Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
KarolinaMaria wrote:Wiadomo, że to dobra mina do złej gry 😔 w pracy spoko, ale po pracy w domu mam załamkę. Siedziałam na tych pazurach i myślałam tylko o domu.
U nas nocki ostatnio ok, są częste pobudki, ale bez dłuższych przerw, co jest sukcesem. Za to usypianie makabra. Harce do 22-23, nie da się jej wyciszyć, mamy pogaszone światło, żadnego tv wieczorem, a i tak skacze po łóżku i nie wybiera się spać 🙄 zastanawiam się nad redukcją drugiej drzemki.
My zaczynamy dzień o 7:00 i Maks zasypia 20:00/20:30.
Też jak dziewczyny mamy już jedną drzemkę 12:30-14:30/15:00.
Spróbuj, myślę że to załatwi sprawę.KarolinaMaria lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
KarolinaMaria wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was ma coś z pandory? Jak z jakością? Interesuje mnie podstawowa, srebrna bransoletka. Chcę podsunąć Mikołajowi pomysł na prezent🎅
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoj syn byl dzis laskawy I nocka super, bez placzow. Haris nadal spi, a ja juz musialam wstac bo dzieciaki do szkoly. Wlasnie jedza sniadanko.
U nas katary pelna para, kazde moje szczescie pociaga nosem, ale jakos dajemy rade. Cora dostala skierowanie na pobranie krwi, musze jej dzis zamowic wizyte w szpitalu.
Pogoda u nas przecudowna, wieje mocno i pada, zimno, okropnie jednym slowem🥴.
Zycze wam udanego dnia, pelnego szczescia i ciepla ❤️❤️ -
Ania81, znalazłaś to okno życia 😉 Daj namiary 😅( Julek nie spał tylko bajlando na całego od 23:00 do prawie 3:00)🥴🤯🥴🤯 Już do niego mówię "Julciu, już i tak postanowione że będziesz jedynakiem, już nie musisz rodziców utwierdzać w decyzji"😊, a ten nic😚
dmg111, Ania81 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Ehh my tez chorzy
Mnie boli gardło i głowa, Gustaw ma lekki stan podgorączkowy i kaszel 🤦🏻♀️
To raczej nie ze żłobka bo jeszcze dwie osoby z którymi widzieliśmy się w weekend też są chore. Koleżanka robiła wczoraj test na covid i całe szczęście wynik negatywny.
Także dzisiaj już do żłobka nie poszedł… Ja niby od stycznia wracam do pracy ale prawdopodobnie na zdalne. Czekam aż mój dyrektor podeśle mi aneks do umowy. Ale nie wiem jak to będzie bo niby szukają dodatkowego dyrektora właśnie do zarządzania zespołem i nie wiadomo czy ktoś nowy też pozwoli mi pracować zdalnie… Zawsze musi być jakieś zamieszanie 🙄 -
Mamuski - jest jakis preparat jak nasivin baby tylko w sprayu? Bo spraye leo przyjmuje spoko a te krople masakra konczy sie placzem i wszystko wylatuje i tak. Jakies sposoby na ulzenie przy okropnym katarze i mokrym kaszlu? Ile mozemy tyle inhaluje, z noska leci mu kleista woda non stop i juz wymeczony, nie daje odciagac masakra
-
Nowastaraczka, Nasivin Kids są ( w sprayu) są od 1 r.ż. już. Nam zresztą dwóch niezależnych pediatrów mówiło że te Nasivin Baby w kroplach są słabe bo właśnie wylatują, I że można dawać w sprayu te Kids spokojnie przed 1 r.ż. ( tylko rzadziej, zresztą je i tak tylko kilka dni można stosować). A nam w ogóle teraz przy tendencji do uszu laryngolog odradziła wręcz Nasivin,bo podobno bardzo łatwo z nim"przedobrzyć" i on tylko sztucznie hamuje wyciek z nosa,i zaleciła Ectorhin albo Rhinoargent. Jak zawsze,co lekarza to opinia 🤷♀️.
Nowastaraczka, Lalia lubią tę wiadomość
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
Nowastaraczka, Oluś jak miał 10 miesięcy to miał Nasivine Kids już, ale pediatra nam zmieniła na taki spray który miał rozrzedzać tą wydzielinę żeby nie zalegała tylko spływała z noska, ten spray to Ectorhin 👍
emdar, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyemdar wrote:Ania81, znalazłaś to okno życia 😉 Daj namiary 😅( Julek nie spał tylko bajlando na całego od 23:00 do prawie 3:00)🥴🤯🥴🤯 Już do niego mówię "Julciu, już i tak postanowione że będziesz jedynakiem, już nie musisz rodziców utwierdzać w decyzji"😊, a ten nic😚
Emdar moj syn na haslo "szukam okna zycia bo juz nie daje rady z tym nie spaniem". Przespal cala nocke, chyba proboje sie w kupic w moje laski z powrotem 😂😂😍😍.
U nas tez katar leci, zielony obecnie, stan lekko podgoraczkowy, obserwuje go jak by sie cos dzialo to lekarz albo szpital 🤦♀️. -
nick nieaktualny
-
Ania81, na Julka to hasło nie działa niestety 🤣🤣🤣On tylko czasem robi rodzicom prezent taki jak wczoraj. Może muszę to częściej mówić na głos 😉
Inga, zdrowia dla Was!Ania81 lubi tę wiadomość
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
emdar wrote:Nowastaraczka, Nasivin Kids są ( w sprayu) są od 1 r.ż. już. Nam zresztą dwóch niezależnych pediatrów mówiło że te Nasivin Baby w kroplach są słabe bo właśnie wylatują, I że można dawać w sprayu te Kids spokojnie przed 1 r.ż. ( tylko rzadziej, zresztą je i tak tylko kilka dni można stosować). A nam w ogóle teraz przy tendencji do uszu laryngolog odradziła wręcz Nasivin,bo podobno bardzo łatwo z nim"przedobrzyć" i on tylko sztucznie hamuje wyciek z nosa,i zaleciła Ectorhin albo Rhinoargent. Jak zawsze,co lekarza to opinia 🤷♀️.
Nowastaraczka lubi tę wiadomość
-
U nas już trzeci dzień jest apogeum wścieklizny. Olkowi wychodzi ostatnia już dwójka i to jest jakaś masakra... W ciągu dnia prawie nie śpi, w nocy też słabo. Ostatnio już nie mieliśmy cyrków przy zasypianiu, a teraz od nowa się zaczęło. Szarpie się, wyrywa, przeraźliwie płacze. Kiedy już zaśnie to chciałby spać tylko na mnie, a kiedy próbuję go odłożyć to się budzi. Teraz właśnie też na mnie drzemie. Dodatkowo dzisiaj ma jakiś problem z brzuszkiem, kupki robi twarde. Jak się obudzi to podam mu owocki z suszoną śliwką, bo zawsze mam w domu w razie takich problemów.