Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny,
myślicie że nowa umiejętność taka jak ogarnianie trudnego sorterka z cyferkami, zwierzątkami, literkami mógł zresetować umiejętność mówienia?
Pola od kilka dni zaczęła ogarniać gdzie włożyć te wszystkie kształty, siedzi, obraca kostkę i szuka, nie zawsze udaje jej się włożyć ale kombinuje bardzo. Przyznam że jestem lekko w szoku że taki maluch takie coś już ogarnia ale za to od kilku dni przestała udawać zwierzątka, mówi też dużo mniej niż wcześniej i zastanawiam się czy może to być z tym związane czy może z tym że w niedziele oddałam ją do teściowej na 6h i pierwszy raz była tyle beze mnie poza domem - czuła się tam super (podobno). -
Kic, ta sukienka to Newbie 🤣
Suszarko, az się wzruszyłam. Dziękuję Ci 😘
Aneta, mamy książeczki z dziurką i lipa, dzięki za tip z obklejonym palcem. Strasznie mnie to stresuje 😑 Twoja Pola to niezła bystrzacha 😱kic83 lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
nick nieaktualnyWszystkiego najlepszego dla Matyldy i Olenki. Cudne z was dziewczyny, rosnijcie zdrowo, badzcie zawsze szczesliwe, Niech zycie sie zawsze do was usmiecha❤️❤️❤️❤️.
A dla was dzielne mamusie zycze byscie zawsze byly takim super mamami jakimi jestescie.KarolinaMaria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, dzwonili z pracy, że źle policzono mi urlop i okazuje się, że zamiast w lutym to wracam 25 marca 😁❤️ nie ukrywam, jestem zachwycona!! 😍
Nie dość, że to dodatkowy czas z Olkiem, finansowo też lepiej, bo już 100% a nie 80, to już będzie fajniejsza pogoda i łatwiej się będzie wygramolić 💪kic83, MoTyLeK🦋, Enigvaa, Suszarka, Ladyo, Meggi110818, Zulugula, Iryska, Annia, KarolinaMaria, Ewa88 , emdar, Clover, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Dziewczyny, dzwonili z pracy, że źle policzono mi urlop i okazuje się, że zamiast w lutym to wracam 25 marca 😁❤️ nie ukrywam, jestem zachwycona!! 😍
Nie dość, że to dodatkowy czas z Olkiem, finansowo też lepiej, bo już 100% a nie 80, to już będzie fajniejsza pogoda i łatwiej się będzie wygramolić 💪
Szczęściara 😚Lalia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Wszystkiego co najlepsze dla naszych dziewczynek Matyldzi i Oli!
Dużo szczęścia dla Was i Waszych Mam!
U nas kolejna CAŁA przespana noc (pobudek na to, że Mikołaj się budzi, bierze sam Bboxa z półki nad łóżkiem, pije wodę i śpi dalej to nie liczę, bo może była 1 czy 2 takie).
Jutro mam kolejne spotkanie z projektantem wnętrz, po dostaniu od niego planów funkcjonalnych mam jedną myśl: dzięki temu wiem czego nie chcę.
Doradźcie: pokój dziecięcy będzie mały, niedużo ponad 8m2, ale czy brałybyście łóżko w rozmiarze 160x80 cm czy jednak 200x90 cm z myślą, że ktoś dorosły może w nim spać?kic83, KarolinaMaria, Lalia, Clover, Zulugula, Suszarka lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Kic ja teraz mam wysokie cargo, natomiast wydaje mi się, że nie jest to niezbędny bajer. W nowym mieszkaniu chyba zrobię tylko cargo niskie ze względu na to, że chce mieć więcej blatu roboczego, a układ kuchni jest taki, że rezygnuję z wyspy, więc muszę przypilnować ilość blatu. Twoja łazienka jest bardzo ładna, powiedz Ty sama wszystko projektowałaś, tak?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Wszystkiego co najlepsze dla naszych dziewczynek Matyldzi i Oli!
Dużo szczęścia dla Was i Waszych Mam!
U nas kolejna CAŁA przespana noc (pobudek na to, że Mikołaj się budzi, bierze sam Bboxa z półki nad łóżkiem, pije wodę i śpi dalej to nie liczę, bo może była 1 czy 2 takie).
