Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Aneta, biedna Pola. Długo już ma te wodniste kupy?
Dziewczyny może wy doradzicie jak przekonać dziecko do butów. Mikołaj nawet w Attipasach nie chce chodzić... jak widzi buty to dosłownie płacze... już w desperacji kupiłam te attipasy po domu i to samo... 🙄🙄🙄 rozmiar itp wszystko dobrane profesjonalnie w sklepie... butów nie lubi do tego stopnia, że przestał podchodzić do szafy z butami(z której normalnie wywalał nasze buty), bo wie, że tam są jego buty....Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Moja zmywarka umarła śmiercią naturalną części które padły są tak drogie że trochę dolożysz i jest nowy sprzęt więc decyzja jest prosta że trzeba nową kupić więc na razie zakup mojego irobota odkładam w czasieDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Jednorożec89 wrote:Moja zmywarka umarła śmiercią naturalną części które padły są tak drogie że trochę dolożysz i jest nowy sprzęt więc decyzja jest prosta że trzeba nową kupić więc na razie zakup mojego irobota odkładam w czasie
-
Annia wrote:Aneta, biedna Pola. Długo już ma te wodniste kupy?
Dziewczyny może wy doradzicie jak przekonać dziecko do butów. Mikołaj nawet w Attipasach nie chce chodzić... jak widzi buty to dosłownie płacze... już w desperacji kupiłam te attipasy po domu i to samo... 🙄🙄🙄 rozmiar itp wszystko dobrane profesjonalnie w sklepie... butów nie lubi do tego stopnia, że przestał podchodzić do szafy z butami(z której normalnie wywalał nasze buty), bo wie, że tam są jego buty.... -
Ounai, specjalnie dla Ciebie.
Jeszcze nie skonczona, brakuje okapu i jednej szafki ale to bedzie zawieszone jak beda kafle
Ogolnie w salonie syf, wiec jutro wrzuce lepsze zdjecie w swietle dziennym z częścią salonu 😁Lalia, Iryska, Clover, Ounai, Annia, Belie, Nowastaraczka, Ladyo, Martt95, kar_oliv, Ewa88 , dmg111 lubią tę wiadomość
🔸28 lat
-
Maminka89 wrote:Witam Mamusie 😊
Wszystkie Dzieci slodziutkie 😁. Chorowitkom życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Zazdroszczę Wam (tak pozytywnie) nowych mieszkań, domów. Ja niestety nie doświadczę tego, bo weszłam w związek małżeński z mężczyzna, który ma mieszkanie i dom. Mieszkanie malutkie bo tylko jeden pokój, ale za to blisko centrum ( teoretycznie można wykonać generalny remont i zrobic dwa pokoje). Natomiast dom jest starego budownictwa i tak beznadziejny układ, bo amfiladowy. Ale lepszy rydz nic nic😁.
Ja już po piwlerwszwj dawce Pfizera, jak narazie tylko ręka boli.
W środę mamy sesja roczkowa, a za tydzień Kawaler ma roczek🙊. -
Iryska wrote:
Irysko
Cóż mogę rzec, jest przepięknie, u nas będzie prawie identycznie 🤭😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2021, 20:55
Iryska, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Nadrabiam Was i nadrobić nie mogę 😅
Pięknych mamy forumowych pomocników Świętego Mikołaja ❤ Też muszę Olkowi cyknąć jakąś fotkę na dniach, ale to jak już wniesiemy i ubierzemy choinkę
Annia, gratuluję zakupu mieszkania! 🏠😁
Irysko i Enigva, piękne Wasze kuchnie. Ja bym chyba zwariowała ze szczęścia mając tyle blatu 😂 U nas kuchnia jest duża, ale meble tylko na jednej ścianie bo skos nam odchodzi, więc ogólnie blatu jest mało. Mamy jeszcze stół, ale nie lubię przy nim nic robić, bo ja w kuchni wolę robić wszystko na stojąco, a przy stole muszę siedzieć bo mi za nisko.
