Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też polecam książkę "jak zrozumieć małe dziecko" z natuli. Jak i inne pozycje tego wydawnictwa np "niska samoocena u dzieci", "mamo, co by było gdyby", "rozwój seksualny dzieci" te ostatnie pozycje już dla starszych dzieci 😌
KarolinaMaria, emdar lubią tę wiadomość
-
Ladyo wrote:Kicku i jak się czujesz? Ja mam jutro
Póki co wszystko w porządku, zobaczymy jak będzie po kilku godzinach, dam znać 😚emdar lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Zulu, wzmożone na obwodzie, ale brzuch miała słabiutki. Także od wiosny wszystkie place zabaw nasze 😂 fizjo opowiadała, że nie ma nic gorszego niż wychowanie w nurcie 'uważaj, bo się uderzysz, spadniesz, potkniesz''90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Kic, trzymam kciuki za dobre samopoczucie po szczepieniu. Będę dzisiaj pytać gin kiedy najlepiej się zaszczepić trzecią dawką.
Ounai, co ustaliliście na spotkaniu? Jak poszły negocjacje cenowe?
Wczoraj stałyśmy w kolejce w aptece i Iga się niecierpliwiła, na co staruszka przede mną "mamo ale to trzeba lulać! Lulać cały czas!". I co z tego że moja córka ma wywalone na bujanie wózkiem, pani wiedziała lepiej 😂 o samodzielnym zasypianiu też już słyszałam. Albo jak mówiłam mamie o tym, że Iga nie śpi np. 2h w nocy, to słyszałam "to zostaw ją w łóżeczku, niech się wyskacze i pójdzie spać". I kompletnie do siebie nie dopuszczała myśli że ona wtedy ryczy wniebogłosy 🙈Wik89, AgataAgatka, Zulugula, KarolinaMaria, Ewa88 , Nowastaraczka, Clover lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Ounai, a to jeszcze się wahacie? A są jakieś minusy tego domu?
Na większość dzieci, dobrze działa metoda "kaskaderka każdego dnia"😊Fakt, spokoju nie ma, i o ciepłej kawie albo o pogaduszkach na placu zabaw można zapomnieć,ale dziecko wybiegane przeważnie lepiej się rozwija ( nie mówię o sytuacjach gdzie lekarz/fizjoterapeuta zabrania tego typu atrakcji).Lalia, Clover lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Zulugula wrote:Suszi, wszystkie te staruszki nie byłyby sobą, gdyby coś nie powiedziały od siebie 🤪 byłam świadkiem pod galerią jak jakaś babcia mówi do obcego ojca, żeby poprawił córce czapkę, bo jej zeszła na oczy. Córka jakieś 6lat, więc sama tez by pewnie ogarnęła temat jakby chciała 😀Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarka wrote:Kic, trzymam kciuki za dobre samopoczucie po szczepieniu. Będę dzisiaj pytać gin kiedy najlepiej się zaszczepić trzecią dawką.
Ounai, co ustaliliście na spotkaniu? Jak poszły negocjacje cenowe?
Wczoraj stałyśmy w kolejce w aptece i Iga się niecierpliwiła, na co staruszka przede mną "mamo ale to trzeba lulać! Lulać cały czas!". I co z tego że moja córka ma wywalone na bujanie wózkiem, pani wiedziała lepiej 😂 o samodzielnym zasypianiu też już słyszałam. Albo jak mówiłam mamie o tym, że Iga nie śpi np. 2h w nocy, to słyszałam "to zostaw ją w łóżeczku, niech się wyskacze i pójdzie spać". I kompletnie do siebie nie dopuszczała myśli że ona wtedy ryczy wniebogłosy 🙈 -
emdar wrote:Ounai, a to jeszcze się wahacie? A są jakieś minusy tego domu?
Na większość dzieci, dobrze działa metoda "kaskaderka każdego dnia"😊Fakt, spokoju nie ma, i o ciepłej kawie albo o pogaduszkach na placu zabaw można zapomnieć,ale dziecko wybiegane przeważnie lepiej się rozwija ( nie mówię o sytuacjach gdzie lekarz/fizjoterapeuta zabrania tego typu atrakcji).Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2021, 20:12
-
Odnosnie umiejetnosci to jak tam picie z tego treningowego bboxa? Leo zachwycony robieniem kałuży i ciap ciap 🤣🤣🤣
Wszyscy sa ekspertami i ta ich "pomoc" jest nieoceniona. Nie żeby matka ktora spedza z nim 24h na dobę mogła coś wiedzieć czy w ogole odczytywać sygnały jakie dziecko wysyła 🤦♀️
Mój Leoś taki chorutki że jestem az przerazona. Katar ma paskudny tak jak i kaszel a do tego spuchnięte oczka ze az mu same łezki lecą 😭 3dzień drzemam na siedzaco z nim na rękach nocą zeby mu się lepiej oddychalo. Eh mam nadzieję że jutro bedzie jakaś poprawa bo serce pękaWik89 lubi tę wiadomość
-
Nowastaraczko, moze juz dzis bedzie poprawa! ✊
Dwa razy takie przeziebienia sie nam przyplataly i wlasnie trzy noce byly na polsiedzaco, bo katar itp, a potem jakos nastepowala poprawa (teraz tez - w niedziele sie przeziebil i dostal giga kataru, dzis juz jest duzo lepiej)Nowastaraczka lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
MoTyLeK🦋 wrote:Suszarko - jak wizyta? ❤️
kolejna wizyta 5.01.
Ladyo, chyba Ty pytałaś o imię, niestety nie możemy dojść do porozumienia... Mąż obstaje przy Marysi, ja nie jestem przekonana, on nie chce się zgodzić na Kalinę i tak się bujamy. Jeszcze na tapecie jest Izabela, ale Iza jest moim zdaniem zbyt podobne do Iga 😕 liczę na jakieś olśnienie w tej kwestii 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2021, 21:51
Ladyo, Nowastaraczka, Clover, emdar, KarolinaMaria, Zulugula, Wik89 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022