Jutro mam kolejne spotkanie z projektantem wnętrz, po dostaniu od niego planów funkcjonalnych mam jedną myśl: dzięki temu wiem czego nie chcę.
Doradźcie: pokój dziecięcy będzie mały, niedużo ponad 8m2, ale czy brałybyście łóżko w rozmiarze 160x80 cm czy jednak 200x90 cm z myślą, że ktoś dorosły może w nim spać?
Annia
zależy jak często planujecie kogoś tam przenocować? Przy tak małym pokoiku wzięłabym 160x80 cm, Wiki ma takie, oprócz tego jest tam zabudowa zrobiona przez stolarza na zamówienie, małe biurko, komoda, szafa, w sumie wszystko co potrzeba.
Przy łóżku 200x90 cm myślę że będzie Wam brakowało miejsca, ale to moje zdanie.
Bardzo się cieszę Waszymi przespanymi nocami, pamiętam czasy jak narzekałaś na brak snu, częste pobudki! To brzmi tak dorośle już, całe przespane noce 🤭Annia, dmg111 lubią tę wiadomość
[/url]
kic83 wrote:Annia
zależy jak często planujecie kogoś tam przenocować? Przy tak małym pokoiku wzięłabym 160x80 cm, Wiki ma takie, oprócz tego jest tam zabudowa zrobiona przez stolarza na zamówienie, małe biurko, komoda, szafa, w sumie wszystko co potrzeba.
Przy łóżku 200x90 cm myślę że będzie Wam brakowało miejsca, ale to moje zdanie.
Bardzo się cieszę Waszymi przespanymi nocami, pamiętam czasy jak narzekałaś na brak snu, częste pobudki! To brzmi tak dorośle już, całe przespane noce 🤭I tak patrząc na ceny wykończenia zaczyna mnie to wszystko przerażać jak my damy radę.
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Anniu, myślę że powinniście przedyskutować z mężem czy gdyby Miki nie chciał spać sam, to któreś z Was spałoby z nim czy ewentualnie bralibyście go do swojego łóżka.
Kolejna sprawą, to nie wiem kiedy się przenosi dziecko z łóżeczka do łóżka, ale może warto przemyśleć jakąś niską antresolę? Wtedy przy łóżku 90X200 byłoby miejsce do zabawy pod łóżkiem. Albo do przechowywania.
Mam na myśli coś takiego:
https://wallenfels.pl/lozko-pietrowe-nature-kid-karol.html?gclid=Cj0KCQiAuP-OBhDqARIsAD4XHpcGCvznEuLyt4shqZzQDplGam8Fnz5fGN1Uf65Qyjw3EWxck9htdeUaAq-9EALw_wcB
https://meblem4.pl/lozko-pietrowe-laura-dzieciece-na-antresoli-80-180-cm,id231.html
A i są jeszcze łóżka 180x80 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2022, 18:39
Annia lubi tę wiadomość
-
Annia wrote:Kic ja teraz mam wysokie cargo, natomiast wydaje mi się, że nie jest to niezbędny bajer. W nowym mieszkaniu chyba zrobię tylko cargo niskie ze względu na to, że chce mieć więcej blatu roboczego, a układ kuchni jest taki, że rezygnuję z wyspy, więc muszę przypilnować ilość blatu. Twoja łazienka jest bardzo ładna, powiedz Ty sama wszystko projektowałaś, tak?
Dziękuję Annia 😚 Tak, razem z mężem, a projekt w specjalnym programie robiła nam DMG, i w związku z tym że dopiero co sama kończyła wykańczać mieszkanie to mi pomaga, doradza co jest praktyczne, co gdzie powinno być, jakie wymiary.
DMG - to prawdziwa skarbnica wiedzy 😘
Teraz mi doradzała co do kuchni, czy stolarz dobrze nam zaprojektowałdmg111, Annia, Lalia lubią tę wiadomość
[/url]
Wszystkiego pięknego dla Matyldy i Oli! 🎂🎂 Jesteście super Mamami
Lalia zazdroskąd Ty masz tyle urlopu????
Dziewczyny co do wskazywania palcem...u nas dzisiaj pierwszy raz córa pokazała palcem gdzie jest kuchnia, łazienka, mama, babajestem dumna
w sensie już kiedyś wskazywała na niektóre rzeczy, ale dzisiaj pierwszy raz tak pewnie i świadomie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2022, 19:55
dmg111, Lalia, Zulugula, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo