Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggi110818 wrote:U Nas tak covid się zaczął, jutro kończyny izolację. Naszą całą trójkę wzięło. Na szczęście łagodnie
Meggi, a jakie objawy miała Oliwka? 😘 -
Lalia wrote:Meggi, a jakie objawy miała Oliwka? 😘
Gorączka przez 3 dni do 38.5. Trochę katar na tylnej stronie gardła spływa.
Była osłuchiwania 3 razy. Jutro kończymy izolację i też pójdę z nią jeszcze raz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2021, 13:32
O ❤️
Z ❤️ -
Lalia wrote:No tak, bo przecież Twój synek ma urodziny razem z Olusiem! 💙
Jak się z tym czujesz? 🤭
Ja nie wierzę, że to już rok minął 😳
Nie wyobrażam sobie totalnie jakbym miała jutro pójść do pracy więc chwała za zaległy urlop 😅
Ja teoretycznie wracam od 28 lutego, a że pracuję w szkole to tylko do końca czerwca 🤭
Bardzo się cieszę że Olek będzie zostawał z dziadkiem, inaczej pewnie też bym się zdecydowała na wychowawczy co najmniej do września przyszłego roku 🙂 -
nick nieaktualnyWitam sie z wami w ten jak zawsze deszczowy dzien.
Emdar dziekuje, ze pytasz. Cora ma sie lepiej. Wczoraj chciala isc do szkoly, bo mieli obiad swiateczny. Wiec poszla
Dzis I jutro tez szkola. Jutro maja impreze swiateczna.
Haris znowu jest przeziebiony. Obudzil sie z katarem, ma stan podgoraczkowy. Slaby apetyt. Wisi od rana na cycku i spi.
Nocka byla ok jak na niego.
Zdrowka dla Laila i Olusia.
Ounai bardzo dobra decyzja, dobrze robisz, a parendni w te czy te to juz drobiazg. Szkoda, ze twoja mama przez chorobe nie widzi jak was krzywdziLalia, emdar lubią tę wiadomość
-
Irysko, a jaki dajesz paracetamol? Jeśli Pedicetamol to kup np. Apap dla dzieci, ma bardziej znosny smak. Pedicetamol to najpaskudniejszy paracetamol na rynku. Ja też jestem team czopki. Oby Michaś szybko się poczuł lepiej.
Madziu, mamy na 100% potwierdzoną dziewczynkę, debatujemy nad imieniem ❤️ Fizycznie czuję się bardzo dobrze, psychicznie od kilku dni znowu fatalnie, ale nie chcę za bardzo się wywnętrzaćWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2021, 14:33
Iryska, madziulix3, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Ewa88 wrote:Lalia dużo zdrówka dla Olusia, oby to nie była korona
Meggi mieliście wszyscy korone, łącznie z Oliwką?
Tak, męża bolała głowa (gdzie nigdy go nie boli). Pojechał zrobić test i wyszedł pozytywny. Lekarz od razu nam też dał, nie mając objawów nawet, bo powiedział, że raczej też mamy, jak w jednym domu i w sumie miał rację. Też nam wyszedł +O ❤️
Z ❤️ -
Zulugula wrote:Będę mieć jajo! Ale dzięki za trik Meggi:)
Macie może jakiś kod np z smsa do ccc? Ja zawsze kasuje smsy a teraz by mi się przydał.
Przed powrotem do pracy muszę skompletować calutką garderobę, przeciez nie wrócę po prawie 2latach w tych samych łachach 😄 dobrze że są wyprzedaże 😁
Jak przeczytalam ze bedziesz miec jajo to pomyslalam o tym od mamyginekolog przyjemnie 😆😋🤭Lalia, Suszarka, Zulugula, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Osłuchowo czysto, gardło czyste, uszy czysto, raczej nie zęby więc nie wiadomo skąd ta gorączka. Mamy zrobić badanie moczu (Mamy chłopców, jakieś rady?) i obserwować. To może być zwykłe przeziębienie, trzydniówka, a nawet ospa, bo ponoć panuje. Jeśli będzie się utrzymywać temperatura to jutro przyjechać i zrobić crp. Oluś temperaturę miał o 8 i o 16, tak do 38,3. Spadła po Nurofenie, ale mąż dokupił jeszcze czopki.
Ja mam taki katar, że się zastanawiam czy mi się mózg nie uplynnił i nie wypływa 😑 -
Grażyny, pisałyście, że wyprzedaż w hm od 17.12. a dla klubowiczów dostępna już dzisiaj 😉
Nowastaraczka lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Będę mieć jajo! Ale dzięki za trik Meggi:)
Macie może jakiś kod np z smsa do ccc? Ja zawsze kasuje smsy a teraz by mi się przydał.
Przed powrotem do pracy muszę skompletować calutką garderobę, przeciez nie wrócę po prawie 2latach w tych samych łachach 😄 dobrze że są wyprzedaże 😁
Zulu, popieram! Kupiłam sobie parę nowych rzeczy, w tym nowe buty (ofkors w CCC) i pierwszy tydzień pracy czułam się dobrze 😎 ale zrobiłam też przegląd swojej szafy i mam wiele ubrań, w których nie chodzę. Teraz mam cel zakładać codziennie coś innego, żeby wszystko wykorzystać, a nie tylko kupować. Takie garderobiane 'zero waste' 🤣 brzmię jak stara baba z kotem na kolanach, wiem o tym 🙈Lalia, Suszarka, Zulugula, dmg111, Wik89 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Lalia wrote:Osłuchowo czysto, gardło czyste, uszy czysto, raczej nie zęby więc nie wiadomo skąd ta gorączka. Mamy zrobić badanie moczu (Mamy chłopców, jakieś rady?) i obserwować. To może być zwykłe przeziębienie, trzydniówka, a nawet ospa, bo ponoć panuje. Jeśli będzie się utrzymywać temperatura to jutro przyjechać i zrobić crp. Oluś temperaturę miał o 8 i o 16, tak do 38,3. Spadła po Nurofenie, ale mąż dokupił jeszcze czopki.
Ja mam taki katar, że się zastanawiam czy mi się mózg nie uplynnił i nie wypływa 😑
Mi najłatwiej jak stał pod prysznicem a ja trzymałam kubeczek. Starałam się żeby był po mleku akurat. Udawało się zawsze szybko złapać mocz.
My jak przechodziliśmy 3 dniówkę to gorączka była cały czas i ciężko było zbić do normalnej temperatury. Teraz chyba dużo różnych wirusów znowu panujeu moich sióstr dzieci wymiotują i gorączka. U nas biegunka ale bez gorączki. Znowu mąż gorączka i ból mięśni 🤦🏻♀️
Zdrówka! Mam nadzieje że na święta będziemy wszyscy zdrowiLalia lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Grażyny, pisałyście, że wyprzedaż w hm od 17.12. a dla klubowiczów dostępna już dzisiaj 😉
czyli chyba Grażyna musi wykorzystać jednak -15% 🙈
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2021, 19:34
Lalia, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Inga, dzięki, nasza pediatra też właśnie o prysznicu mówiła 😘
Suszarko, ja Olkowi tylko sweter i komplet dresowy wypatrzyłam 😅