Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai wrote:Marta negatywna ufff, za to podzieliła się wirusem z całą rodziną. Wszyscy wymiotują...42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Lalia, Ulaa, wirtualnie przytulam 🫂🫂. U nas dziś ( jak na Julka)noc naprawdę spoko. 2 albo 3 pobudki, już nawet nie pamiętam, ale co najważniejsze bez nocnej przerwy 2h.
Iryska, Lalia, Ulaa, Ladyo lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Ja jestem właśnie w przychodni i robię krzywą cukrową. Wypiłam już to paskudztwo i drapie mnie w gardle teraz 😂 W zeszłym roku robiłam w październiku jak byłam w ciąży, wtedy kazali siedzieć na zewnątrz przychodni. Teraz przynajmniej można w środku siedzieć. Oczywiście jest opóźnienie 20 minut (rejestrowałam się na godzinę), bo panie pielęgniarki wciskają swoich znajomych 🙄
Moja teściowa trochę sobie dorabiała w tej przychodni jako pielęgniarka, więc zna się z wszystkimi tymi paniami które pobierają krew. Tylko czekam, aż jej doniosą że robię badania i że pewnie jestem w ciąży 🤭 Mojej szwagierce tak zrobiły kiedy robiła ten pierwszy duży zestaw badań w ciąży i teściowa nie dowiedziała się od córki, tylko od pań z przychodni 🙄 -
Clover wrote:Ja jestem właśnie w przychodni i robię krzywą cukrową. Wypiłam już to paskudztwo i drapie mnie w gardle teraz 😂 W zeszłym roku robiłam w październiku jak byłam w ciąży, wtedy kazali siedzieć na zewnątrz przychodni. Teraz przynajmniej można w środku siedzieć. Oczywiście jest opóźnienie 20 minut (rejestrowałam się na godzinę), bo panie pielęgniarki wciskają swoich znajomych 🙄
Moja teściowa trochę sobie dorabiała w tej przychodni jako pielęgniarka, więc zna się z wszystkimi tymi paniami które pobierają krew. Tylko czekam, aż jej doniosą że robię badania i że pewnie jestem w ciąży 🤭 Mojej szwagierce tak zrobiły kiedy robiła ten pierwszy duży zestaw badań w ciąży i teściowa nie dowiedziała się od córki, tylko od pań z przychodni 🙄Suszarka lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Iryska wrote:Lalia, też idź na drzemkę 😁
Moj śpioch jeszcze nie wstał🙊
Irysko
zazdroszczę! A o której Ci zazwyczaj wstaje i chodzi na sen nocny?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kic83 wrote:Irysko
zazdroszczę! A o której Ci zazwyczaj wstaje i chodzi na sen nocny?kic83 lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Iryska wrote:Jak to, ale przecież pielęgniarki obowiązuje tajemnica zawodowa. Ja chyba zmieniłabym przychodnię na taką w której pracują normalni ludzie 😃
-
emdar wrote:Wieści połowicznie dobre. Ale najważniejsze że nie Covid. Zdrowiejcie zatem! Jak dziś sytuacja?
-
Dzien dobry ☕
Dzieci mnie poprosiły zeby zostać w domu jak mam dziś wolne, więc zostały
W takim razie pójdą od jutra
Właśnie zjedliśmy sniadanko i jeszcze leżakuje y wszyscy.
Matylda nocka spoko, zasnęła po 20,wstala o 22 i poszla spac o 23 i wstala po 8.
Takze wyspana jestem, jak zwykle
Snieg u nas pada, ale z deszczem, więc wszystko się rozpuszcza.
Matylda na sniadanie wciąga kanapki z szyneczka drobiowa. A wczoraj o 22 właśnie była zafascynowana ogórkiem kiszonym i go wyciskała w buzi z każdej strony 🙊 -
Irysko, położyłam się chwilę ale największą złośliwością losu jest nie jak dziecko nie śpi, tylko jak dziecko śpi a matka zasnąć nie może 🙈