Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Suszarka wrote:Wszystko dobrze, tylko mam brać żelazo i się nie przemęczać z przygotowaniami do świąt 😘 dziewuszka ma jakieś 500g, jest na 100% babeczką
kolejna wizyta 5.01.
Ladyo, chyba Ty pytałaś o imię, niestety nie możemy dojść do porozumienia... Mąż obstaje przy Marysi, ja nie jestem przekonana, on nie chce się zgodzić na Kalinę i tak się bujamy. Jeszcze na tapecie jest Izabela, ale Iza jest moim zdaniem zbyt podobne do Iga 😕 liczę na jakieś olśnienie w tej kwestii 😂
Suszareczko, ja do połowy ciąży miałam chyba z 10 pomysłów na imię: Eryk, Olaf, Aleksander, Tomasz, Jan, Teodor, Ksawery, Mikołaj, Aleksy, Tobiasz i inne 🤣
A mojemu mężowi, nie dość że nie podobało się żadne to sam nie miał innych propozycji 😑
Wkurzyłam się i powiedziałam, że nie będę mówić do dziecka "Ej Ty" i stanęło na Tomaszu, na jakieś dwa tygodnie 🙈 po czym wracamy od lekarza i mówię do męża, że samo imię mi się podoba, ale ja czuję że to nie Tomasz 😂 i po paru dniach spłynął jakoś na nas ten Aleksander 😁 i to było to 👌
Więc trzymam kciuki żeby Was natchnęła jakaś Milena, Aurelia czy (oby!) Kalina 😁😜Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2021, 22:11
Suszarka lubi tę wiadomość
-
Lalia, mojemu mężowi też się żadne imię nie podobało 🙄 Nasz Olek też miał szanse na zostanie Tomaszem 😁 To moje ulubione imię męskie, każdy Tomasz którego znam to fajny facet. Mój mąż nie chciał się zgodzić, bo brat jego ojca ma tak na imię i byłyby dwie osoby w rodzinie o tym samym imieniu i nazwisku 🙄 Na badaniach połówkowych lekarz zapytał, jak będzie miał syn na imię, powiedziałam że Tomasz lub Aleksander, a on powiedział, że jeśli chodzi o rozmiary malucha, to bardziej do niego pasuje Aleksander Wielki niż Tomcio Paluch 😁 Myślę, że i tak by mi się nie udało przekonać męża. On z kolei wymyślił, że dziecko mogłoby mieć na imię Wilhelm, jak mój pradziadek, ale kazałam mu stuknąć się w głowę 😂
Jeśli kiedykolwiek będę nosić w brzuchu drugiego chłopca, to nie mam pojęcia, jak będzie miał na imię. Mi się bardzo podoba imię Jan, ale w ogóle nie pasuje do naszego nazwiska, które kończy się na -jan. Myślałam jeszcze o Wojciechu lub Macieju, ale mój mąż zawsze ma jakieś "ale". 🙄 No, ale jeszcze nie wiadomo co przyszłość przyniesie 🤷♀️ Ewentualnie drugi synek może mieć imię po tatusiu, skoro tatusiowi się nic nie podoba 🤭🤭Lalia, Ania81, Wik89, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Clover, ten Wilhelma to hit 😂💙
Ania81, Clover, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
A może puzzle chwilę po północy?🤪🙄🤯
Edit: puzzle, zestaw lekarza, Pucio i inne atrakcje okazały się ciekawe od 23 z minutami do 2:10😳🥴. To dziecko jest cyborgiem....Idę spać, dobranoc wszystkim nadal czuwającym ❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2021, 10:27
Ladyo, Ania81, Clover, Wik89, Suszarka, kar_oliv lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Suszarka, super ze wszystko u Was ok ❤❤ Oby tak dalej!
Ounai, no rozumiem w pełni. Każda nieruchomość ma swoje plusy i minusy. Jak ze wszystkim w życiu, chodzi o to żeby plusy przeważyły nad minusami( bon mot cioci kloci o północy 😅😅😅). No i żeby znaleźć rozwiązanie najbliższe ideałowi. Dla mnie osobiście opcja mieszkania na tzw " zadupiu" odpada w przedbiegach, ale to dla mnie. Wiem że są osoby, które nie wyobrażają sobie życia w mieście. Jak ze wszystkim, każdy lubi/woli/ wybiera co mu w duszy gra.Suszarka lubi tę wiadomość
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
Suszarka wrote:Wszystko dobrze, tylko mam brać żelazo i się nie przemęczać z przygotowaniami do świąt 😘 dziewuszka ma jakieś 500g, jest na 100% babeczką
kolejna wizyta 5.01.
