Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Suszarka wrote:My mamy w nocy w sypialni 19 stopni, Iga śpi w pajacyku cienkim z H&M. Grubość spiworka w moim odczuciu jest wystarczająca, ale ja nie lubię przegrzewania i Iga też nie znosi jak jej za gorąco. Co do jakości to wiadomo, każdy ma inne wymagania. Ja za 60zł nie będę na pewno narzekać, uważam że jest spoko odszyty. Zobaczymy jak po praniu i jakimś krótszym/dłuższym używaniu. Wychodzę z założenia nie jest strój wyjściowy na spotkanie z królową że musi być z górnej półki i kosztować dwie stówy, możecie mnie nazwać sknerą 😅 zwłaszcza że to się nada tylko do spania w okresie zimowym, a za rok pewnie będzie już za małe.12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Ewa88 wrote:Ja właśnie uważam, że jakość tego śpiworka z Motherhood jest średnia, napewno lepszą jakość mają droższe śpiworki, ale za tą cenę jest ok, też nie wiem jak długo córka będzie w nim chciała spać
Jest też faktycznie cieńszy ale ja ubieram pajacyk na długi rękawek a w sypialni mamy ok 22 stopni i wydaje mi się że jest ok
Ewa88 lubi tę wiadomość
-
Polusiu kochana! Dopiero mamusia czekała na maleńka kruszynkę a ta nasza kruszynka ma już rok ❤️ Bądź zawsze szczesliwa, zdrowa i uśmiechnięta. Twoi rodzice zadbają o wszysyko ❤️ Anetko jesteś super mama 😍!
Anet.kaa lubi tę wiadomość
-
U nas dziś pierwsza noc w łóżeczku, złożyłam dostawkę
nie wiem czy to zasługa łóżeczka ale była tylko jedna pobudka i spała do 7.20
tak to ja mogę żyć ❤️ Zamówiłam ta barierkę do łóżka, która ma Ounai bo nad ranem zawsze biorę księżniczkę do łóżka, a jak nie ma dostawki to jakoś niebezpiecznie to wyglada
! Jesteśmy już po 2,5 godzinnym spacerku! A wczoraj matka miała Zanzibar- poszłam na basen, 50 minut pływania i zegarek pokazuje 610 spalonych kcal 😍
Zulugula, Suszarka, Clover, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego cudownego dla Polci 😘😘
Dziewczyny... Mieliśmy dzisiaj stłuczkę, z Mają na pokładzie ☹️Przeżyłam zawał. Zjeżdżaliśmy z drogi łukiem na inną i była szklanka, przed nami tir, mąż nie dał rady wyhamować na tym lodzie i uderzyliśmy... Całe szczęście, że w tira, a nie wpadliśmy do rowu obok.. I całe szczęście, że nic za nami nie jechało i nie uderzyło w nas. Uderzenie wydawało się mocne, ale nic nam się nie stało. Wybita i zgnieciona rejestracja, trochę grill i rama.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2021, 13:11
-
Gustaw śpi w samym pajacu od urodzenia 😅 chociaż na początku w sumie jeszcze spał w rożku teraz jeszcze pajacyki bez stop i nie da się niczym przykryć. Ale u nas zazwyczaj około 22 stopni jest i ciężko wychłodzić mimo, że grzejnik w jego pokoju jest zakręcony. Ale skoro śpi już tak praktycznie rok czasu to nic nie kombinuje nawet 😜
Suszarka, KarolinaMaria, Clover, Ewa88 , Nowastaraczka, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Idziecie do jakiegoś dzieciowego czy normalnego?
Mojego zaroślaka też muszę przyciąć przed żlobem. Na kalwaryjskiej widzialam taki salon, z samochodami zamiast foteli itp😀
-
Matylda spała w śpiworku tylko na początku, potem za bardzo się rzucała i przestałam jej zakładać śpiworek (nie ukrywam, że wkurzało mnie to całe ubieranie 🤪), potem zrobiło się lato, spała bez przykrycia i tak zostało. Śpi w samym pajacyku, czasem nawet bez stópek, jak przykrywam ją swoją kołdrą to się odkrywa. W sypialni jakieś 20 st.
Clover lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Zulugula wrote:Clover nie skracaj tylko czasem nogawek, podwiń czy coś tylko, na Tomka są juz na styk jeśli przykrywam mu stopy tymi zakładkami. Toms z kolei wygląda jak bałwanek Buli w nim 😂
Olek śpi teraz w pajacu i śpiworku, wieczorem w sypialni temperatura to około 21 stopni, ale w nocy spada i piec odpala się dopiero wtedy, kiedy na termostacie który mamy w pokoju jest temperatura poniżej 19 stopni. Czasem się boję że Olkowi jest za zimno, ale ile razy bym nie sprawdzała, to zawsze jest cieplutki. Nawet mam wrażenie, że trochę mu za ciepło w śpiworku (mieliśmy 2,5 tog). A kiedy biorę go do naszego łóżka to muszę mu zdjąć śpiworek i śpi tylko w pajacu, bo kołdra i śpiwór to dla niego zdecydowanie za wiele i bardzo się poci. Ja za to zmarzluch jestem, kołdra zawsze po sam nos 😂 -
nick nieaktualnyU nas Haris spi w tylko w pizamce pajacyku bez stop, cienkie to jest. Spi ze mna w lozku ale koldra jest ble, tylko czasami da sie przykryc. W pokoju mamy max 20 stopni. Ogrzewanie wlacza sie jak temeratura spada pnozej 18 stopni.
Ja czasami lubie spac zakryta po szyje. Ale jakos po ciazy tak mi sie zrobilo, ze mi wiecznie cieplo jak ide spac🙈🙈 -
Zulugula wrote:Zimnolubny po mamie 😀 🤭
Ounai zmarzłam na samą myśl 😂
Zanim przyszedł spiworek to Tomek spał pod cienkim kocykiem (plus cienki pajac HM) za to ja po uszy przykryta kołdrą 😛 -
nick nieaktualny