Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Kic, podziwiam za intensywność treningów 👌👌👌💪💪💪
Ja się pilnuje 3x 😁dmg111 lubi tę wiadomość
-
Ewa88 wrote:Kic na ospę masz darmowe na zaświadczenie ze żłobka a kleszcze są płatne?
Dwie dawki na ospę bezpłatnie bo miałam zaświadczenie że żłobka.
Na kleszcze dwie dawki z pakietu Luxmed też mam za darmo.Ewa88 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
emdar wrote:Kic, nasza petarda ❤🔥( Inga potwierdzam, Kic wygląda rewelacyjnie 😘)
Oj proszę Cię, dziękuję 😘ale jak to ja, zawsze jestem z siebie niezadowolona 🤷Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
To Maja jest dużym bobaskiem, przy Waszych, bo waży ok 10kg, nosi 74/80. Ale raczej jest wysoka.
8 lutego będę wiedzieć dokładniej, bo mamy bilans 😊Ewa88 lubi tę wiadomość
-
calanthe wrote:
Trochę z innej beczki, ale pytanie do mam których dzieci przeszły covid. Jakie miały objawy i jak długo trwało?
Niestety jestem pozytywna, mąż wykazuje objawy, więc i zapewne dziewczyny też dopadnie. Już są po wymazach i chciałabym wiedzieć na co zwrócić uwagę. Przewijały się posty w tym temacie, ale nie dokopię się do tego, więc będę wdzięczna za info.
-
ZielonaHerbata wrote:Ja się właśnie zastanawiam jakie rozmiary zamówić na pozna wiosne/lato. Chciałbym skorzystać z ostatnich wyprzedaży ale nie chce nakupic miliona rzeczy a potem rozjade się z rozmiarami. Tak jak to było od początku 🙈🙈
Teraz Szefowa nosi głównie 74, niektóre 68 ale są już takie na styk.
I zastanawiam się, czy teraz właśnie szybko będzie rosła, czy zastopuje i te 74 starczy jej na dłużej i celowac na lato w 86.
Maminka, Marta nosi póki co body i na wiosnę raczej też pojdziemy w body żeby nie miała plecków na wierzchu zwłaszcza na spacerach. Natomiast w lecie juz przejdziemy na koszulkiZielonaHerbata lubi tę wiadomość
-
emdar wrote:Inga, powodzenia w reeadaptacji! Będzie dobrze nie wiem niestety kiedy, ale będzie. Sorka za ten bon mot z du...,ale wiem co mówię w tym temacie. Nie wiem czy kojarzysz początki żłobka Julka. No generalnie: DRAMAT! Płakał strasznie, praktycznie z miesiąc albo i dłużej. Żadne tam te 3 czy 4 dnia do cioci i heja. Wklejony do mnie w szatni, płacz i histeria na całego. Byłam załamana, bo czułam że to będzie trwało i trwało. I co? Jest połowa stycznia( Nie było nas w grudniu łącznie 5 tygodni), a Julek wbiega sam do żłobka, cieszy się jak wariat, nie zrobi mi "pa pa"( buziaka sama sobie muszę już "ukraść") i sam puka do sali🤯😅. Dla mnie kosmos, bo serio liczyłam że na taki obrazek będę musiała poczekać dłuuugo. Wiem oczywiście,że to że Julek tak miał to żadna gwarancja, że inne słabo startujące do żłobka dzieci będą mieć tak samo,ale też jak widać nie koniecznie jest tak że słabe początki będą się ciągnąć i ciągnąć.
Dziękuje! Ciagle sobie powtarzam, że w końcu na pewno będzie lepiej 😊 Już i tak jest progres bo wytrzymuje od tej 8:00 do 14:30 ale wiadomo jakieś płaczki jeszcze są. U niego problemem są jeszcze drzemki, śpi tam około 40 minut a w domu jak jest to ponad 2h, więc dla niego za mało i potem jest zły. -
Zulu, u nas jutro jest bal karnawałowy🥳🎉🎊. Mają być chrupki, kompot, owocki; no gruby melanż ogólnie 🤣🤣🤣. Jakoś zupełnie nie ogarnęłam tematu( matka roku 🤦♀️😅), i rozmawiam dziś z ciotką ( kierownik grupy) co by tu na szybko zorganizować, a ona mi " a niech się Pani nie kłopocze,mamy na stanie masę strojów Batmanów i innych Spidermenow,coś mu znajdziemy". No kocham te ciotki ❤.
Lalia, Zulugula, patrycja92 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
My dziś miałyśmy tak koszmarną noc że tylko czekam aż Pola pójdzie spać a ja razem z nią.
Na dodoatek jesteśmy u mojej mamy i nawet tatuś nam nie mógł pomóc podczas nocnej przeprawy 🤮🤮🤮
Kic, 6-7 treningów, wow! Dawaj tu zdjęcia ku motywacji. Ja robię 3-4 i jak są 4 to jestem max z siebie dumna. Nasza kolejna hot mamita Lalia 🔥🔥🔥mnie zmotywowała swoją metamorfozą i teraz robię 3 treningi siłowę w tygodniu.Lalia, kic83 lubią tę wiadomość
-
dmg111 wrote:U nas Julka też śpi krócej w żłobku niż w domu, wtedy po prostu idzie spać szybciej na nocny sen (koło 19-19:30), w weekendy w domu śpi 2h, wtedy chodzi spać godzinę później. Może spróbujcie tak? 😉
-
Zulugula wrote:W żłobku w lutym jest bal przebierańców 🎩 ale się jaram będę robić kostium !!! 🤩😅
Zulugula, Clover lubią tę wiadomość