Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulu my ostatnio mieliśmy ofertę z obiadokolacja i jedzonko było taaaaaak pyszne ze do teraz mi ślinka cieknie! Dlatego nie dziwie się ze z samymi śniadaniami nie chcecie
Suszarko dokładnie, wszysyko jest na naszej głowie i dlatego „zrzedzimy”
jakby wszytsko było zrobione to byśmy nie miały powodu żeby marudzić, czyli to wszystko wina facetów
Suszarka lubi tę wiadomość
-
Przyszło mi pończo z Patulove i chyba nie umiem z niego korzystać 🤣🤦
Ile macie tych zapięć magnetycznych? Po jednym ze strony? Jakoś wydaje mi się że mało szczelne jest, że zimno bo tych bokach będzie, jak będziemy przenosić ją na rękach np z samochodu do lekarza.O ❤️
Z ❤️ -
Zulu rezerwowałam przez stronę hotelu i akurat była jakaś promocja ze śniadaniami i obiadokolacja
ale tez była możliwość dokupienia obiadokolacji chyba za 80 zł od osoby w innym pakiecie
Aleeeeee był pyszny schabowy z kapustaaa 😍😍😍
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2021, 17:26
Zulugula lubi tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Czy istnieje coś gorszego jak spotkać teścia na saunie i z0baczyć zbyt wiele? 😬😬😬😬😵😵😵
O naajgorzeeej 🙈🙈🙈🙈 -
KarolinaMaria wrote:Stypy bywają weselsze. Teść nawet kawy nie chciał 🤦♀️ Mati miała super humor, pobawili się i tyle.42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Ladyo wrote:Karolina nie gniewaj się ze polubiłam Twój post ale tekst ze stypy bywają weselsze mnie rozwalił 😂 Anetko teraz możesz sobie porównywać 😂😂😂😂42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
emdar wrote:Karolina, mnie też tekst ubawił mocno:) dlatego polubiłam:) Ale teściowie ogólnie spoko są?
Są spoko, super wychowali mojego chłopa, ale mają swoje jazdy jak każdymocno obrazili się o to, że nie chcemy chodzika.
Lalia lubi tę wiadomość
🦄 2021 r.