Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
dmg111 wrote:Mega przykre 😥 Najgorzej jak byłaś sama..
Jula po żłobku chodzi nadal w skarpetkach i chce by tak zostało jak najdłużej, nie ma nic zdrowszego 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2021, 09:58
-
dmg111 wrote:To są te: https://www.decathlon.pl/p/buty-dla-dzieci-domyos-580-babylight/_/R-p-304189
Niestety nie są takie ładne jak tamte 🤣 Pewnie kupię to i to i będę jak wariatka patrzyła jak jej się w nich chodzi 🤣🙈
Strasznie mi przykro z powodu Tymka, to jest niemożliwe ile matki muszą znieść 😥 Ten stres o dzieci pewnie już nigdy nie przejdzie
Ja najchętniej Oliwkę w przedszkolu bym na bosaka puściła, niby mamy uzgodnione że może chodzić w skarpetach z antypozlizgiem, ale widziałam się z Dyrektor w listopadzie jak Oliwka zaczęła piersze kroki tylko robić. A teraz jesteśmy po wizycie u fizjo, powiedziała że ładnie stawia stopy i chodzi jakby już 3 miesiące chodziła, ona już biegać zaczyna 🙈 i pozwoliła fizjo ma ciapki, ale właśnie miękka podeszwaO ❤️
Z ❤️ -
Annia wrote:Przełamał się tylko do Attipasów. Zwykłych trzewików ani kozaków nie chce nosić. Trzewiki jeszcze da sobie włożyć na spacer (rycząc) ale nie chce w nich zrobić kroku.
kozaczki to dramat...
Widzę, że nie tylko u nas Święta pod znakiem choróbska.
U Nas fizycznie gotowa jest na buty. Ale psychicznie nie 🤣. Też tylko attipasy uznaje na razie. W sklepie z butami w innych nie chciała chodzić albo zaczynała raczkować i uderzać w te buty🙈O ❤️
Z ❤️ -
U nas zaczął sie bunt dwulatka. Mówię Wam, jazda bez trzymanki. Histerie jak z horroru za każdym razem kiedy królewna usłyszy "nie".
Abtak poza tym mam urlop do końca roku więc wracam do pracy 3 stycznia 😁MoTyLeK🦋, Suszarka, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Ounai wrote:U nas zaczął sie bunt dwulatka. Mówię Wam, jazda bez trzymanki. Histerie jak z horroru za każdym razem kiedy królewna usłyszy "nie".
Abtak poza tym mam urlop do końca roku więc wracam do pracy 3 stycznia 😁
U nas buntem tego nie nazwę, ale jak mówimy nie lub nie wolno, to Ksiezniczka chowa oczy za palcami, jakby jej nie było widać 🤣dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Suszarka, MoTyLeK🦋, Maminka89, Lalia, Meggi110818, Annia, Ounai, AgataAgatka, Ulaa, Angie1985, dmg111, asias86, Clover, edyciak., kar_oliv, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Annia wrote:Motylku my też po lekarzu, dostał Mikołaj antybiotyk, Nebbudd inhalacje, Ambroksol i Fenistil. Jak w czwartek nie będzie lepiej to do kontroli znowu.
Mąż wziął opiekę na Mikusia.
-
Angie1985 wrote:Tajka Majeczka cudowna. I jaka już duża.❤️🥰
My za dwa dni do Was dołączymy.
Ojj duża, długa jest, już niektóre ubranka nosi 80, a waży ok 9.5kg już... 😊
Ewa88 , dmg111, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
I my też chorzy.
Szefowa ma chrypke, katar i lekki kaszel. Jutro mamy zrobić CRP.
Nie ma gorączki, osluchowo czysto, gardło lekko zaczerwienione ale nic na to nie dostaliśmy.
Niestety od wczoraj praktycznie cały czas marudzi i płacze, w nocy to samo. Może ja to gardło boli ?