Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulugula wrote:Do tych , którzy mają już ubraną choinkę- ile igieł już zjadły Wasze Skrzaty? 😄
U nas zapytaj ile już bombek zrzucił z choinki 😂😂🤭Zulugula, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ounai, mega ujęcie! Ale przepraszam, że to napiszę. Mam mieszane uczucia co do publikacji zdjęć obcych dzieci 🥴 wiem, że teraz przedszkola/żłobki mają swoje strony na fb, publikują zdjęcia, często kazdy może je zobaczyć i ochrona wizerunku praktycznie nie istnieje, ale jakoś mnie to uderzyło.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2021, 14:54
Suszarka lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Karolina, proszę bardzo
. Natomiast uważam, że właśnie po to podpisujmy jako rodzice zgodę na publikację wizerunku dzieci, że liczymy się z tym, że inni rodzice m9ga udostępniać takie zdjęcia w mediach społecznościowych na instagramach itd
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2021, 15:17
asias86, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tez mam takie zdjęcia z przedszkola - Mikołaj i ja cała zapłakana
Na szczęście teraz chyba juz nie ma na dzieci takiego nacisku, żeby podeszły do Mikołaja, powiedziały dziękuję czy - o zgrozo- siadły na kolanach. Bardzo mnie to stresowało z tego co pamiętam
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Ounai wrote:Siska, gratulacje! Przepiękny synek i jaka kruszynka malutka 😍
Przez Ciebie dopadła mnie chwilowa mamnezja. O nieeee! 😂
Marta dziś po 10 dniach przerwy wyciągnęła raczki do cioci i została bez płaczu! Moja dzielna dziewczyna 🥰Kuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022 -
Zulugula wrote:Która z Was kupowała wirujace przyssawki z aliexpress a'la fat brain toys? Mogę link? Spoko są?
a wykonanie całkiem solidne, mi się bardzo podobają
A tu link: 13,48 zł 28% zniżki | Montessori Spin Top zabawka łazienkowa dla chłopców 1 rok życia Sucker Spin wanna przyssawka zabawki kąpielowe dla dzieci grzechotki gryzak prezent
https://a.aliexpress.com/_mNjpajkZulugula, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Maja miała dzisiaj drugą dawkę bexsero, odkąd wstała z drzemki, z jakieś 1.5h temu ciągle płacze, nie da się odłożyć, nie chce się bawić ani nic. Gorączki nie ma. Dałam po powrocie, ok 11 paracetamol, ale po 10 min zrobiła kupkę i nie wiem czy nie wydaliła go. Dam jeszcze na noc.
Biedna ☹️☹️ pierwszy raz tak płacze i się zachowuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2021, 18:22
-
Tajka, a robiłaś okłady na miejsce wkłucia? Bexsero to bolesna szczepionka i może ją nóżka boleć. Olek po drugiej dawce też marudził, jeszcze kolejnego dnia.
Ola, ekstra te przyssawki 😍 -
Lalia, z czego okłady?
Edit. Ok, doczytałam że sodaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2021, 18:35