Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulugula wrote:Moja teściowa mimo że jest osobą wykształconą to łyka teorie spiskowe jak rutinoscorbin 😂
emdar, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Marta, Matyldzia i Iga, dużo zdrowia od eciotki 😘😘😘
Karolina, jak się czujesz? Ja ogólnie lepiej, ale trzeci antybiotyk w ciągu miesiąca to coś co może osłabić potwornie:(
Anetko, ja w temacie szczepień to słabo ogarniam, zdaję się na naszą pediatrę, która mi za każdym razem mówiła kiedy mamy przyjść kolejny raz. Teraz wiem tyle,że na dziś wszystko co można było podać ( zalecane też) mamy wykonane i została nam tylko ( ewentualnie) grypa. Na ospę szczepiłam jeszcze przed tym jak Julek dostał się do żłobka,więc niestety płaciłam.
Ania81, .Ola., MoTyLeK🦋, Ewa88 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Suszarka wrote:Enigva, ale albo wierzysz w naukę i dowody, albo w teorie spiskowe. Jeśli w to drugie to po co w ogóle chodzić do lekarzy w chorobie, albo szczepić chociażby dzieci na polio albo wzw? Zresztą, wiara w te wszystkie teorie spiskowe to moim zdaniem domena głównie ludzi niewykształconych. Jak ktoś ma choćby podstawową wiedzę o funkcjonowaniu ludzkiego organizmu albo przynajmniej chęci żeby takową posiąść to nie jest nic trudnego.
Brat mojego męża się nas kiedyś pytał czy to prawda że po szczepionce na covid w miejscu wkłucia można sobie przyczepić monetę niczym na magnes. No błagam, co trzeba mieć w głowie żeby takie rzeczy wymyślać. Drugi też był wielkim przeciwnikiem szczepień, ale jak przeszedł covid i nie był w stanie zejść po schodach z pokoju do kuchni bo się dusił, to zmienił zdanie.
Nie wiem czy widziałyście masowo udostępniany ostatnio obrazek na którym matka trzyma nad dzieckiem tarczę, w którą trafiają szczepionki. Człowiek widzi coś takiego i nie wie czy się śmiać czy płakać.Ania81 lubi tę wiadomość
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
Zulugula wrote:Moja teściowa mimo że jest osobą wykształconą to łyka teorie spiskowe jak rutinoscorbin 😂
Zulugula, Ania81, doomi03 lubią tę wiadomość
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
nick nieaktualny
-
Moja tez. Ostatnio przed tv siedziala i sie zalila tesciowi ze ktos wzial i wypuścił takiego wirusa 😅 a jak sie dowiedziala ze sie zaszczepiliśmy to od razu zaczela opowiadac o jakims lekarzu co mowil ze kobiety w ciąży,karmiące i w wieku rozrodczym maja sie nie szczepic i inne takie tam 🙈🔸28 lat
Dużo jest ludzi, którzy wierzą w jakieś teorie spiskowe dotyczące szczepień i covida. Ja mam w rodzinie taka jedną osobę, niby ma wyższe wykształcenie, uczy w liceum , a ma takie teorie że czasem jak jej słucham to myślę czy ona nie nadaje się do leczenia psychiatrycznego. Ale chyba nie, bo z tego co wiem w jej otoczeniu dużo osób podziela jej przekonania 😐
Annia lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Iryska wrote:Dużo jest ludzi, którzy wierzą w jakieś teorie spiskowe dotyczące szczepień i covida. Ja mam w rodzinie taka jedną osobę, niby ma wyższe wykształcenie, uczy w liceum , a ma takie teorie że czasem jak jej słucham to myślę czy ona nie nadaje się do leczenia psychiatrycznego. Ale chyba nie, bo z tego co wiem w jej otoczeniu dużo osób podziela jej przekonania 😐Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Anet.kaa wrote:Zdrówka dla Marty i Matyldy.
Ounai, nawet jeśli to covid to jednak większość dzieci przechodzi go łagodnie, tej myśli należy się trzymać.
Co do mleka i.kaszek to ja robie różnie, staram się rano dawać mleko ale Pola ogólnie odrzuciła mocno mleka, wypija ew po 60ml. Generalnie to poranne mleko daje zwykle z lenistwa bo nie chce mi się wstawać i od razu robić śniadanie. Po godzinie dostaje śniadanie, ostatnio często jest to kaszka (wcześniej nie lubiła teraz bsrdzo lubi) na tym mleku którego nie wypija. Robię gęstą kaszkę więc to dla Poli fajna nauka samodzielnego jedzenia.
Jak nie kaszka to placuszki, kanapki, wiele podejść do jajecznocy i dziś dopiero zjadła pierwszy raz ze smakiem.
U nas byl problem tez z jajecznica ale omlet z isogu z platkami owsianymi juz spoko ( ja robie z cukinia zamiast papryki). Nam tez posmakowalo i robie wszystkim -
Ounai wrote:Marta 3x w nocy już spadła z łóżka więc wyposażyliśmy się w zabezpieczenie. Właśnie przyszło. Jakby co 7jJ/20211129-163053.jpg[/img][/url]
Mam takie samo od lipca. Jest superOunai lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Iryska wrote:Ounai, mam identyczne łóżko 😛 nie wkurzają Cię te wystające ostre kanty? Bo mnie bardzo!
ale kosztowałoby 500zł bo trafiliśmy na promocję i miało być tak na 2 lata. A że teraz już planujemy wyprowadzkę to zmieniać nie będziemy;)