Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai wrote:Mart mój Tymek miał niedosłuch po nawracających zapaleniach ucha. Mój brat też. U brata niedosłuch postępował rąk szybko, że po 3 miesiącach usunieto migdał, niestety o 2 miesiące za późno i 4 lata mama z nim codziennie ćwiczyła żeby przywrócić słuch. U Tymka niedosłuch cofnął się po sterydach. Ale migdał też musiał mieć usunięty. Znajdź dobrego laryngologa, bo konsekwencje mogą być poważne.
😳😳 dzięki ze mówisz... w takim razie biorę się za szukanie następnego i mam nadzieję że w miarę szybko nas przyjmie skoro to tak nie może czekać 😪Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Mart, fajnie że się odezwałaś, dawno Cię nie było!
Oby choróbska was już omijały. Trzymam kciuki za uporanie się z tym niedosłuchem..
Annia, wy się nic nie zmieniacie, a szczególnie Twój mąż, bo Ty chociaż kolor włosów masz inny😀
Motylku u nas noce ostatnio ok, śpi całą noc, tylko późno zasypia wieczorem, ma jakieś problemy z zaśnięciem, lulam go po 40 minut , a nawet godzinę 😥Annia lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Aniu, piękne mieszkanie kupiliście, myślę że to już będzie taka fajna przestrzeń do życia.
Zdjęcia z sesji cudne, jak już wspominałam wyglądasz na spełnioną kobietę.
Obie Matyldy też cudne, ależ my już mamy duże dzieciaczki, a rok.temu były tu takie emocje
Oluś jak zawsze uroczy, i podziwiam że usiedział w.miejscu choć sekundę.
U nas była taka.masakra aby zrobić zdjęcie roczkowe że tylko S&R nas ratowała bo zanim wystartowała to sekundę się na niej zatrzymywała.
Motylku, powodzenia dziś, pokaż efekty jaką dziarkę zrobiłaś.
Zulu, jak dziś Tomuś?
Ostatnio pisałaś o stresach i smutkach związanych z tym że ciągle coś. Ja Cię też doskonale rozumiem. Każda z nas chce aby jej dziecko było w pełni zdrowe, dobrze się rozwijało i aby nie miało żadnych problemów - to jest w pełni zrozumiałe, nie ważne jak poważny jest problem, dla nas matek on zawsze jest duży bo chcemy dla naszych maluchów jak najlepiej.
Pisałyście ostatnio aby pozwolić dziecku na wspinaczki, szczególnie jak ma słaby brzuszek, także w dniu kiedy to przeczytałam Pola zaczęła uskuteczniać takie wspinaczki, wchodzi na fotele, koci drapak, z drapaka na fotel itd, podjarana jak petarda z nowego skilla, a ja patrzę na to i myślę "wspinaj się wspinaj i będziesz mieć mocniejszy brzuszek".KarolinaMaria, Annia, Lalia lubią tę wiadomość
-
Martt95 wrote:😳😳 dzięki ze mówisz... w takim razie biorę się za szukanie następnego i mam nadzieję że w miarę szybko nas przyjmie skoro to tak nie może czekać 😪
Martt95 lubi tę wiadomość
-
Ounai wrote:Nie stresuj się od razu, specjalnie podałam Ci obydwa przykłady. U Tymka nic się nie działo, ale mój brat jest przykładem tego, że lepiej sprawdzić dokładnie i nie czekać. Gdyby moja mama zdecydowała się leczyć go na nfz a nie prywatnie prawdopodobnie teraz nosiłby aparat słuchowy.Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
A tu moje dziewczyny 😍
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2021, 00:25
asias86, AgataAgatka, KarolinaMaria, Iryska, Annia, Ounai, Lalia, Belie, Maminka89, Wik89, Tajka, MoTyLeK🦋, Clover, Suszarka, emdar, Angie1985, Enigvaa, kic83, Ladyo, Ewa88 lubią tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Boże Zulu jak dobrze, że się o to zapytałaś, bo czasami się zastanawiam czy Pola nie ma adhd czy coś. Wczoraj już nie dawałam sobie z nią sama rady i postawiłam Polę przy stoliku z ikea tym tanim i tam jadła obiad na stojąco i chodziła sobie. Ale tak nie może być, że będzie robiła to co będzie chciała a ja będę jej pozwalała na wszystko. Jak pójdzie do żłobka to jak będzie jadła. Już takie myśli miałam..
