Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
O kurczę ale Wam fajnie z tymi balami karnawałowymi 😍 w ogóle jakie fajne atrakcje teraz w tych żłobkach i przedszkolach! Ja do dziś pamietam jak robiliśmy surówkę z marchewki i jabłka i to było wielkie wydarzenie, nawet gdzies mam w domu zdjęcia z tej uroczystości 😂😂😂
Zulugula, Clover, patrycja92 lubią tę wiadomość
-
Inga28, Ounai, MoTyLeK🦋, dmg111, calanthe, Lalia, Suszarka, kic83, Zulugula, Clover, Tajka, Maminka89, Ewa88 , Enigvaa, KarolinaMaria, Gela093, emdar, Annia lubią tę wiadomość
-
dmg111 wrote:U nas Julka też śpi krócej w żłobku niż w domu, wtedy po prostu idzie spać szybciej na nocny sen (koło 19-19:30), w weekendy w domu śpi 2h, wtedy chodzi spać godzinę później. Może spróbujcie tak? 😉
Tak, chodzi spać szybciej 😊 ale zły jest i budzi się z płaczem w żłobku i tu jest problemAle może z czasem będzie spał dłużej
-
MoTyLeK🦋 wrote:Ponoc cała Polska ma mieć znów wytyczne Home Office
MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
-
Ounai wrote:Rząd może to zasugerować, ale zmusic nikogo nie mogą. Zobaczymy jak to bedzie u mnie. Mój szef sie nie cieszy bo jest przeciwnikiem ho. Ale główny manager zarządził więc nie ma wyjścia.
-
A to mój siedzący w końcu bobasek 😊😊
Melcia przeurocza 🤩🤩🤩Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2022, 20:12
Ewa88 , Lalia, Suszarka, calanthe, Ladyo, Enigvaa, Maminka89, MoTyLeK🦋, KarolinaMaria, Gela093, Ounai, kic83, dmg111, emdar, Zulugula, Annia, Angie1985 lubią tę wiadomość
-
Ladyo wrote:Tajka Maja to cała mamusia! Nornalnie IDENTiCO 😍
No po mnie oczy i głosik krzykliwy 😀😀Ladyo, Suszarka lubią tę wiadomość
-
ZielonaHerbata wrote:Moti-Matylda, to chyba jakiś fenomen jak chodzi o sen 😁 niedosc, że pięknie przesypia nock, to i sama zasypia na drzemki i zadne warunki nie są w stanie jej przeszkodzić 😁😁 Meega!
I choć moje dzieci spały nocki, zazwyczaj, to serio Matylda ma 1 miejsce w rankingu. Filip ogólnie spał. Ale np musialam go często usypiac, poza tym dość długo spał ze mną (od skończenia roku). Kornelia z kolei zaczęła się budzić po 9 mcu, bo żeby jej dokuczały, ale to tak max 2 razy na mleko i koniec. A Matylda jak już zaśnie na noc, tak amen. Ani pić, ani mleko ani nic. Mega jest 🤩Zulugula lubi tę wiadomość
-
Cudne wszystkie dziewczynki! Już takie duże, łezka się w oku kręci bo niedawno były
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2022, 07:24
Suszarka, MoTyLeK🦋, Tajka, Maminka89, Clover, KarolinaMaria, calanthe, Gela093, Ladyo, Lalia, kic83, Ounai, dmg111, Ewa88 , emdar, Zulugula, Annia, Angie1985 lubią tę wiadomość
-
Śliczne macie dzieci dziewczyny😍
MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
16.04💔 usg 13 tc serduszko przestało bic 11+5 (poronienie zatrzymane)
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
18.10.21 przyjście na świat Laury👶
10.06.23 przyjście na świat Lilianny👶
Laura
Twoje małe stopy zrobiły największy odcisk w naszych sercach 💕
Lilianna
"Czasem najmniejsze rzeczy zajmują najwięcej miejsca w naszych sercach"