Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam sie w ten ponury poranek.
Wszystkim chorowitkom zdroweczka zyczymy.
Emdar twoj syn powinien zdradzic skad pobiera te energie kosmiczna, potrzebuje pilnie podlaczenia bo podam.
U nas wszystkich rozlozylo. Katar, bol gardla. Dzieci chodza jeszcze do szkoly, zostal tylko tydzien i wolne. A ze goraczek nie maja, wiec poslalam je do szkoly.
U nas kolejna tragiczna noc. Okno zycia pomoglo tylko na jedna noc. Dzis stwierdzil kolo 24, ze czas na zabawe i tak mielismy przerwe do 3 nad ranem. Zanim zasnal bylo kolo 4. Mam nadzieje, ze to tylko chwilowy kaprys. -
nick nieaktualnyA teraz cos na poprawe humour.
Dzwoni do mnie wczoraj mama wieczorem.
Nasza rozmowa
"widze ze jeszcze malego piersia karmisz"
"ano karmie"
"a jak dlugo masz zamiar karmic"
"nie wiem, poki co obojgu nam to pasuje"
"powinnas juz skonczy, bo mi sie to nie podoba, wyglada to nieestetycznie, to juz duze dziecko daj my butle Niech sam wypije i idzie spac"
Takze ten tego zatkalo mnie😂🙈🤦♀️ -
Ania81 wrote:A teraz cos na poprawe humour.
Nasza rozmowa
"ano karmie"
"powinnas juz skonczy, bo mi sie to nie podoba, wyglada to nieestetycznie, to juz duze dziecko daj my butle Niech sam wypije i idzie spac"
Takze ten tego zatkalo mnie😂🙈🤦♀️
O jeny.. Nie wiem co gorsze, tekst Twojej mamy, czy mojej teściowej, która we wtorek zadzwoniła do mnie i powiedziała, że muszę dokarmiać Julka mm, bo moje mleko jest ZA CHUDE i dlatego on tak często się budzi w nocy i ma krótkie drzemki w dzień 🤦♀️ -
nick nieaktualnyUlaa wrote:O jeny.. Nie wiem co gorsze, tekst Twojej mamy, czy mojej teściowej, która we wtorek zadzwoniła do mnie i powiedziała, że muszę dokarmiać Julka mm, bo moje mleko jest ZA CHUDE i dlatego on tak często się budzi w nocy i ma krótkie drzemki w dzień 🤦♀️
A moze twoja tesciowa I moja mama sa spokrewnione🤷♀️😳?!
Moja tesciowa tez takim tekstem rzucila ostatnio.
A moja babcia stwierdzila ze jak chce miec tluste mleko to musze tluste rzeczy jesc🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ -
Ulaa wrote:O jeny.. Nie wiem co gorsze, tekst Twojej mamy, czy mojej teściowej, która we wtorek zadzwoniła do mnie i powiedziała, że muszę dokarmiać Julka mm, bo moje mleko jest ZA CHUDE i dlatego on tak często się budzi w nocy i ma krótkie drzemki w dzień 🤦♀️
-
Zulugula wrote:Oby Leosiowi szybko przeszło 🥺 jak dziś?
Rano mega kiepsko, juz zaczelam szykowac rzeczy na szpital. Jak bralismy go na rece to nam zasypial taki słabiutki nie bylo jak lekow podać i mialam w głowie ze ostatni cyc był w nocy.
Cos tam udalo sie mu podac i wzielismy go do spania, dzieki Bogu jak wstał to zjadł cyca i był w lepszej kondycji to cos sie udalo poinhalować i nawet zjadł troszke mandarynki jakies krakersy i pił wodę.
Teraz znow go wziełam na spanie żeby się regenerował, o 13 30 udalo sie nam wybłagac wizytę domową mam nadzieję że obejdzie się bez szpitala i mu się poprawi bo ja psychicznie nie umiem zniesc jak cierpi 😭 -
MoTyLeK🦋 wrote:Tak tak, moja babcia też mi mówiła, ze moje mledo chude. Wtf, co to za tekst?! 🤣
MoTyLeK🦋, Zulugula, Ania81, Ulaa, Iryska, Clover, kic83, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Nowastaraczka wrote:Rano mega kiepsko, juz zaczelam szykowac rzeczy na szpital. Jak bralismy go na rece to nam zasypial taki słabiutki nie bylo jak lekow podać i mialam w głowie ze ostatni cyc był w nocy.