Jednorożcu, współczuję problemu ze zmywarką. Mycie naczyń to dla mnie najgorsza czynność w kuchni 😅 Kiedy się tu wprowadziliśmy to stwierdziliśmy z mężem, że nie będziemy kupować na razie zmywarki, bo przecież ile może być naczyń do umycia po dwóch osobach. Wytrzymaliśmy niecałe 3 miesiące i pojechaliśmy kupić, bo okazało się, że jednak całkiem sporo 😅 Teraz zmywarka chodzi u nas zazwyczaj raz dziennie.Annia, Jednorożec89 lubią tę wiadomość
-
U nas zwariowany weekend. Wczoraj mąż miał Modernę trzecią dawkę, konkretnie go poskładało i popołudnie spędził w łóżku. Ja nie mogłam zasnąć w nocy bo się rzucał bardzo, a kiedy w końcu udało mi się zasnąć porządnie około trzeciej, to o 4.20 wstał Olek i nie spał do 6 rano 😵 Dziś mąż się już lepiej czuje, więc podrzuciliśmy Olka mojej mamie na 2h (pierwszy raz na tak długo został z babcią 😁) i pojechaliśmy na zakupy, kupiliśmy nawet choinkę, to była szybka i spontaniczna decyzja, cieszę się jak dziecko z tego 😂 Możliwe, że jutro ubierzemy, musimy jednak postawić w salonie bo mąż się nie wyrobi z remontem przedpokoju do Świąt, ale to nic. Mamy już większość upominków pod choinkę, cieszę się że nie zostawiliśmy tego na ostatnią chwilę. Wczoraj po położeniu Olka spać ozdabiałam pierniczki, które upiekłam kilka dni temu. Jakoś tak wyjątkowo się jaram nadchodzącymi Świętami w tym roku, może dlatego, że to pierwsze Święta we trójkę...? 💙
Po obiedzie Olek spał 2,5h, a my razem z nim 😂 Czuję się jak nowo narodzona po tej drzemce, a teraz mój mąż właśnie usypia Olka i robimy sobie wieczór filmowy 😁Lalia, Suszarka lubią tę wiadomość
-
KarolinaMaria wrote:Widzę, że każda z nas oprócz podziwiania Michałka luka na wystrój iryskowego wnętrza 🤣 Michał super chłopak! Kuchnia też bardzo fajna, aż czuję zapach nowości.
My mamy 3 pokoje i też marzy mi się kiedyś coś z dodatkowym pokojem na szpargały, pralnią i kawałkiem tarasu/zieleni. Ceny takich miejscówek w mieście to kosmos, a mieszkanie na peryferiach nas nie urządza. Potem jest się taksówkarzem własnych dzieci. Na razie nie planujemy żadnej przeprowadzki, lubię moje mieszkanie, jego rozkład, doświetlenie, jeszcze tylko popracuję nad ograniczeniem niepotrzebnych rzeczy i na najbliższe lata dla naszej 3 starczy. Bardzo lubię oglądać Wasze nowe M.
Annia, u mnie w pobliżu budują się nowe bloki, z ciekawości oglądaliśmy układy i mieszkania po 100-120 m2 mają tak beznadziejne rozplanowanie pomieszczeń, że wierzę, że propozycja waszego dewelopera na połączenie 2 mieszkań mogła być kosmiczna 🤣Tylko u nas niektóre wioski są tak blisko miasta, że 0oza dostępem do sklepów do których można podejść na nogach nie da sie odczuć że to wioska
Anetka, nie wiem jak Ty ale ja jak w kozakach pochodzę po sniegu to też mam chłodne stopy -
emdar wrote:Mart, myślałam ostatnio o Tobie!
❤❤❤
Nadal KPI 🙈 w ciężkich chwilach jak musle czy jeszcze warto.... przypominam sobie Ciebie ze karmiłas rok i przestaje się użalać nad sobą, tylko robię to co przynosi mi satysfakcję. Jakoś nie jestem gotowa odpuścić. Za dużo czasu poświęciłam by teraz nagle przerwać. Szkoda ze moja rodzina tego nie rozumie 🤷🏽♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2021, 00:35
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Ounai, no tak, zimne może i mam stopy po chodzeniu w kozakach ale nie aż czerwone z zimna gdzie miała rajtuzy i grube skarpety. Nie twierdze, że te buty mają grzać ale byłam mocno zaskoczona tym że tak wychłodziły Poli stópki. Mam śniegowce z Demar również z owczą wełną, sprawdzę jak będzie w nich.
Macie piękne kuchnie! I fakt, ta ilość blatu jest nieprzyzwoitateż jestem team biała kuchnia (sama nie mam całkiem białej bo mąż się uparł) klasyka ponadczasowa. Zresztą mój mąż mówi że 90% ludzi wybiera białą.
Choć Ty Enigva chyba masz jakąś złamaną biel? Uwielbiam te fronty ramiaki i złote gałkiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2021, 08:26
-
Moje dziecko wczoraj najadło się na kolacje rogala z dżemem (polecam łowicz bez cukru), później butla 170ml i dwa cyce i miała jedną nocną pobudkę o 2 😳 i to taką dla zasady bo codziennie budzi się o 2 aby chwile się pokręcić i śpi dalej do 6 - od 6 do 7 to już zatykanie jej piersią aby jeszcze pospała.
Chyba mam na nią sposób, nawet film który przy niej oglądaliśmy jej nie obudził.Lalia, Zulugula lubią tę wiadomość