Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie chwaliłam się. Podjęliśmy decyzję, że bierzemy ten dom. W środę dopóki dzieci będą jeszcze w przedczkolu i żłobku jedziemy negocjować cenę i termin oddania. Zdecydowaliśmy też, że nie będziemy się bawić w samodzielną sprzedaż mieszkania tylko oddamy to w ręce tej Pani, która będzie sprzedawca nam nasz dom. W najlepszym wypadku następne Boże Narodzenie spedzimy już w nowym domu, a w najgorszym Wielkanoc 2023.
MoTyLeK🦋, Nowastaraczka, Ladyo, emdar, Inga28, Suszarka, Lalia, Angie1985, Wik89, Clover, Zulugula, Ewa88 , KarolinaMaria, Belie, Maminka89, kar_oliv, Tajka, Enigvaa, kic83, dmg111 lubią tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 7tc -
Matylda całkiem spoko. W nocy 2 rzygi i koniec. Kupa dziś rano normalna. Wstala o 9 jak zwykle. Więc to chyba po prostu coś jej zaszkodziło. Będę jeszcze dziś ja obserwować ale jakiegoś dramatu nie ma...
Emdar - wspolczuje Ci tych nocek... Serio!!emdar lubi tę wiadomość
-
A u nas dziś roczek! Od rana wspominamy i aż się łezka w oku kręci 🥺 jak ten rok zleciał i jak wiele wspaniałych chwil przeżyliśmy 😍
O 13 mamy imprezę, więc Gustaw właśnie poszedł na drzemkę żeby mieć sile imprezować 😅 Już chodzi coraz lepiej, właśnie wychodzi nam 11 ząb i dzięki temu nie śpimy od tygodnia 🤭
A to mój mały solenizant 🥺🥰
MoTyLeK🦋, Angie1985, emdar, Ladyo, Iryska, Clover, Zulugula, Ounai, Ewa88 , edyciak., KarolinaMaria, Meggi110818, Suszarka, Maminka89, kar_oliv, Tajka, Nowastaraczka, kic83, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Motylku, kar, Emdar zdrówka dla Waszych maluchów ✊✊✊
Ounai, mega się cieszę tym Twoim domem 🤩
Inga, wszystkiego najlepszego dla Gustawa!! Rośnij duży, zdrowy i szczęśliwy, otoczony miłością i dobrymi ludźmi, Guciu 💙emdar, Ounai, MoTyLeK🦋, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
Inga, Najlepszego dla Gucia 🥳🎁🎂!!! Samych cudownych dni i radości:) Dla mamusi też oczywiście Wszystkiego Najlepszego ❤
Ounai, jeszcze raz gratulacje! Życzę Wam sprawnego ogarnięcia tematu✊( to co, Święta 2051 robimy u Was😉?, teściowej swojej córki chyba nie odmówisz?😅😘)Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2021, 11:05
Angie1985, Clover, Lalia lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Anet.kaa wrote:Motylku, jak Matylda? U nas z wymiotami było to samo, spała, budziła się i rzyg.
Wczoraj były nadal brzydkie, wodne kupy więc myślę że to ta panująca wirusówka.
Edyta, Oluś pięknie się rozwija. Gratulujęi fajnie, że się odezwałaś. A myślicie coś o drugim bobo? Czy nadal libido daleko w lesie?
Emdar, jakie zacięcie wnrysowaniu
Ja kupiłam wodną kolorowankę ostatnioale chyba ja miałam większą frajdę niż Pola.
Pola zajarana domkiem dumel, siedzi i klikawczoraj mieliśmy drugą i ostatnią imprezę roczkową, Polonita jak zwykle zadowolona atencjuszka
-
Inga28 wrote:Ounai super! 😍 czekamy na relacje z urządzania!
Zulugula, kar_oliv lubią tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 7tc -
emdar wrote:Inga, Najlepszego dla Gucia 🥳🎁🎂!!! Samych cudownych dni i radości:) Dla mamusi też oczywiście Wszystkiego Najlepszego ❤
Ounai, jeszcze raz gratulacje! Życzę Wam sprawnego ogarnięcia tematu✊( to co, Święta 2051 robimy u Was😉?, teściowej swojej córki chyba nie odmówisz?😅😘)emdar lubi tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 7tc -
Zulugula wrote:Ladyo nie wyobrażam sobie Ciebie zrzędzącej 🤭
Emdar, należy Ci się pomnik matki nieśpiącej 😬 jesteś w stanie odespać w dzień? Ja ostatnio nie potrafię się zdrzemnąć.Zulugula, Nowastaraczka, emdar lubią tę wiadomość
🦄 2021 r.