria wrote:Kar, śliczna Maja, nie ma czasu na pozowanie. Napisałaś wczoraj, że nie czujesz, by kolejna ciąża i macierzyństwo było dla Ciebie (czy jakoś tak). Mam podobnie. Dzięki, że to napisałaś, bo czasem łapie doła, że jest ze mną coś nie tak.
Ojj tak, potrafią zaskoczyć 😊
Ja jestem chyba #teamstarszybobas, chociaż bardzo tęsknię za malusią Mają. Mam wrażenie, że przez tą walkę z cycem, ten okres mi przeleciał...
Teraz mogę śmiało powiedzieć, że czuję się super w roli mamy, tak jak na początku było mi ciężko chyba się przestawić na zupełnie inne życie, tak teraz nie wyobrażam sobie innego życia 💕 jestem pewna, że ten słaby czas na początku wynikał z tych problemów z kp, ja byłam przez to kłębkiem nerwów, nie do zniesienia dla męża, wszyscy byliśmy w stresie. Do tego problemy z Mai brzuszkiem, ciągłe płacze, niepewność i strach czy coś jej dolega. Teraz w końcu oddycham i cieszę się macierzyństwem 🤩Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2021, 15:43
Wik89, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Ewa88 wrote:Tajka a w końcu przy jakim zostaliście mleku? Zaczęłaś dawać jakiś probiotyk albo wprowadziłaś jakieś zmiany?
Zostaliśmy przy bebilon profutura teraz. Plus jeszcze kp czasami w nocy i odciągam 2-3x dziennie. Probiotyk dicoflor zaczęłam dawac w zeszłym tyg jak Maja miała problem z tą biegunką i w sumie od tamtego czasu lepiej śpi, ale czy to jego zasługa to nie wiem 😊 innych zmian nie było.Ewa88 lubi tę wiadomość
-
Poncho z tulinkowo minus 10% hasło black21, jutro i sobota
Ladyo, Herbatko, czy rozmiar S przykrywa bobasa w całości? Bo mam opinie że nie i lepiej brać M... Lepiej odpinany kaptur?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2021, 16:52
-
KarolinaMaria wrote:Kar, śliczna Maja, nie ma czasu na pozowanie. Napisałaś wczoraj, że nie czujesz, by kolejna ciąża i macierzyństwo było dla Ciebie (czy jakoś tak). Mam podobnie. Dzięki, że to napisałaś, bo czasem łapie doła, że jest ze mną coś nie tak.
Karolina
nic z Tobą nie jest nie tak!
Ja nie czułam tego przez cztery lata, a nawet gdybym nigdy nie zachciała drugiego dziecka to nie widzę w tym nic złego.
Nie każda z nas chce mieć dwójkę, bądź więcej.
Czy chciałam wrócić do pracy? - tak
Czy cieszyłam się z tego? - tak
Czy chciałam drugie dziecko - nie
Czy widziałam coś złego w tym, że Wiki siedzi w żłobku do 16:30? - nie
Czy macierzyństwo mnie przerosło? - tak
Czy od powrotu do pracy stałam się lepszą matką, żoną, kobietą? - tak
Czy płakałam w ukryciu, że nie dałam rady psychicznie i fizycznie mieć szybko drugiego dziecka jak planowałam? - tak
A czy powinnam? - nie
Jesteś najlepszą wersją siebie i nie daj sobie wmówić, że jest inaczej. Zawsze podejmuj decyzje zgodnie z własnymi przekonaniami i nie myśl, że jesteś gorsza, czy słaba bo nie chcesz drugiego dziecka 😘Tajka, Iryska, Dzudi, Annia, Ewa88 , Zulugula, Enigvaa, KarolinaMaria, Ladyo, Suszarka, Clover, emdar, Inga28, kar_oliv, MoTyLeK🦋, Wik89, veritaa, dmg111, calanthe lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność