Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Sezon chorobowy i dopadł nas 😭 Leoś zaczał okropnie kaszleć mokro, slychać ze mu tam zalega. Takze szykuje się na ciekawą nockę.
Wszystkie małe mikołajki forumowe cudowne 🥰😍 uwielbiam!!
Ja mam taki ostatnio niedoczas ze nawet nie wiem gdzie body z reniferkiem co kupilam zeby Leo chociaz troche w nich pochodził 🤦♀️
Mamasity - bede jak daria1 ale w dobrej wierze - robimy we wspolpracy konkurs mikołajkowy na naszym insta meleo.pl zachęcam do udziału zeby wygrać po grażynkowemu ❤Lalia, dmg111, Zulugula lubią tę wiadomość
-
Hulakula robi dziś furorę, naprawdę potrafi zająć dziecko na dłużej, a jak już Mela o niej zapomni to zaczyna grać i się kręcić i znów sobie przypomina. Póki co zabawka nr 2, bo ba pierwszym miejscu wciąż są kapcie taty 😂 Polcia jest prześliczna, w ogóle nie widać ze jest taka drobniutka, śliczna super rozwijająca się babeczka! Oluś cudny!!! Ten jego uśmieszek rozkłada mnie na łopatki! Madziu jeśli możesz to proszę usuń zdjęcia z cytowania bo potem zostają dla jakichs świrów 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2021, 22:04
Lalia, madziulix3 lubią tę wiadomość
-
Widzę ze o szczepieniach rozmawiacie - ja idę w czwartek na trzecia dawke
a moja J. jest zaszczepiona pfizerem, tylko tym szczepią dzieci. Zniosła bardzo dobrze. Teraz cała jej klasa jest na kwarantannie od wczoraj i trochę do du*y to wyszło bo od dziś mieli mieć przez 3 dni egzaminy próbne (te ósmoklasisty). Wczoraj wieczorem dostaliśmy info ze cała klasa ma nauczanie zdalne. A dla jednej Jagody nie opłaca im się robić próbnego, zreszta przecież szkoła nie wie kto jest zaszczepiony, chociaż pewnie jakbym napisała do dyrektor to by ja połączyli z inna klasa jakoś. Ale info przyszło wieczorem, nie chciałam już kombinować.
-
Suszarka wrote:Na razie Komisja Europejska tylko Pfizera zatwierdziła. Nie spodziewałabym się szybkiego zatwierdzenia moderny bo nawet dla starszej grupy wiekowej nie jest jeszcze dopuszczona, a dzieci 12+ szczepią już od kilku miesięcy.
Wiem,zabrzmi to dziwnie, ale po 10 dniach wreszcie wracam do pracy a Marta do żłobka -
Ounai wrote:Kic , czym będziecie szczepić młodą? Bo my Tymka też chcemy jak najszybciej zaszczepić.
Pfizerem, tylko te szczepionki mają dla dzieci, podobno e-skierowania mają być dostępne już 11/12.12, a szczepić się będzie można kilka dni później (raz podają od 13.12, innym że od 16.12).Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2021, 23:27
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kic83 wrote:Pfizerem, tylko te szczepionki mają dla dzieci, podobno e-skierowania mają być dostępne już 11/12.12, a szczepić się będzie można kilka dni później (raz podają od 13.12, innym że od 16.12).
-
Dziewczyny dzisiaj na świat przyszedł nasz syn, Szymon 3050kg i 51 cm przez planowe CC ❤️
Dołączyłam do grona Gorących Mamusiek😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2021, 18:25
Paulina666, Nowastaraczka, Lalia, Wik89, Maminka89, KarolinaMaria, asias86, Inga28, Belie, Iryska, Suszarka, Tajka, kic83, Zulugula, kar_oliv, Ounai, Ewa88 , Ladyo, dmg111, Clover, Ania81, Angie1985, Enigvaa, emdar, MoTyLeK🦋, Martt95 lubią tę wiadomość
Starania od 09.2019
02.2023 CP (ciąża jajowodowa, prawy jajowód zachowany)
Drugie podejście do stymulacji IVF
24.03 - punkcja 14 komórek 🍀
29.03 - transfer 2 blastek 4AA🍀🍀
06.04 8 dpt beta 112,60 mIU/ml 🍀
🍀
10 dpt beta 227,80 mIU/ml 🍀🍀
11 dpt beta 353🍀🍀
13 dpt beta 659,6 mlU/ml 🍀🍀
14 dpt beta 1220 mlU/ml 🍀🍀
Jest pęcherzyk w macicy ❤️
15 dpt pęcherzyk ma 3,5 mm ❤️
17 dpt pęcherzyk ma 5,7 mm❤️
Beta 3101 mlU/ml
21 dpt pęcherzyk 9 mm 🍀🍀
28 dpt maleństwo ma 5,2 mm i mamy ❤️
13+0 badania prenatalne, wszystko ok 😍
21+1 badania połówkowe, mamy 415 g 😍
29+1 usg III trymestru, jest 1321g 😍
34+3 mamy 2300g ❤️
36+6 mamy 2606g ❤️
38+0 mamy 3 kg ❤️
38+6 06.12.2021🍼3050kg i 51 cm ❤️
Mamy ❄️❄️❄️❄️
"Pamiętaj, najwięcej strachu kryje się w głowie. "
E.L.
-
Siska, jeszcze raz gratuluję 💙
Wiem że jesteś po CC, jak się lepiej poczujesz to napisz jak tam u Was 😘 i jak będziesz chciała coś podpytać to się nie krępuj!!
-
Przerwa w spaniu od 1-3:30.. ja nie wiem skąd to się bierze... Widać że był śpiący bo się turlał po łóżku, przytulał, dwa razy go ululałam to się wybudził, aż w końcu minęły te 2,5h i jakby mu prąd odcięło i zasnął.. dzisiaj kawę to chyba w dzbanku sobie zrobię 😑
-
Ojej przypomniały mi się nasze porody, jak się wchodzilo z rana na forum i były takie wieści cudne, zawsze mnie wzruszalo na maxa 🧡
Lalia, Suszarka, Wik89, Inga28, kar_oliv, KarolinaMaria, Ewa88 , dmg111, Clover lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Zulugula wrote:Ojej przypomniały mi się nasze porody, jak się wchodzilo z rana na forum i były takie wieści cudne, zawsze mnie wzruszalo na maxa 🧡
Ojjj tak!
Siska, gratulacje!
Śliczny synekII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
A u nas hit przerwa od 22 do 24 😅 🙄 obudził się i nie szło go ululać, płakał strasznie i sami go musieliśmy wybudzić i dopiero się uspokoił ale już nie zasnął 🤦🏻♀️ Potem już spał jak na niego całkiem dobrze były może z 4 pobudki 🤭
Na 10 kolejny dzień adaptacji. Dziś już sam więc trzymajcie kciuki!Lalia, Zulugula, Clover, Suszarka lubią tę wiadomość