Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Herbatka jest Ok
ja od początku nie miałam jakoś problemów żeby na niej leżeć, tzn pierwsze minuty czuje kłucie a potem się rozchodzi takie fajne ciepło po całym ciele i się właśnie relaksuje
co prawda nie leżę na niej codziennie, bo nie zawsze mi się chce, ale tak 4 razy w tygodniu
-
kar_oliv wrote:U nas temp rośnie, zbijamy paracetamolem i okładami, przy ząbkowaniu ile czasu taka gorączka trwa? Co podajecie, ibuprofen czy na zmianę? U nas było 38,5, humor ma dobry tylko taka zmarnowana jest i spokojna, apetyt ma.
Iga miała i to były takie jednorazowe "rzuty", że przechodziło po jednej dawce leku zazwyczaj. Może trzydniówka Was dopadła tak jak nas? Ja zbijam w pierwszej kolejności ibuprofenem, ewentualnie czopek z paracetamolu bo wiele dzieci zwraca paracetamol w syropie i wolę nie ryzykować. Jakby ta gorączka się jej utrzymywała to warto zrobić badanie moczu, jedynym objawem ZUMu może być właśnie gorączka.kar_oliv lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Wpadam na krótko zameldować, co u nas..
Oluś niedługo ma imprezę urodzinową. 😉 Już chodzi, więc trzeba mieć oczy dookoła głowy, bo ucieka ode mnie nie wiadomo kiedy i dokąd. Aczkolwiek cały czas mam nadzieję, że pierwsze buty kupię dopiero na wiosnę 🤦🤦 (nie wiem, jak mi się to uda). No i pyklo mu 12 kg już. Jeździ już w następnym foteliku. Ma 6 zębów.Nadal jest maminsynkiem, choć już nauczyłam się robić wiele rzeczy wspólnie z nim.
Ja na etat nie wracam, odwiesiłam swoją działalność gospodarczą i w najbliższym czasie będę się zajmować wyłącznie pracą gabinetową. Staramy się z mężem wymieniać opieką nad małym, czasami korzystamy z pomocy babć.
A czas leci jak szalony...
Ściskam was mocno 😉MoTyLeK🦋, Clover, kar_oliv, Lalia, emdar, Iryska, Nowastaraczka, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
MoTyLeK🦋 wrote:No i Matylda zwymiotowała... Az cała głowę miała brudna, musialam szybko ja myć. Ale idzie dalej spać. Mam nadzieję, ze juz nie będzie takiej AK ji w nocy42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Chwalipost, zrobiłam dziś wszystkie zakupy prezentowe 🎅🎄🎁👍👏( oczywiście wszystko online, koniem by mnie w grudniu nie zaciągnęli do galerii żadnej🤯🙄). Co roku obiecuję sobie że ogarnę to jeszcze w listopadzie, i co roku mi się nie udaje,ale 04.12 uważam za naprawdę spoko wynik😘
MoTyLeK🦋, Clover, kar_oliv, KarolinaMaria, Suszarka, Ladyo, Lalia, Iryska, Ounai, Tajka, Nowastaraczka, Zulugula, Ewa88 , kic83 lubią tę wiadomość
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
emdar wrote:Ojej,ale masz podejrzenie od czego? U nas ostatni 🤮 był rano( koło 10:00) i od tamtej pory cisza. Mam nadzieję że tak już zostanie,bo jakoś mnie stresują te wymioty😒.
-
MoTyLeK🦋 wrote:Teraz znowu. Jezu, to chyba jakaś jelitowka. Ona nawet nie marudzi ani nic, po prostu odbija jrj się, wymiotuję i idzie dalej spać42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
Clover wrote:Emdar, my też nie śpimy i pozdrawiamy 😏😂
Niech mi tylko gówniarz za parę lat wypomni,że mu nie pozwalałam pasji rozwijać😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2021, 15:13
Ladyo, Lalia, Nowastaraczka, Clover, Zulugula, kic83, dmg111 lubią tę wiadomość
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
Motylku, jak Matylda? U nas z wymiotami było to samo, spała, budziła się i rzyg.
