Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
MoTyLeK🦋 wrote:Ile kaw dziennie pijecie?
Ja chyba przez pracę znów piję stanowczo za dużo 🤦♀️
Zero. Ja #teamherbaponadwszystko 🧡
Edit: po kawie chce mi się spać 🤭Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2021, 12:43
MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Ounai wrote:A co wczoraj jadłaś?
-
Moti, ja piję zazwyczaj dwie kawy
Zulu, udanego wywczasu 🌨️
Igę wczoraj odwiedził Mikołaj 🤭 a później byli jeszcze jego posłańcy. Wzbogaciła się o konika na biegunach, siostrzyczkę szczeniaczka uczniaczka, stolik edukacyjny i zabawkowy telefonik. Za godzinę wpadają jeszcze do nas jedne elfy z prezentami 🎁🎀Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2021, 23:14
MoTyLeK🦋, Lalia, Ladyo, Zulugula, kar_oliv, KarolinaMaria, Clover, Nowastaraczka, emdar, kic83, dmg111 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Guciu wszystkiego dobrego!! Ale z Ciebie elegant fiu fiu 😁 Spełnienia marzeń i uśmiechu na twarzy 🎁
Emdar, w nocy miała 39 stopni, dostała leki, zrobiłam okłady na klatke piersiową, brzuch, czoło, wrzeszczała jak opętana tak mi było jej szkoda. W nocy spała jak suseł. Pewnie na noc znów coś będzie od 22 nie dostała nic na zbicie bo temp ma teraz normalną, widzę, że wraca moj kochany łobuz. Już się wspina na meble i szaleje. Nie wiem co to, zęba dodatkowego nie dostrzegłam zobaczymy wieczorem jak będzie się czuła 😊
A ja, zrobiłam mielone na spaghetti 3 porcje zamrożone, 2 podwójne filety w piekarniku są pyszne tylko ziola, czosnek, olej, słodka papryka, na kanapki idealne, warzywa różne upiekłam też w piekarniku zrobię zupe krem i też zamrożę i przede mną jeszcze 2 blachy focacci do zrobienia i porcjonowania żeby było co przegryźć 😁😁😁👍Ladyo, Suszarka, Zulugula, Ounai, Clover, Nowastaraczka, Lalia, Ewa88 , emdar lubią tę wiadomość
-
Suszarko ten bujak to ma plastikowe koła? Bo widzialam, że są 2 wersję? Fajny jest? 😁
U nas nie będzie żadnej imprezy wielkiej jako takiej, za tydzień będą teście, a na święta i jej urodzinki mój tata, Maja dostanie siostrzyczkę szczeniaczka tą małą, pianinko hape, książeczki i jakieś pluszaki 😁 Kupuję jej chociaż balona jak się uda i mini tort 😁Lalia lubi tę wiadomość
-
Zulu, Karolina uwielbiam Was 🥰🤣 może trochę się rozpędziłam z tym zrzedzeniem, ale ogólna koncepcja jest taka ze potrzebuje wyluzowa. Mój mąż i J. się śmieją ze zrzedze bo ciagle im mówię „posprzątaj to, obierz ziemniaki, powieś pranie” i powtarzam tysiąc razy co 5 minut zanim tego nie zrobią 😂 i ja potem wieczorem kładę się do łóżka i sobie myśle „Boże znowu tylko wydawałam polecenia zamiast po prostu cieszyć się życiem”. Zulu jedziecie do Nosalowego? Udanego wypoczynku, miłej zabawy w basenie dla Tomcia! Suszarko ojeeej jaka słodka Igusia ❤️ Musiała być bardzo grzeczna skoro takie super prezenty dostała
KarolinaMaria, Suszarka, Zulugula lubią tę wiadomość
-
U nas idzie sześć ząbków na raz górne jedynki i dwójki górą dół, ale jest zupełnie normalnie nic się nie dzieje oby tak zostałoDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
kar, konik jest super! Te kilka co prawda wyglądają dość tandetnie ale nie rysują podłogi. Sam bujak świetny, Iga się do niego tuli i ciągle chce na niego wsiadać. Duży plus za to że dziecko w nim głęboko siedzi i można je przypiąć pasami. Z minusów - jak naciśniesz na nogę to gra. Piosenki spoko, ale kiedy mówi "kocham Cię" albo "weź mnie na ręce" to się czuję jak w horrorze 😂
Ladyo, Mikołaj po prostu nie musiał do niej wstawać w nocy 😂 nie no, żartuję, na szczęście ja też byłam grzeczna i dostałam zawieszkę do Pandorytotalnie rozumiem Cię ze "zrzedzeniem", bo mam to samo, ale myślę że to w dużej mierze kwestia tego że dosłownie wszystko jest na naszej głowie 🙈
kar_oliv, Zulugula, Ladyo, Lalia lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022