Nowastaraczka lubi tę wiadomość
02.2021 Apolonia 🩷
11.2023 będzie synek 👣 -
Mnie całkiem rozłożyło jakieś przeziębienie spędzam dzień w łóżku mój P. Ogarnia wszystko a jeszcze na domiar wszystkiego zepsuła się nam zmywarka mąż ją właśnie rozkręca ze szwagrem jak się nie da nic zrobić to dojdzie wydatek przed świętami a zastanawiałam się czy za zaskórniaki nie kupić sobie irobota to niestety będzie musiało poczekać, teraz też ją doceniam bez jej pomocy myję gary tak z pięć razy dziennieDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Mam pytanko do was. Nie chcę strsować ciężarnej ale może powinnam i chcę najpierw was zapytać.. Beta około 2880 progesteron 9,60 ng/ml czy nie powinien być wyżej? Wiem ze lekko plamiła kilka dni temu i powiedzialam ze ma jechać na betę i proga i właśnie wyslala mi wyniki 🤦🏽♀️
Ciaza jeszcze nie potwierdzona przez lekarza. Wizyta dopiero w czwartek.Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Martt95 wrote:Dobrze wiedzieć że nie ma żartów i może być różnie. Doktor nic nie mówił... zresztą. Mój mąż byl z nią na wizycie i wiem tyle co mi powiedział, wizyta była w porze kapieli i usypiania Asi. Teraz gdy wiem ze coś poważnego to już go nie wyślę do lekarza bo on o nic nie zapytał 🙈🙉
-
Annia, super rozkład mieszkania 👌 sesję mieliście piękną, ta fryzura i kolor u Ciebie to sztos 🔥 a Miki jak wyrósł! Dopiero mu wysyłałam miniaturowe pajace 🥺💙
My będziemy szukać czegoś większego za ok. 5-6 lat jak uzbieramy na wkład własny i myślę, że zawodowo też trochę pójdziemy do przodu. Naszym ideałem jest połówka bliźniaka lub dom jednorodzinny na małej działce (tylko taka żeby dom się zmieścił) z pralnią, spiżarnią i czterema sypialniami, ale jak widzę jakie są ceny to dramat 🙈 trochę niższa półka to dom w zabudowie szeregowej bez spiżarni i pralni z czterema sypialniami, a minimum które chcemy to mieszkanie na parterze z trzema sypialniami i ogródkiem, tylko że u nas takich nie budują 😑 wszystkie na parterze z ogródkami mają 50-60 metrów, a ja bym chciała co najmniej 75-80 plus ogródek. No ale zobaczymy jak się rozwinie rynek za te kilka lat 😉
Ostatnio myłam okna, ale tylko od strony mieszkania, no bo przy Olku nie otworzę na oścież. Z zewnątrz miał myć mój mąż, umył dzisiaj dwa najmniejsze i tak się zmęczył że pozostałe (aż!) dwa powiedział że umyje później albo za tydzień 😂
W weekend lubimy zjeść coś dobrego i dzisiaj u nas domowe placki z gulaszem 🤭❤️Annia, Maminka89, Suszarka, Clover lubią tę wiadomość
-
Mart, zgadzam się z Ounai, że trochę niski ten prog. Kiedy wizyta? Twoje córeczki są przesłodkie. 🤩
Irysko, dziękuję!Pokaż nam Michałka, dawno go tu nie było.
Moja mama była wczoraj na Wigilii w pracy i tam jest dużo młodych kobiet z dziećmi takimi małymi, więc moja mam postanowiła zrobić "risercz" o śnie nocnym... Podobno wszystkie dzieci przesypiają noc, tylko Mikołaj nie. 🙈 Coś mi się jednak nie wydaje. 😅Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Mart, myślałam ostatnio o Tobie! Szkoda małych że tak chorują, łącze się w bólu ( Julek od września odkąd poszedł do żłobka ciągle coś znosi , za nami już dwa zapalenia ucha 😫). Zdrowia Zdrowia przede wszystkim ✊✊❤❤
A co do ciężarnej, nie wiem stety/niestety jaką miałam betę bo nie robiłam, ale progesteron gdzieś w 6 tc miałam koło 9 ( jak się potem dowiedziałam to podobno masakrycznie nisko, wręcz niemożliwe żeby się udało). Płamiłam i trafiłam na IP, i tam się właśnie tego dowiedziałam. Dostałam Luteinę dopochwowo; plamiłam gdzieś do końca 12tc. Wszystko skończyło się dobrze. Ten mój "niski progesteron" daje teraz popalić ostro ❤. Myślę ze chyba nie ma reguły, medycyna to nie matematyka:)42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Witam Mamusie 😊
Wszystkie Dzieci slodziutkie 😁. Chorowitkom życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Zazdroszczę Wam (tak pozytywnie) nowych mieszkań, domów. Ja niestety nie doświadczę tego, bo weszłam w związek małżeński z mężczyzna, który ma mieszkanie i dom. Mieszkanie malutkie bo tylko jeden pokój, ale za to blisko centrum ( teoretycznie można wykonać generalny remont i zrobic dwa pokoje). Natomiast dom jest starego budownictwa i tak beznadziejny układ, bo amfiladowy. Ale lepszy rydz nic nic😁.
Ja już po piwlerwszwj dawce Pfizera, jak narazie tylko ręka boli.
W środę mamy sesja roczkowa, a za tydzień Kawaler ma roczek🙊.
Zulugula, Suszarka lubią tę wiadomość