Ladyo, chyba Ty pytałaś o imię, niestety nie możemy dojść do porozumienia... Mąż obstaje przy Marysi, ja nie jestem przekonana, on nie chce się zgodzić na Kalinę i tak się bujamy. Jeszcze na tapecie jest Izabela, ale Iza jest moim zdaniem zbyt podobne do Iga 😕 liczę na jakieś olśnienie w tej kwestii 😂
Izabela piękne imię 😚emdar, Wik89, Lalia, Suszarka, KarolinaMaria, Nowastaraczka, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ladyo wrote:Kicku i jak się czujesz? Ja mam jutro
Ladyo
Boli jedynie ręka co jest do przeżyciaPo pierwszej dawce umierałam, po drugiej czułam się w miarę dobrze. Mam nadzieję, że Ty też nie będziesz miała żadnych nieprzyjemnych redakcji.
Wik89, Ladyo, emdar lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ja czasami podaje Guciowi wode z kubeczka zwyklego i tak jakos nie za dobrze mu szlo do tej pory, wiec podstawą jest bbox. A dzis rano siedzial kolo umywalki w lazience i mył zęby i wlalam troche wody do kubeczka, bo chcialam go nauczyc, zeby nie polykal pasty tylko plukal buzie (nie mam pojecia, jak to zrobic?!?
), odwrocilam sie na chwile i nagle patrze, a on bierze sobie ten kubeczek w dwie raczki i pije wode po łyczku 😍 bylam w szoku, tak ladnie trzymal sam ten kubeczek. To dla mnie byla wazna lekcja - zeby dac wiecej przestrzeni dziecku na nauke nowych umiejetnosci 😀
Zulugula, Ladyo, Lalia, emdar, KarolinaMaria, kar_oliv, Ania81, Nowastaraczka, dmg111, Suszarka, kic83 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Staraczko, dużo zdrowia dla Leosia, mam nadzieję, że jest już lepiej.
Suszarko, jestem za Kalina lub Izą. Ładne i mało popularne imionaale Marysia też ma coś w sobie!
Emdar, przesyłam wirtualną kawę ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕emdar, Nowastaraczka, Suszarka lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Karolina, ☕zawsze spoko, dzięki!
Przyjechała do nas moja bratowa, i idziemy wieczorem na hinduskie żarełko 🍲🥘🍛😅❤( nie ważne, że na osiedlu ,3 min od wyjścia z mieszkania; wyjście to wyjście no nie?🥰). Aha, bo nie dodałam chyba że idziemy same🥳🥳🥳🍸🍹🍷😉Ania81, Ulaa, Wik89, Suszarka, kar_oliv, kic83 lubią tę wiadomość
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
Hejka! U nas na razie bez zmian. Przeziebienie w pełni.
Podjęłam decyzję, ze zostawiamy Matylde do marca w domu, będę pracować cały czas zdalnie póki co i sprobujemy od marca ja puścić. Właścicielki chciały nas zatrzymać, zebysmy nie rezygnowali całkowicie i wobec tego do marca nie płacimy nic, nawet gołego czynszu, byle by wrócić. Fajnie z ich strony, nie powiem ze nietakże na razie mogę zapomnieć o powrocie do pracy! W sensie do biura. Jakoś musimy sobie poradzić.
U nas w gminie jest ostatnio najwięcej zachorowań, zwłaszcza wśród dzieci... Zobaczymy jak to dalej się rozwinie.
Ja dziś oczywiście pracuje i to do 20,no ale niestety. W zamian mój mąż ma opiekę na Kornele, więc ogarnia dzieci. Takze nie jest tak zle.
Cukry z rana mi wariują i to konkretnie.
14.12 idę zrobić badania, w tym krzywa. Takze zobaczymy co tam wyjdzie.
Milego dzionka! ❤️Wik89 lubi tę wiadomość