Wczoraj były nadal brzydkie, wodne kupy więc myślę że to ta panująca wirusówka.
Edyta, Oluś pięknie się rozwija. Gratulujęi fajnie, że się odezwałaś. A myślicie coś o drugim bobo? Czy nadal libido daleko w lesie?
Emdar, jakie zacięcie wnrysowaniu
Ja kupiłam wodną kolorowankę ostatnioale chyba ja miałam większą frajdę niż Pola.
Pola zajarana domkiem dumel, siedzi i klikawczoraj mieliśmy drugą i ostatnią imprezę roczkową, Polonita jak zwykle zadowolona atencjuszka
Lalia, emdar, Nowastaraczka, Clover, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Ladyo wrote:Herbatka jest Ok
ja od początku nie miałam jakoś problemów żeby na niej leżeć, tzn pierwsze minuty czuje kłucie a potem się rozchodzi takie fajne ciepło po całym ciele i się właśnie relaksuje
co prawda nie leżę na niej codziennie, bo nie zawsze mi się chce, ale tak 4 razy w tygodniu
-
Dziś oddaje hołd wszystkim mamom, które nie spia w nocy… moja mała słodka dziewuszka w nocy została opętana i obudziła się jakieś 30 razy, a szczerze mówiąc to mam wrażenie jakby w ogóle nie spała. Leżała i śpiewała „maaaamaaaaaaa” „baaaabaaaa”. Oczywiście nieświadomie ale już miałam nagrać to baba, wysłać babci i napisać żeby w takim razie po nią przyjechała 😂😂😂 Dziękuje za opinie co do cbd, na pewno zacznę stosować ale poczekam do końca kp. Niby czytałam różne opinie, ale póki nie ma jasnego stanowiska to nie będę ryzykowac. A szkoda, bo powiem Wam ze chodzę wiecznie taka „podkur***na”, inaczej nie da się tego opisać, wiecznie zrzędze 😂 muszę wyluzować ! Moti zdrowia dla Matyldy, oby dziś było lepiej! Anetko mam nadzieje, ze będziesz zadowolona z maty
ja jestem! Jak już mi się zechce na nią położyć to jest super
Emdar dziś łącze się z Tobą w bólu i szczerze podziwiam jak Ty funkcjonujesz tak na co dzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2021, 08:41
emdar, Zulugula lubią tę wiadomość
-
Anetko, tak, tak, rysowanie ostatnio wysoko stoi w top zabaw dłużej niż 3 minuty 😅. A wodne kolorowanki też lubię😉 Fajnie ze impreza udana 🎂🎁🥳.
Ladyo, nie sądziłam kiedykolwiek że wypowiem te słowa, (ale jak widać życie potrafi zaskoczyć)" idzie się przyzwyczaić"😏 A filmików z nocnych rozmów Julka samemu z sobą czy z misiami to ja mam pół pamięci w telefonie ( dokumentuję dla niego, co by mi przysłowiową łyżkę wody podał na starość 😉😅).
Motyl, Kar_oliv jak Wasze małe? Lepiej się czują? Nas niestety jeden 🤮nawiedził w nocy,ale tylko jeden i dość lajtowy(BTW, wyobrażacie sobie że kiedyś nie było pralek???🤯🤯🤯)42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
O, emdar, widzę że mamy taki sam telefon 😂
Marta też uwielbia rysować, a najbardziej po rysunkach brata. Pusta kartka nie ma już takiej mocy. Ma takie specjalne kredki dla maluchów ale ołówkowe brata też są fajniejsze.
U nas w nocy już był Sw. Mikołaj. Tymkowi przyniósł Nerfa z magazynkiem na 40 nabojów i plecak a Marcie Arke Noego. Ale ta arka to dla dziecka które potrafi sortować ksztalty i lubi się bawić figurkami. Na pewno nie jest to taki szał jak odkrywczy domek. Może odkrywczą farmę powinien przynieść Mikolaj. Tak czy siak naboje z Nerfa jako gryzaki póki co robią większą furorę.
emdar lubi tę wiadomość