Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
KarolinaMaria wrote:Melduję się po pierwszym dniu w pracy. Nie zaspałam, w pracy wypiłam dwie kawy 😁Matylda z babcią bardzo dzielna, drzemka, spacer, zero płaczu. Rano szybko wyszłam z domu, żeby się przy nich nie rozkleić 🥺
Karolina
no i super że Matylda taka dzielna, pewniej bardziej niż jej mama 🤭
A jak się odnalazłaś po przerwie?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Clover wrote:Dziewczyny, czy polecacie jakiś mega nawilżający krem do rąk? Zawsze zimą mam problem z suchą, podrażnioną skórą dłoni, robią mi się takie czerwone suche plamy i smarowanie pomaga tylko na chwilę, a później znowu są szorstkie i brzydkie...
Clover lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2021, 16:47
Suszarka, Maminka89, Ladyo, Zulugula, Clover, Ewa88 , kic83, Lalia, Tajka, MoTyLeK🦋, Inga28, madziulix3, Nowastaraczka, dmg111, kar_oliv, emdar lubią tę wiadomość
-
Cudne Mikołajkowe dzieciaczki, ten czas Świąteczny jest tak magiczny mając dziecko, że to coś niesamowitego
Inga, jesteście przepiękni!
Karolina, Twoja mama będzie zajmować się Oliwką?
u nas dalej toxik kupy, mamy podawać probiotyk, nie podawać surowizny i jak do tygodnia nie przejdzie to zgłosić się ponownie.
Byliśmy dziś po butki dla Poli, stanęło na wiązanych emelkach z owczą wełną w środku.
Lalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lalia wrote:Karolina, dzielna mama jesteś ❤️ ja na razie płacze na samą myśl 🤣
Ten etap przeszłam w listopadzie. Miałam taki tydzień, że dzień w dzień płakałam i przepraszałam ją przy karmieniu, że wracam do pracy 🥺 jeszcze teraz śpi i nie mogę nadrobić przytulasów ;P
Kic, mam wrażenie, że nie było mnie w pracy miesiąc, a nie 13 miesięcy. Trochę się pozmieniało, ale do przeżycia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2021, 17:34
Lalia lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Ja dzisiaj dzwoniłam do pracy poinformować o drugiej ciąży. Kierowniczka odebrała telefon, pytam co słychać, a ona "czekamy na Ciebie". No cóż, wyjaśniłam że jeszcze trochę przyjdzie im poczekać :p pogratulowała, pytała czy wszystko ok, ogólnie odbiór pozytywny. Bardzo się cieszę że mam to za sobą, bo już mi się ten telefon śnił po nocach. Poszło lepiej niż się spodziewałam 😄
Ladyo, Clover, Ewa88 , KarolinaMaria, Wik89, Meggi110818, Lalia, Tajka, Zulugula, MoTyLeK🦋, Nowastaraczka, dmg111, kar_oliv, emdar lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Irysko, gratulacje dla siostry! Zazdrościmy Michałkowi kuzyna. W mojej najbliższej rodzinie nie ma dzieci, przydałby się jakiś kuzyn lub kuzynka.
Iryska, Lalia, Suszarka, dmg111 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
A ja już dzieci oddelegowałam do spania. Jutro 6.30 pobudka i o 7 wychodzimy
Matylda nadal nie idzie do zlobka, dalej katar paskudny. A my z mężem jutro rano mamy godzinę po godzinie wymianę opon w 2 autach. Ten czas przeczekamy u babci z Matylda i poczekamy od razu, zeby odebrać Zuzie ze szkoły.
Później sobie zrobię zakupy i jakis obiad na 2 dni i po południu będziemy ubierać choinkę ❤️
Dzisiaj też Zamawiamy w końcu prezenty pod choinkę, zeby było z głowy 🤩
Ja niezmiennie zyje sobota i tatuażem. Nie mogę się doczekać, ale też coraz bardziej się boję 🤣 durny człowiek 🤣
Matylda już coraz pewniej chodzi, próbuje nawet za 1 rączkę. Takze mam nadzieję, ze do Świat już pójdzie ❤️🎄
Mikołaj w przedszkolu bardzo udany, dzieci ucieszone. UWIELBIAM swieta z dziecmi 🤩dmg111 lubi tę wiadomość
-
Ewa88 wrote:Anetka a mierzyliście też inne buty? jaki Pola ma rozmiar?
Ewa88 lubi tę wiadomość
-
Ounai wrote:A moderna? Ostatnio gdzieś słyszałam że ma większą skuteczność, nie wiem ile w tym prawdy
Ounai lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022