Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Annia, nie nie wszystkie dzieci śpią; nie daj się wkręcić 😉. Nawet z małego wycinka naszego forum, widać że większość jednak śpi od tak sobie przez słabo po beznadziejnie (nie muszę chyba dodawać w której grupie jest Julek 🙄😩).
Annia lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Jedziemy dziś do przyjaciół na około świąteczno- urodzinowe spotkanie,i właśnie wstawiłam do piekarnika 3,5 kg żeberek 🥩🥩🥩🙂( mówiłam już,że wszyscy wkoło mnie kochają mięso 😀🥰)
Annia, Suszarka lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Irysko, ale Michałek przystojniacha! Cały tata.
I kto by pomyślał, że taki blondynek z niego będzie.
Mikołaj też ma same rozmazane zdjęcia niemal jak ja próbuje robić.
Bardzo ładna kuchnia, pochwal się więcej zdjęciami.
Emdar, ja to wiem, ale moja mama tego nie wie i nie rozumie (jej dzieci spały...).
Gagatko, czytasz nasz czasem? Ciągle czekam na te zdjęcia z NYC i Florydy.Marzy mi się już jakiś urlop...
Iryska lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia, taką mam kuchnię, sama ją projektowałam 😀
Oczywiście stolarz nie wszystko zrobił jak trzeba , więc jest jeszcze kilka rzeczy do poprawienia🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2021, 23:16
Annia, Lalia, KarolinaMaria, Clover, Enigvaa, kic83, Ladyo lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Widzę, że każda z nas oprócz podziwiania Michałka luka na wystrój iryskowego wnętrza 🤣 Michał super chłopak! Kuchnia też bardzo fajna, aż czuję zapach nowości.
My mamy 3 pokoje i też marzy mi się kiedyś coś z dodatkowym pokojem na szpargały, pralnią i kawałkiem tarasu/zieleni. Ceny takich miejscówek w mieście to kosmos, a mieszkanie na peryferiach nas nie urządza. Potem jest się taksówkarzem własnych dzieci. Na razie nie planujemy żadnej przeprowadzki, lubię moje mieszkanie, jego rozkład, doświetlenie, jeszcze tylko popracuję nad ograniczeniem niepotrzebnych rzeczy i na najbliższe lata dla naszej 3 starczy. Bardzo lubię oglądać Wasze nowe M.
Annia, u mnie w pobliżu budują się nowe bloki, z ciekawości oglądaliśmy układy i mieszkania po 100-120 m2 mają tak beznadziejne rozplanowanie pomieszczeń, że wierzę, że propozycja waszego dewelopera na połączenie 2 mieszkań mogła być kosmiczna 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2021, 13:29
Annia, Zulugula lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Irysko, bardzo ładna kuchnia. To jest wysoki połysk czy pół połysk? Z zazdrością patrzę na ilość blatu roboczego jaki masz. 💕
Karolina, właśnie dlatego wzięliśmy "niediealne" mieszkanie, za to w naszej "idealnej" dzielnicy. Nie chcę spędzać 2 godzin dziennie w aucie. U nas była jedna inwestycja z super rozkładem dla mieszkania 92 m2 i 120m2, tylko absolutnie nie w naszej lokalizacji... Bo położone przy skrzyżowaniu dwóch najbardziej ruchliwych kilkupasmówek w centrum miasta. 🤦🏼♀️ Karolina a wy w jakiej dzielnicy Zabrza się obracacie?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Irysko, bardzo ładna kuchnia. To jest wysoki połysk czy pół połysk? Z zazdrością patrzę na ilość blatu roboczego jaki masz. 💕
Karolina, właśnie dlatego wzięliśmy "niediealne" mieszkanie, za to w naszej "idealnej" dzielnicy. Nie chcę spędzać 2 godzin dziennie w aucie. U nas była jedna inwestycja z super rozkładem dla mieszkania 92 m2 i 120m2, tylko absolutnie nie w naszej lokalizacji... Bo położone przy skrzyżowaniu dwóch najbardziej ruchliwych kilkupasmówek w centrum miasta. 🤦🏼♀️ Karolina a wy w jakiej dzielnicy Zabrza się obracacie?
Tych uchwytów nie polecam, ostre krawędzie mają i zahaczam się czasem o to. Tyle blatu roboczego chciałam mieć, po tej ciasnocie jaką miałam w starej kuchni😁12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Annia, do M1, które jest przy dk88 na Bytom mam 5 minut autem. Mam blisko do centrum miasta i tego nie oddam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2021, 13:54
Annia lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Annia wrote:Aneta, Pola ogarnęła już Scoot and Ride? 😲
Myślę tak jak dziewczyny pisały że dla Roczniaka to za wcześnie na S&R ale na wiosne będzie już ogarniać.Lalia lubi tę wiadomość
-
AgataAgatka wrote:Boże Zulu jak dobrze, że się o to zapytałaś, bo czasami się zastanawiam czy Pola nie ma adhd czy coś. Wczoraj już nie dawałam sobie z nią sama rady i postawiłam Polę przy stoliku z ikea tym tanim i tam jadła obiad na stojąco i chodziła sobie. Ale tak nie może być, że będzie robiła to co będzie chciała a ja będę jej pozwalała na wszystko. Jak pójdzie do żłobka to jak będzie jadła. Już takie myśli miałam..
Moja Pola też w tym okresie wychodziła po kilku chwilach, a ja za nią latałam jak szalona z jedzeniem aby choć trochę zjadła.
Później miała etap że fajnie jadła, kolejny był ma karmienie jej, następnie jedzenie wszystkiego dorosłym widelcem ostrym jak szpilki, nawet kapuste kiszoną mim jadła.... a teraz wszystko jest BAM.
Niestety i stety w kwestii jedzenia (jak i wszystkiego innego) u dzieci wszystko bardzo szybko się zmienia.
Ja dzięki książce Moje dziecko nie chce jeść i kilku profilom.na insta staram się mieć z tym luz, ufać k akceptować, choć wiem że nie do końca mi się udaje bo ciągle.mam w tyle głowy że ona jest mała i musi jeść.AgataAgatka lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za informację. Pojechałam do przyjaciółki (od niskiego proga) I na spokojnie jej powiedzialam ze nie ma żartów. Udało się dostać do lekarza i właśnie czekam za informacja od niej.
Edit. Dostala luteine do ssanie i jakiś lek do połykania tez progesteron ale nie pamięta jak się nazywa. Widać ciałko żółte i pęcherzyk w macicy ale nie ma jeszcze zarodka. Ma być dobrej myśli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2021, 17:05
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Byliśmy dziś pierwszy raz na sankach, Polunka zajarana przez pół wyjścia a calą drogę do domu tak się darła jak opętana. Zrobiła znowu wodnistą kupę którą miała na plecach i nogach także nie dziwie się, że była taka zapłakana.
Pochodziła trochę po śniegu i miała całe przemarznięte stopy, a te Emelki do -10 niby są i mają owczą wełne w sobie także jestem niezadowolona