Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnetko wszystkiego naj dla Poli.❤️❤️❤️❤️
Ounai zdrowka wam wszystkim zycze, dobrze ze to nie Covid.
Laila dolaczam sie w bolu. Cala noc po mnie skakal, takim spokojny sen spal od okolo 6:20 a ja wstaje o 6:50. Moj dziec w momencie jak wyczul ze cycka nie ma to sie obudzil o 7. Teraz zasnal. A ja zamiast spac musze skonczyc prasowanie🤦♀️🤦♀️🤦♀️. U nas Haris przestawil sie na jedna drzemke i od tego czasu nocki sa bardziej niz tragiczne. Gdyby to on byl moim pierwszym potomkiem to bylby jedynakiem🤦♀️🤦♀️🙈🙈Anet.kaa lubi tę wiadomość
-
Uff, dotarłam w końcu do domu. Dobrze, że wzięłam sobie jakieś śniadanie ze sobą, bo po tych 2h miałam już taki zjazd, że ledwo do auta się dowlokłam. W sumie teraz dalej mi trochę słabo i ręce mi się trzęsą. Ciekawa jestem, co tam wyjdzie. Mam nadzieję że dzisiaj będą wyniki, chociaż pewnie nie, bo mąż wczoraj robił lipidogram i próby wątrobowe to jeszcze nie ma 🙄
Trochę pada u nas śnieżek, ale się topi, bo jest 4 stopnie na plusie. Koszmarnie się jeździ, bo na drogach pełno kierowców, którzy jadą dla bezpieczeństwa 30 km/h a w niezabudowanym w porywach do 60 🙄 -
U nas też kiepska noc, Iga niby spala ale ja nie bo gorączka jej ciągle rosła i się denerwowałam. Wczoraj nie zjadła kolacji, wypiła tylko jakieś 120ml mleka na dwie raty. Obudziła się o 5 i do 7 trwała akcja z łapaniem moczu...a nawet nie wiadomo czy udało nam się go złapać wystarczająco. Czekam na wyniki, albo na telefon z labo że jest jednak za mało.
Clover, przyszedł właśnie śpiworek z Motherhood, jest ciut za duży ale na pewno nie ma potrzeby żeby go przerabiać. Na pierwszy rzut oka myślę że to super zakup, fajnie wykonany i bardzo ładny.Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Dziewczyny serdecznie Was zapraszam jeszcze na Vinted mój ❤️ wrzuciłam troszkę nowości. M. In. Kurteczka zimowa dla dziewczynki 86, kombinezon zimowy dla dziewczynki 74/80. Popatrzcie, może coś Wam wpadnie w oko
https://www.vinted.pl/member/8744176-mot1909doomi03 lubi tę wiadomość
-
My po zaległym szczepieniu wzw
Teraz w kolejce mmr i pneumokoki...nasz pediatra chce je połączyć i nie wiem czy to dobrze...
Wszystkiego najlepszego dla Poli 💖🎂
Ouinai dużo zdrówkaidziecie do lekarza?
Anet.kaa lubi tę wiadomość
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Suszarka wrote:U nas też kiepska noc, Iga niby spala ale ja nie bo gorączka jej ciągle rosła i się denerwowałam. Wczoraj nie zjadła kolacji, wypiła tylko jakieś 120ml mleka na dwie raty. Obudziła się o 5 i do 7 trwała akcja z łapaniem moczu...a nawet nie wiadomo czy udało nam się go złapać wystarczająco. Czekam na wyniki, albo na telefon z labo że jest jednak za mało.
Clover, przyszedł właśnie śpiworek z Motherhood, jest ciut za duży ale na pewno nie ma potrzeby żeby go przerabiać. Na pierwszy rzut oka myślę że to super zakup, fajnie wykonany i bardzo ładny.
Mi też przyszedł, ale jakos mieszane uczucia mam do niego, mąż wziął i mówi że jakiś cieniutki jest (2 tog) w domu mam dwa inne po 2.5 tog i jakoś wydaja się lepsze. Ale zobaczę, zamówiłam z lisek lolo dla porównania. Jeden odeślę.O ❤️
Z ❤️ -
O, Suszarko, nam też właśnie przyszedł. Też mi się wydaje, że będzie OK, ewentualnie coś pokombinuję z nogawkami żeby były krótsze trochę. Ale ogólnie mi się podoba 😁 Olek wygląda w nim trochę jak w stroju klauna 🤭
Trzymam kciuki, żeby udało się jednak wykonać badanie i żeby wyniki były w porządku. A dzisiaj jak Igunia się czuje? Ma już więcej siły niż wczoraj? -
Meggi110818 wrote:Mi też przyszedł, ale jakos mieszane uczucia mam do niego, mąż wziął i mówi że jakiś cieniutki jest (2 tog) w domu mam dwa inne po 2.5 tog i jakoś wydaja się lepsze. Ale zobaczę, zamówiłam z lisek lolo dla porównania. Jeden odeślę.
Ja właśnie uważam, że jakość tego śpiworka z Motherhood jest średnia, napewno lepszą jakość mają droższe śpiworki, ale za tą cenę jest ok, też nie wiem jak długo córka będzie w nim chciała spaćJest też faktycznie cieńszy ale ja ubieram pajacyk na długi rękawek a w sypialni mamy ok 22 stopni i wydaje mi się że jest ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2021, 12:18
doomi03 lubi tę wiadomość
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
My mamy w nocy w sypialni 19 stopni, Iga śpi w pajacyku cienkim z H&M. Grubość spiworka w moim odczuciu jest wystarczająca, ale ja nie lubię przegrzewania i Iga też nie znosi jak jej za gorąco. Co do jakości to wiadomo, każdy ma inne wymagania. Ja za 60zł nie będę na pewno narzekać, uważam że jest spoko odszyty. Zobaczymy jak po praniu i jakimś krótszym/dłuższym używaniu. Wychodzę z założenia nie jest strój wyjściowy na spotkanie z królową że musi być z górnej półki i kosztować dwie stówy, możecie mnie nazwać sknerą 😅 zwłaszcza że to się nada tylko do spania w okresie zimowym, a za rok pewnie będzie już za małe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2021, 12:25
Zulugula, Ewa88 , Iryska, Ounai, KarolinaMaria, Clover, Lalia lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Clover wrote:Trzymam kciuki, żeby udało się jednak wykonać badanie i żeby wyniki były w porządku. A dzisiaj jak Igunia się czuje? Ma już więcej siły niż wczoraj?Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarka wrote:My mamy w nocy w sypialni 19 stopni, Iga śpi w pajacyku cienkim z H&M. Grubość spiworka w moim odczuciu jest wystarczająca, ale ja nie lubię przegrzewania i Iga też nie znosi jak jej za gorąco. Co do jakości to wiadomo, każdy ma inne wymagania. Ja za 60zł nie będę na pewno narzekać, uważam że jest spoko odszyty. Zobaczymy jak po praniu i jakimś krótszym/dłuższym używaniu. Wychodzę z założenia nie jest strój wyjściowy na spotkanie z królową że musi być z górnej półki i kosztować dwie stówy, możecie mnie nazwać sknerą 😅 zwłaszcza że to się nada tylko do spania w okresie zimowym, a za rok pewnie będzie już za małe.
Ja jestem totalnie tego samego zdania😁Ewa88 , Suszarka, Clover lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Ewa88 wrote:My po zaległym szczepieniu wzw
Teraz w kolejce mmr i pneumokoki...nasz pediatra chce je połączyć i nie wiem czy to dobrze...
Wszystkiego najlepszego dla Poli 💖🎂
Ouinai dużo zdrówkaidziecie do lekarza?