Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
MoTyLeK🦋 wrote:Widziałyście, ze na Swieta znów będą jakieś obostrzenia?
jutro lub pojutrze maja podać...
Na razie niby tylko dla niezaszczepionych 🤷🏻♀️ Ale zobaczymy co wymyśla tym razem… niestety zachorowań coraz więcejMoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Inga28 wrote:Na razie niby tylko dla niezaszczepionych 🤷🏻♀️ Ale zobaczymy co wymyśla tym razem… niestety zachorowań coraz więcej
Iryska, Ewa88 , Maminka89, Lalia, Belie, Clover, Suszarka, emdar lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Dziś moja siostra urodziła synka🙂 Ma taką samą długość jak miał Michałek a wagę o 20 g mniejszą 😃
Ewa88 , Wik89, Clover, Maminka89, KarolinaMaria, madziulix3, MoTyLeK🦋, Lalia, Zulugula, dmg111, Suszarka, kar_oliv, emdar lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Dziewczyny, czy polecacie jakiś mega nawilżający krem do rąk? Zawsze zimą mam problem z suchą, podrażnioną skórą dłoni, robią mi się takie czerwone suche plamy i smarowanie pomaga tylko na chwilę, a później znowu są szorstkie i brzydkie...
-
Ja właśnie umówiłam się na piątek na pierwszą dawkę. Nawet nie chodzi o mnie i obostrzenia, ale u brata w przychodzi pediatra powiedział, że chca wprowadzić, że na wizytę z dzieckiem może przyjść tylko rodzic zaszczepiony. A Ci co nie są zaszczepieni to teleporada.
A mój mąż to na pewno nie zaszczepi się,. Przynajmniej na te chwilę. -
Clover wrote:Dziewczyny, czy polecacie jakiś mega nawilżający krem do rąk? Zawsze zimą mam problem z suchą, podrażnioną skórą dłoni, robią mi się takie czerwone suche plamy i smarowanie pomaga tylko na chwilę, a później znowu są szorstkie i brzydkie...
Clover lubi tę wiadomość
-
Inga
to aż nieprzyzwoicie aż tak dobrze wyglądać 😚dmg111, KarolinaMaria, emdar lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Inga, super wyglądacie, wszystko i wszyscy tak pasuje do siebie 💕
Lalia, brawa dla Olka 👏👏
To moja gwiazda chyba jest z tych większych bobasów, bo waży już ok 9 kg 😀😀 jutro mamy drugą dawkę bexsero i pewnie ważenie więc się okaże.
A to mój Mikołajek kochany 🎅🎅💕
Pisałam wam, że u dziadków spała cudownie. Wczoraj wróciliśmy i już się popsuło 😀 kilka pobudek. Nie wiem o co chodzi. W dzień też gorzej spala dzisiaj. No może zmiana miejsca...🤔
Majeczka poszła bardzo do przodu przez ten tydzień 😊 zaczyna wstawać z podporem. Wystarczy tylko przy niej kucnąć i ona od razu leci i się opiera i wstaje na paluszki i się tak trzyma 😀 robi też ciągle deskę, pierwsze kroczki czworaka i siada, ale jedną rączką musi się jeszcze podpierać. Mega sie rozwinęła przez ten miesiąc, na jej pół roku byliśmy u fizjo, to pełzać jeszcze nie umiala, a teraz już taki postęp 🤩 ja wiem, że to normalne, ale się tak cieszę 😊 już jest takim kumatym kochanym stworkiem, ciągle się chichocze 😊
dmg111, Maminka89, Ladyo, kic83, Iryska, Lalia, madziulix3, Ewa88 , Belie, Suszarka, Zulugula, Clover, MoTyLeK🦋, kar_oliv, emdar lubią tę wiadomość
-
Fajka, Ladyo, Motylku,
śliczne te Wasze dziewczyny 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2021, 16:53
MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Melduję się po pierwszym dniu w pracy. Nie zaspałam, w pracy wypiłam dwie kawy 😁Matylda z babcią bardzo dzielna, drzemka, spacer, zero płaczu. Rano szybko wyszłam z domu, żeby się przy nich nie rozkleić 🥺
Ounai, Iryska, Lalia, kic83, Suszarka, Zulugula, Ladyo, Clover, MoTyLeK🦋, veritaa, dmg111, emdar lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
madziulix3, kic83, Tajka, Belie, Suszarka, Maminka89, Zulugula, Ladyo, Clover, MoTyLeK🦋, dmg111, emdar lubią tę wiadomość