Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Czy któraś z Was jest celebrytką jak nasza Zulu? 😘
Witajcie dziewczyny czytające z ukrycia 😚Lalia, dmg111, patrycja92, Ladyo, Maminka89, KarolinaMaria, Zulugula, Nowastaraczka, Ewa88 , emdar lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Wszystkie nowe dziewczyny witamy serdecznie
ja tez kiedyś byłam podczytywaczka
o Kawowej już coś wiemy (ojjj ja tez mogłabym się tak nazwać! Ewentualnie prossecowa 😂), to może pozostałe dziewczyny tez coś o sobie więcej napiszą
Lalia, Gela093, Zulugula, Nowastaraczka, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Kawowa witaj, super że dołączyłaś ❤️
Ona 34, heej 🤩
Patrycja ja Ciebie pamiętam, pewnie dlatego że masz imię jak moja najlepsza przyjaciółka 😅
Gela, Ty masz takie maleństwo jeszcze, achhhh 🤩jak kiedyś wrzucisz zdjęcie to zaraz wróżka mamnezja zapuka do połowy z nas 😅dmg111, patrycja92, Gela093, kawowa lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
kic83 wrote:Czy któraś z Was jest celebrytką jak nasza Zulu? 😘
dmg111, kic83, Ladyo, Lalia, KarolinaMaria, Zulugula, Nowastaraczka, Annia, Ewa88 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Gela093 wrote:To może i ja się "ujawnie"😬 może ktoś mnie pamięta jeszcze za starych czasów. Podczytuje was sporadycznie jak widzę,że jest poruszony jakiś temat dotyczący chorób, wedzidelek, zabawek czy fotelików😜 macie na prawdę duża widzę dziewczyny I przede wszystkim doświadczenie,więc lubię zerknąć na wasze rady😊
Parę razy chciałam się z wami przywitać,ale zawsze było coś..po poronieniu psychicznie było mi ciężko czytać was,więc odpuscilam wątek staraniowy i przeszłam na wątek po poronieniu (więcej dziewczyn w podobnej sutuacji) potem wy przesioslyscie się tutaj a na innym wątku dziewczyny zaczęły zachodzić w ciaze,więc znowu ucieklam od nich I całkowicie odpuscilam forum. Zaczęłam robić badania I z zapytaniem wróciłam tutaj, po paru dniach okazało się , że jestem w ciąży I tak juz zostałam. W ciąży mogłam dołączyć do was , ale bałam się powtórki, gdy urodziłam to czas na to nie pozwolił I nie chciałam być tutaj tylko z doskoku, jak dołączyć to tylko w aktywnej formie😊
Gela093 lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
No ja też z tych wątków starania 2020🤪 pamiętam jak Karolina i Enigva wrzucily info o dwóch kreskach 🤭🤭🤭 bo i nam się wtedy w końcu udało 😊 podczytuje ale jakoś nie chciałam się wbijać 🙄 Celebrytka nie jestem 🤪
KarolinaMaria, Enigvaa lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Ooo, kolejne nowe "twarze" 😁
Ona 34, czy Ty nie byłaś pierwszą osobą z którą ja byłam na którymś wątku? 😅😅
Gela, napisz coś o sobie 😁
No więc mam 28 lat i od prawie 10 lat mieszkam w Holandii. Na pokładzie 3 miesięczna Laura😊 niestety nie jestem celebrytka, pracuje jako kontroler jakości w firmie produkującej kosmetyki🤷♀️. Córka urodziła się przez CC ze względu na poslakowe ułożenie...ogólnie jest cudownym dzieckiem, płacze w ciągu doby jakieś 5/10 min, przesypia w nocy ciągiem 7 godzin (tfu tfu) reszte dnia opowiada I się śmieje..Oczywiście to jest na tą chwile😬
Suszarko widzę,że I Ciebie Mamnezja dopadla😉 super mieć dzieciaki z taką małą różnicą wieku, mam nadzieję że nie będzie wam zbyt ciężko z dwoma maluchami w domu😊
Wrzucam wam na chwilę moja dziewczynkę może i na któraś to zadziała😜
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2022, 15:04
kic83, Clover, Maminka89, Tajka, Suszarka, Zulugula, Nowastaraczka, kawowa, Ladyo, Lalia, emdar, Ounai, MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość
Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
16.04💔 usg 13 tc serduszko przestało bic 11+5 (poronienie zatrzymane)
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
18.10.21 przyjście na świat Laury👶
10.06.23 przyjście na świat Lilianny👶
Laura
Twoje małe stopy zrobiły największy odcisk w naszych sercach 💕
Lilianna
"Czasem najmniejsze rzeczy zajmują najwięcej miejsca w naszych sercach"
-
Witajcie dziewczyny 😊😊
Ja kojarze Ona34 😊
Laurka sama słodycz 🤩🤩 ehh kiedy to było 😊😊Gela093 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy wasze maluszki też się tak kręcą /kręciły nad ranem? U nas codziennie 5-6 Maja zaczyna się kręcić, przewracać z boku na bok, stękać, mruczeć, puszczać bąki, czasem jakby robiła kupkę, chyba jej jelitka dokuczają. Ale przy tym wszystkim raczej śpi. I to trwa godzinę, czasem dwie, póki nie wstanie na dobre. A ja przez ten czas wisze nad lozeczkiem z przełożoną ręką i głaszcze po pleckach i robię ciiii, i tak wygląda nasz "sen" od 5 rano. Nie śpi dobrze ani ona ani ja. Nie wiem co z tym zrobić, czy w ogóle coś się da?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2022, 07:28
-
dmg111 wrote:Kocham go!!!! ❤️ Nie ma misji samobójczych, więc nie wstawiliśmy pleksi w okienka 😀 Jedynie podkleilismy go filcami żeby nim jeździć po kuchni.
O dziwo często tam chce być i bawić się chochlami itp., nie zawsze ją interesuje jak gotuje 😀
Ooo to ekstra! I sama tam włazi i wychodzi z niego?? I przypomnisz firmę ?:* -
Cześć dziewczyny!
Witam się z nad kubka kawy. Jak nie zasnę dziś w pracy, będzie sukces.
Moje słodkie dziecię wstało sobie zadowolone około 23.30 i do 2 bajlando. O 5.30 musiałam wstać do pracy. Niestety tata w nocy parzył i tylko ja mogłam się nią zająć. Życie
.
Tajka, moja córcia czasem w nocy tak się zachowuje. I zazwyczaj wtedy brzuszek jej dokucza, bo np. był dzień bez kupy. Za to przebudzenie rano trwa u niej sekundę: chyba jednocześnie otwiera oczy i siada na materacu.
Co do wody, ja podaję po prostu przegotowaną. Z tego, co się orientuję, takie maluszki nie powinny pić wody mineralnej tylko źródlaną. Ale może lepiej niech ktoś to potwierdzi.
Miłego dnia wszystkim!Zulugula, Ladyo lubią tę wiadomość
-
Kawowa, no właśnie moja codziennie robi kupkę, albo nawet kilka, a codzień tak rano się zachowuje. Czasem po tym kokoszeniu i stekaniu wstaje z kupą, ale rzadko. Może z posiłków stałych coś jej nie pasuje na jelitka 🤔
Tak, właśnie wiem, że źródlana, taką też daję, kupujemy malutkie 300ml, bo tyle gdzieś wypija dziennie (albo więcej) a duża butelka byłaby otwarta dłużej, a niby nie może.
Ale zastanawiam się, czy mogę podawać z dzbanka dafi, bo my taką pijemy na codzień, tylko używamy filtru z magnezem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2022, 08:54
-
Cześć Mamusie
u nas dziś pobudka 7.30, nie jest źle. Śniegu napadało, wczoraj schodzilam z Mela w łupinie pp schodach u mojej mamy w ogrodzie, poslizgnelam się, żeby ochronić Mele zamortyzował upadek swoim ciałem i mam cała nogę rozwalona 😂 Tajka ja podaje wodę przegotowana. Co do snu to u nas te dwie godziny przed pobudka tez są takie, wierci się, kręci itp. Ale wtedy już jest u nas w łóżku (biorę ja do nas nad ranem). Jak czuje mnie blisko to i ona jeszcze trochę dospi i my. Zulu a wiec ukryta prawda!!! Czyzbya grała jakas piękna milionerkę która rozbiła małżeństwo? A może przykładna żonę i matkę której mąż jest hazardzista? Haha te historie są śmieszne 😂 kto im pisze scenariusze??? No chyba ze Ty 😂
Lalia, Zulugula, Suszarka lubią tę wiadomość