Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewa88 wrote:Veritaa ale każdy kto zarabia poniżej 5 tys miesiecznie (rozumiem że brutto) dostanie miesięcznie 425zl? Obojętnie czy zarabia 3500 czy np 4700? Pytam bo jest kalkulator wynagrodzeń na gofin na rok 2022 i tam wychodzi podwyżka w zależności od wysokości wypłaty...ale teraz nie wiem czy to związane z pit 2 czy z polskim ładem czy z czym...
-
Dziewczyny, mam problem z Olkiem, chodzi o picie wody. Olek ogarnia picie z bboxa, ale kiedy ma już wodę w buzi, to wtedy zazwyczaj nią pluje zamiast połknąć. Nie wiem, jak temu zapobiec. Już mniejsza z tym, że ciągle jest cały pooblewany i trzeba go przebierać kilka razy dziennie, ale martwię się, że mało pije. Jak mu daję kubeczek doidy to też robi to samo. Macie może pomysł czym to może być spowodowane?
-
Clover wrote:Dziewczyny, mam problem z Olkiem, chodzi o picie wody. Olek ogarnia picie z bboxa, ale kiedy ma już wodę w buzi, to wtedy zazwyczaj nią pluje zamiast połknąć. Nie wiem, jak temu zapobiec. Już mniejsza z tym, że ciągle jest cały pooblewany i trzeba go przebierać kilka razy dziennie, ale martwię się, że mało pije. Jak mu daję kubeczek doidy to też robi to samo. Macie może pomysł czym to może być spowodowane?
Też dzisiaj zastanawiałam się czy nie za mało pije. Ile u Was dzieci wypijają wody? -
Maminka89 wrote:U mnie Jasiek też lubi pluć wodą. Moim zdaniem dla niego to zabawa. Ja robię tak, że bbox nie jest w jego zasięgu, tylko sama mu co jakiś czas daje do picia to wtedy pije, a nie bawi się.
Też dzisiaj zastanawiałam się czy nie za mało pije. Ile u Was dzieci wypijają wody?O ❤️
Z ❤️ -
Clover, Matylda też tak robiła. Dwa łyki i reszta wody na siebie. Podobnie jak Maminka nie trzymałam bboxa w zasięgu jej ręki, tylko proponowałam picie i jak zaczynała się oblewać to zabierałam. Aż nagle któregoś dnia (może z miesiąc temu) coś jej przeskoczyło i zaczęła normalnie pić i tak jest do tej pory
także się nie martw! Co do ilości pitej wody, to nie pije dużo. My też nie mamy ochoty na wodę zimą
Dziewczyny dzieci 1+, czy wasze maluchy w okolicy roczku miały problemy ze snem? U nas nigdy nie było różowo, ale ostatnie dni to koszmar. Mati zasypia po 22 i od 1 już nie śpi, kręci się, trochę cycusia, trochę płaczków, których nigdy w nocy nie było, sen parę minut, za chwilę wszystko od nowa. Dziś nad ranem narzeczony wziął ją do salonu i spała mu na brzuchu jak noworodek, oczywiście z przerwami, ale chociaż ja odespałam. Może to skok, bo widzę nowe umiejętności. Jeśli tak miałyście to ile to u Was trwało? Najbliższy tydzień będę sama, po urodzinach Matyldy będę sama przez 2 tyg. Osiwieję 🥺'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Karolina, ostatnio pytałam o to samo na innej grupie. Ja już dostaję do głowy. Dziś np. Iga obudziła się z płaczem o 2, dałam jej mleko, usypialam na różne sposoby, później mąż, później u nas w łóżku się kokosiła - finalnie zasnęła o 4:30. Wstała 4h później zwarta i gotowa do zabawy. W dzień spala 0 minut, w związku z czym właśnie padła 😅 ostatnio ma olbrzymie problemy z zasypianiem, a że moje siły są trochę ograniczone, to codziennie w nocy ląduje u nas w łóżku. Przy nas śpi jakby spokojniej - zresztą nawet jak się wybudzi to wystarczy ją pogłaskać i zasypia. Drzemki ma bardzo krótkie, no chyba że śpi mi na rękach.Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Mam głupie albo może inaczej dziwne pytanie i się nie śmiejcie. Mam okazje kupić nowiutki na gwarancji depilator braun za pół ceny (bratowa kupiła sobie i dostała w prezencie drugi identyczny i chcę się jednego pozbyć) i się zastanawiam czy go wziąć bo nie wiem czy w ogóle będę używać. Macie jakieś doświadczenie w temacie?Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
