Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulugula wrote:Jak bardzo to ważne? Tomuś nie potroił🤔 on tyle je i nadal szczupły, idzie 30centylem teraz. Wyniki ma dobre, ale i tak zwracamy mocno uwagę na jego żywienie. Może po mojej rodzinie ma geny, wszyscy jestesmy tzw "drobnej kości " . Może u Polci podobnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2021, 07:09
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Dostałam na Mikołajki najlepszy prezent ever, Julek spał ( oczywiście z pobudkami, ale na kilka minut) 12h 🎁🎅. Matka oczywiście już zawał w nocy,że pewnie jakaś gorączka albo ki licho, bo jak to tak; ale gorączki brak, wymiotów brak, tylko 💩dalej poantybiotykowe czyli brzydkie 😒.
Lalia, Iryska, Nowastaraczka, kar_oliv, dmg111, Ladyo lubią tę wiadomość
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
Hej dziewczyny
Dawno mnie nie było, ale ciężki czas. Kuba od miesiąca w domu najpierw katar, później kaszel. Ostatecznie skończylo sie antybiotykiem. Dzis kontrola ale nie jest lepiej. Jeszcze jakas wysypka na pupie.
Ja dodatkowo zdalnie pracowalam więc mam juz serdecznie dosyć.
Zastanawiam się czy te częste katary to nie alergia.
A i wędzidełko mamy do podcięcia. Muszę ogarnąć jakiegoś chirurga. Dziewczyny z Warszawy macie moze kogoś do polecenia?Kuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022 -
asias86 wrote:Hej dziewczyny
Dawno mnie nie było, ale ciężki czas. Kuba od miesiąca w domu najpierw katar, później kaszel. Ostatecznie skończylo sie antybiotykiem. Dzis kontrola ale nie jest lepiej. Jeszcze jakas wysypka na pupie.
Ja dodatkowo zdalnie pracowalam więc mam juz serdecznie dosyć.
Zastanawiam się czy te częste katary to nie alergia.
A i wędzidełko mamy do podcięcia. Muszę ogarnąć jakiegoś chirurga. Dziewczyny z Warszawy macie moze kogoś do polecenia?
Szwedowicz klinika Optimum.
Jest jeszcze Żak, ale ona tnie za plytko.
A neurlogopeda kogo Ci poleciła?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2021, 07:58
O ❤️
Z ❤️ -
Lalia gratulacje dla Olka 😘
Mój Michałek to chyba forumowy leniuszek. Jemu do chodzenia się nic nie spieszy 🙂
Czy ktoś ma może śpiworek z nogawkami z natulino? Widzę że XL ma taką samą długość jak L bez nogawek. I myślę czy nie lepiej kupić od razu ten XL z nogawkami żeby miał już na potem jak już będzie chodził , a na razie by spał z nogami w śpiworku🤔Lalia lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Iryska wrote:Lalia gratulacje dla Olka 😘
Mój Michałek to chyba forumowy leniuszek. Jemu do chodzenia się nic nie spieszy 🙂
Czy ktoś ma może śpiworek z nogawkami z natulino? Widzę że XL ma taką samą długość jak L bez nogawek. I myślę czy nie lepiej kupić od razu ten XL z nogawkami żeby miał już na potem jak już będzie chodził , a na razie by spał z nogami w śpiworku🤔 -
MoTyLeK🦋 wrote:Matylda tez jeszcze nie chodzi sama, choć już ladnie utrzymuje równowagę i się asekuruje jak się ją puszcza. Stoi jak kamień w miejscu 🤣 więc może lada chwila pójdzie do przodu12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Irysko, Michałek nie jest leniuszkiem. Ma jeszcze dużo czasu aby zacząć chodzić 😁. Akurat tu na forum mamy dużo dzieci, które szybciej zaczęły chodzić 😁. Zakładam, że mój Jaśko też później zacznie chodzić.
U mnie dwóch chłopców w rodzinie zaczęło chodzić na 18 miesięcy.Iryska lubi tę wiadomość
-
Gustaw dziękuje wszystkim ciociom za wczorajsze życzenia! 🤎
Imprezka się udała, było na prawdę bardzo fajnie. Ale najlepiej wydane pieniądze były na animatora dla dzieci 😅 w sumie było ich 11 i nie chce myśleć jaki byłby chaos gdyby jej nie było 😊 a tak to wszystkie dzieci zachwycone a rodzice mogli spokojnie siedzieć i porozmawiać
emdar, Maminka89, MoTyLeK🦋, Lalia, Iryska, Nowastaraczka, kar_oliv, dmg111, Ounai, Ladyo, Zulugula, Clover, kic83, Ewa88 , Belie, Suszarka, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
-
Asias86, witam w grupie mam chorującyvh żłobkowiczów 🤧😏. U nas temat ucha powraca jak bumerang. W temacie wędzidełek nie pomogę niestety nic a nic. Dużo siły Ci przesyłam!
asias86 lubi tę wiadomość
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
Maminka89 wrote:Irysko, Michałek nie jest leniuszkiem. Ma jeszcze dużo czasu aby zacząć chodzić 😁. Akurat tu na forum mamy dużo dzieci, które szybciej zaczęły chodzić 😁. Zakładam, że mój Jaśko też później zacznie chodzić.
U mnie dwóch chłopców w rodzinie zaczęło chodzić na 18 miesięcy.12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
A dziś na 10 idziemy do żłobka! Tyle, że dziś na godzinę i mogę wejść razem z nim, więc tak na spokojnie
Ale i tak jakoś czuje, że będzie dobrze
MoTyLeK🦋, Lalia, Maminka89, Nowastaraczka, dmg111, Ladyo, Ounai, Zulugula, Clover, kic83, Ewa88 , Suszarka, KarolinaMaria, emdar lubią tę wiadomość
-
Iryska wrote:To ona za chwilę ruszy. On nawet nie stoi jeszcze bez trzymania 😃
Irysko, Oluś stoi sam jeśli wcześniej wstał przy meblach/pudle z zabawkami/zmywarce i się puści, wtedy jest w stanie ustać (teraz) co najmniej 5 sekund. Nie potrafi np sam wstać z podłogi i wstać. A z tym chodzeniem to tak jak pisałam, na razie to naprawdę są dwa kroki i to jak się mu macha przed nosem zabawką 😅
Zulu, Olek do roku też nie zdąży potroić wagi 😉 urodził się z wagą 3500g, więc musiałby dojść do 10,5 kg. Na 11 miesięcy ważył ok. 9600 więc na pewno w miesiąc nie przybierze kilograma 😅 mamy umówione szczepienie (i pewnie bilans roczniaka 😂) na równo 13 miesięcy to myślę że nawet wtedy będzie ciężko o te 10,5 🤭 -
U nas też Gustaw nie potroił wagi urodzeniowej. Musiałby ważyć 11,5 kg a wazy 9,4 więc jest między 25 a 50 centylem. Ale przybiera ciagle na wadze ale po prostu odkąd zaczął czworakować w teraz chodzić to jest w ciągłym ruchy więc te przyrostu zwolniły 😊
Lalia lubi tę wiadomość