Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny 😘 jak wyzdrowieje to imprezkę zrobimy mu w święta 😘
Nie ma kataru ani kaszlu więc podejrzewam że złapał gardło ode mnie. Ogólnie jest w miarę ok, ale ma te "chore oczka", takie wiecie, zaszklone 🥺 jedziemy później do pediatry 😘 -
Dużo zdrowia dla Olusia! 😘
Stacjonarnie w H&M faktycznie duże obniżki, ja kupiłam Idze 4 T-shirty na lato, za wszystko zapłaciłam chyba 33zł. Szkoda że u mnie ten H&M taki badziewny, na długi rękaw nie znalazłam nic fajnegoLalia, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Dziewczyny, tak w ogóle to dzisiaj jest ostatni dzień mojego urlopu macierzyńskiego/rodzicielskiego 🤭 od jutra przechodzę na zaległy urlop a potem wracam do pracy 🙈
MoTyLeK🦋, Zulugula, Ladyo, Ewa88 , dmg111, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Dziewczyny, tak w ogóle to dzisiaj jest ostatni dzień mojego urlopu macierzyńskiego/rodzicielskiego 🤭 od jutra przechodzę na zaległy urlop a potem wracam do pracy 🙈
Lalia lubi tę wiadomość
-
Maminka89 wrote:Lalia mój też ostatni dzień 🙉🙈🙊. Od jutra urlop leci aż do 1 marca, a później zapewne wychowawczy na parę miesięcy. Jeszcze nie wiem na ile pójdę, ale do końca roku chcę zaplanować przyszły rok.
No tak, bo przecież Twój synek ma urodziny razem z Olusiem! 💙
Jak się z tym czujesz? 🤭
Ja nie wierzę, że to już rok minął 😳
Nie wyobrażam sobie totalnie jakbym miała jutro pójść do pracy więc chwała za zaległy urlop 😅
Ja teoretycznie wracam od 28 lutego, a że pracuję w szkole to tylko do końca czerwca 🤭
Bardzo się cieszę że Olek będzie zostawał z dziadkiem, inaczej pewnie też bym się zdecydowała na wychowawczy co najmniej do września przyszłego roku 🙂 -
Lalia zdrówka dla Was! 💚
U nas niestety od 4 rano biegunka u Gustawajuż wczoraj po powrocie ze żłobka był marudny i miał mały apetyt
Teraz śpi i zobaczymy jak to dalej będzie. Rano już zjadł dwie kanapki, potem pół banana i pije wodę więc chociaż tyle dobrze 🥺
Bo siły biedny nie ma i albo na rękach rano albo sobie leżał -
Zulugula wrote:Masterchefy, czy jak nie dam jajka do pulpetow (warzywnych) to mi się rozwalą? Kurde nie mam jaj, T śpi, nie mam jak kupić 🙈
Ja robiłam dużo pulpetów bez jajek jak Gustaw miał alergie to jednak większość takie sypkie wychodziły. A pieczesz je później w piekarniku? -
Zulugula wrote:Masterchefy, czy jak nie dam jajka do pulpetow (warzywnych) to mi się rozwalą? Kurde nie mam jaj, T śpi, nie mam jak kupić 🙈
Możesz zmielone siemię lniane dać. Oliwka nie może jajek to daje właśnie siemie. Zaparzam je w wodzie i czekam na gluta 🙈
Nie zawsze wychodzi super, ale zawsze cośO ❤️
Z ❤️ -
Suszarka wrote:Ojej, Lalia...choroba przed urodzinami to chyba najgorszy scenariusz
dużo zdrowia dla Was wszystkich, mam nadzieję że uda się imprezkę jednak zorganizować w terminie 😘
Uwaga Grażyny, na ING kody -15% do H&M!
Macie do oddania taki kod?O ❤️
Z ❤️ -
Lalia wrote:Dzięki dziewczyny 😘 jak wyzdrowieje to imprezkę zrobimy mu w święta 😘
Nie ma kataru ani kaszlu więc podejrzewam że złapał gardło ode mnie. Ogólnie jest w miarę ok, ale ma te "chore oczka", takie wiecie, zaszklone 🥺 jedziemy później do pediatry 😘
U Nas tak covid się zaczął, jutro kończyny izolację. Naszą całą trójkę wzięło. Na szczęście łagodnieO ❤️
Z ❤️ -
nick nieaktualny
-
Lalia, dużo zdrowia dla Olka. oby szybko mu przeszło.
My wczoraj byliśmy na Bexsero, to chyba prawda że im większe dziecko to gorzej znosi tą szczepionkę.
Dziś jest masakra, płacze non stop, ciągle na kolanach u mnie, ma okropny obrzęk na rączce bo dostał w ramiędałam mu paracetamol i teraz biedny śpi. Jak zmuszacie dzieci do wypicia syropu? Michałek większość wypluł z tego co mu dałam:-|
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Ounai życzę Ci powodzenia, bo ciężki czas przed Tobą, ale to chyba najlepsza decyzja. Ja mam inne problemy niż ty i żałuję, że nie poszłam na terapię wcześniej tylko jak było bardzo źle.
Lalia dużo zdrowia dla waszej rodziny.
Co do blizny to by się zgadzało. Moja jest wysoko, a cc było na wczesnym etapie porodu z mini rozwarciem. Ja i tak nie myślę o drugim dziecku, ale nigdy nie mów nigdy🙂02.2021 Apolonia 🩷
11.2023 będzie synek 👣 -
Iryska wrote:Lalia, dużo zdrowia dla Olka. oby szybko mu przeszło.
My wczoraj byliśmy na Bexsero, to chyba prawda że im większe dziecko to gorzej znosi tą szczepionkę.
Dziś jest masakra, płacze non stop, ciągle na kolanach u mnie, ma okropny obrzęk na rączce bo dostał w ramiędałam mu paracetamol i teraz biedny śpi. Jak zmuszacie dzieci do wypicia syropu? Michałek większość wypluł z tego co mu dałam:-|
Polecam czopek 👌O ❤️
Z ❤️ -
Iryska wrote:On nie toleruje czopków niestety:-(
Moja "lubi" nuforen forte" wylizuje łyżeczkę i smoka jak jej daję 🙈
Czopka nie lubi jak zakładam, ale byłam zmuszona i nie jest źle. Sekunda i po krzyku. Szybciej jakoś działa i omija żołądekO ❤️
Z ❤️