U nas hyla masakra tak trochę po roczku a potem załadowała aktualizację, ale to by się zgadzało bo ona urodziła się w 39tc czyli skoki powinna mieć później trochę. W okolicach roczku jest skok i nie pocieszę, mam wrażenie że on trwa wieki 😂 albo inaczej, ładowanie aktualizacji płynnie przechodzi w kolejny skok itd
ZielonaHerbata lubi tę wiadomość
-
Karolina u nas jest to samo a moj syn za 2 tyg ma roczek. No masakra jest. Usypiam go w spazmach i krzykach kolo 22 a nawet 23..a od 19 on ledwo na oczy widzi.. . W nocy nie wiem juz ile razy sie budzi ja mma wrazenie ze nie spie w ogole. A rano sie budzi miedzy 7 a 8. Widac ze jest niewyspany, trze oczy juz 30 minut po pobudce... Rece mi opadaja. Mieliśmy swietnie wyregulowany dzien jeszcze niedawno a teraz to jakas masakra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2022, 19:49
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
veritaa wrote:Karolina u nas jest to samo a moj syn za 2 tyg ma roczek. No masakra jest. Usypiam go w spazmach i krzykach kolo 22 a nawet 23..a od 19 on ledwo na oczy widzi.. . W nocy nie wiem juz ile razy sie budzi ja mma wrazenie ze nie spie w ogole. A rano sie budzi miedzy 7 a 8. Widac ze jest niewyspany, trze oczy juz 30 minut po pobudce... Rece mi opadaja. Mieliśmy swietnie wyregulowany dzien jeszcze niedawno a teraz to jakas masakra
Nam powiedział, ze niby zawsze jest powod zlego snu i to nie jest tak że "dzieci tak maja".
Mówił, że często są to alergie pokarmowe, refluks, jakieś niewyregulowane napięcia itp. Itd.
U nas niby "rzucanie sie" w nocy, to kwestia refluksu ukrytego. Niby coś tam poluzowal i miało być lepiej 😁
Ale sama już nie wiem. Póki co nocki przyjmuje na klatę 😁
Mieliśmy epizod, że pięknie spała i to całkiem niedswni. Liczę, ze prędzej czy później powróci lepszy sen.
Kwestia snu to temat szeroki jak rzeka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2022, 21:04
-
Karolina u nas to samo w nocy spałaby podczepiona pod cycka, zasypia Ok godziny zanim zasnie, do tego w dzien ciagle jeczy. Ogarnela swiadome „mama” i teraz wszystko jesg „mama mama” i nikt nie moze nic zrobic tylko ja. Kazda zabawka, radosci i smutki to mnie wola 🙈 a jak nie przychodze to sama przychodzi i mi wpycha glowe mieszy nogi i „mama mama mama”.🔸28 lat
Mówił, że często są to alergie pokarmowe, refluks, jakieś niewyregulowane napięcia itp. Itd.
U nas niby "rzucanie sie" w nocy, to kwestia refluksu ukrytego. Niby coś tam poluzowal i miało być lepiej 😁
Ale sama już nie wiem. Póki co nocki przyjmuje na klatę 😁
Mieliśmy epizod, że pięknie spała i to całkiem niedswni. Liczę, ze prędzej czy później powróci lepszy sen.
Kwestia snu to temat szeroki jak rzeka.Suszarka, KarolinaMaria, emdar, Ounai lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023