Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Irysko, wychodzimy ale grubo smaruje Olkowi buzię bo to zimno strasznie mu podrażnia 😵
-
Lalia wrote:Irysko, wychodzimy ale grubo smaruje Olkowi buzię bo to zimno strasznie mu podrażnia 😵
Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Ja dziś nie byłam, bo w ciągu dnia było -10. To jest dla mnie niekomfortowa temperatura, a wychodzę z założenia że spacer ma być przyjemny i dla mnie i dla dziecka 😄 jutro prognozują -4, jeśli jakość powietrza będzie ok to pójdziemy.
Lalia, Clover lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Iryska wrote:Zdrowia dla wszystkich chorowitków!😘
Czy w takie mrozy chodzicie na spacery? Ja chodzę, ale wkurza mnie że jest tak zimno i w sumie wychodzę tylko na chwilę. Więcej tego ubierania i szykowania niż samego spaceru 😅 -
My dzisiaj byliśmy, ale tylko na jakieś 15-20 minut 🤭 Mąż właśnie stwierdził, że więcej czasu zajęło nam szykowanie się niż sam spacer 😂 U nas dzisiaj było " tylko" minus 5, ale odczuwalna na pewno niższa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2021, 21:56
-
Pocwiczone na wieczór na macie 💪 od razu lepiej
Jutro puszczam dzieci do przedszkola - trzymajcie kciuki, zeby nic nie złapały... ❤️
Jakieś macie pomysły na jutrzejszy obiad? Ja jak zwykle posiłkuje się netem, bo już mi się pomysły wyczerpały...Clover, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Clover wrote:Ja jutro chyba ugotuję rosół. Chociaż myślałam też o pieczonej szynce, a do tego kasza bulgur i dużo surówki z kiszonej kapusty. Mogłabym zrobić dwa dania, ale my na obiad zawsze jemy tylko jedno 😅
Suszarka lubi tę wiadomość
-
Ounai wrote:Podziwiam, ja samym rosołem bym sie nie najadła
Zrobię chyba zapiekankę makaronowa z mielonym i cukinia. Szybko i na temat. Pracuje do 20,wiec musze obiadek zrobić rano, a to szybko się zrobi, później tylko podgrzejemy. Więc będzie z głowy. -
Ounai wrote:Podziwiam, ja samym rosołem bym sie nie najadła
-
Clover wrote:Zawsze do rosołu jemy jeszcze sporo mięsa z rosołu 😅 Ale fakt, czasem jemy samą zupę i najadamy się normalnie, a za 2-3 godziny jemy podwieczorek (bo u nas obiad zazwyczaj jest około godz. 15.00). Kiedy mieszkałam jeszcze z rodzicami, to mama często robiła dwa dania, ale teraz się całkowicie odzwyczaiłam od tego. Mąż też nie da rady za dużo zjeść naraz, mimo, że kawał faceta z niego i pewnie dla niektórych wygląda, jakby jadł za dwóch 😅 Nie wiem, od czego to zależy. Teraz jak bierze metforminę to już w ogóle czasem je mniejsze porcje ode mnie, bo po prostu więcej nie może.
-
My wychodzimy w mrozy, czasem nawet 2h chodzę jak śpi tyle. Zakładam odzież termiczną 😊
U nas czasem drugie danie, a czasem sama zupa, ale najczęściej króluje pizza, bo mąż lubi i umie robić, a ja lubię jeść 😀
Motylek z takich szybkich to polecam aglio e olio, spaghetti z mięsem mielonym, penne z pesto (do tego suszone pomidory, słonecznik, rukola, czasem dajemy też szynkę parmenska), kremy różne (pyszny jest z pora, papryki, marchew, z mięsem mielonym i serkiem topionym)dmg111 lubi tę wiadomość
-
Ewa88 wrote:A jaki masz krem?
Rok temu HiPP na wiatr i niepogodę a w tym roku Linomag Cold Cream 😉
HiPP jest rzadszy, a Linomag taki jak wazelina i chyba jednak wolę Linomag 👍Ewa88 lubi tę wiadomość