Cos tam udalo sie mu podac i wzielismy go do spania, dzieki Bogu jak wstał to zjadł cyca i był w lepszej kondycji to cos sie udalo poinhalować i nawet zjadł troszke mandarynki jakies krakersy i pił wodę.
Teraz znow go wziełam na spanie żeby się regenerował, o 13 30 udalo sie nam wybłagac wizytę domową mam nadzieję że obejdzie się bez szpitala i mu się poprawi bo ja psychicznie nie umiem zniesc jak cierpi 😭Nowastaraczka lubi tę wiadomość
-
Wik89 wrote:Ja czasami podaje Guciowi wode z kubeczka zwyklego i tak jakos nie za dobrze mu szlo do tej pory, wiec podstawą jest bbox. A dzis rano siedzial kolo umywalki w lazience i mył zęby i wlalam troche wody do kubeczka, bo chcialam go nauczyc, zeby nie polykal pasty tylko plukal buzie (nie mam pojecia, jak to zrobic?!?
), odwrocilam sie na chwile i nagle patrze, a on bierze sobie ten kubeczek w dwie raczki i pije wode po łyczku 😍 bylam w szoku, tak ladnie trzymal sam ten kubeczek. To dla mnie byla wazna lekcja - zeby dac wiecej przestrzeni dziecku na nauke nowych umiejetnosci 😀
-
Ania81 wrote:A teraz cos na poprawe humour.
Nasza rozmowa
"ano karmie"
Takze ten tego zatkalo mnie😂🙈🤦♀️Ania81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNowastaraczka zdrowka dla Leosia. Daj znac co lekarz powiedzial.
Ounai mojej mamie juz kilka razy to powiedzialam. Do niej to nie dociera. W jej opini to juz jest za dlugo, wyglada nieestetycznie 😂😂🙈🙈. A reszta sie nie liczy. No nic bedzie musiala przezyc, ze sie karmimyNowastaraczka lubi tę wiadomość
-
MoTyLeK🦋 wrote:Dziewczyny pomysł na prezent dla 9/10 latki? Lego odpada, biżuterię też już ma. Macie coś ciekawego? Moja mama chce Zuzi coś kupić, a nie ma pomysłu. Zabawkami też średnio sie bawi.
Są takie fajne zestawy młodego chemika, można zrobić samodzielnie perfumy lub mydełka 😍
Moja chrześnica bardzo to lubi -
Ulaa wrote:Są takie fajne zestawy młodego chemika, można zrobić samodzielnie perfumy lub mydełka 😍
Moja chrześnica bardzo to lubi -
nick nieaktualnyUlaa wrote:Ania81 to chyba stara szkoła, bo inaczej tego nie mogę wytłumaczyć..
Mojej mamie też tak wkręcali 30 lat temu i przez to mnie nie karmiła piersią
Moja mama tez nie karmila piersia mnie czy moje rodzenstwo.
Z tego co mowila kiedys to nie bylo w modzie karmic piersia🤦♀️🤦♀️🤦♀️. A moja mama proboje byc zawsze w zgodzie z moda (czy to dobra czy nie) -
Zulugula wrote:Daj znać Huanitko co powiedzial lekarz.
Padłam z mema, prawie Tomka obudzilam 😂
U nas tez tak to wyglądać będzie jak na zdjęciu 😆, mialam go odstawiac ale w sumie to jednak nie chcę, i też zwyczajnie nie umiem odmówić mu cycy jak płacze, widocznie jeszcze potrzebuje. Jakos przetrwam te noce, jestem obstawiona mądrymi ksiazkami😀 Zobaczymy na wiosnę.
Oj ile slyszalam na początku, że się nie najada bo często się budzi , że może chude mleko mam, głównie od rodziców, nikt inny się nie odważył chyba. Ale oni faktycznie tak myślą. Bo jeszcze bratowa powiedziała, że może się nie najada ale tu juz była szpileczkaNowastaraczka, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️