Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie miałam od 23 marca 2020 do 19 stycznia 2022 😂
A wrócił równo dwa tygodnie po tym jak przestałam karmić w dzień 🙂MoTyLeK🦋, Suszarka, Clover, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
W temacie spania, to nie zauważyłam, żeby np to że mąż się kładzie później spać rozbudzało Mikołaja. Ja powiem, że w sumie nawet lubię to nasze wspólne spanie obecnie. Jak się do mnie przytuli, albo trzyma moją rękę, to o wiele bardziej przy tym odczuwam bliskość niż przy np kp.
Kicku, gratuluję ustalenia terminu przeprowadzki. Czekam na dalsze zdjęcia.Jak Maks w żłobku?
Ewa, Emdar jak Wasze samopoczucie?
Ounai, jak Tymek na kwarantannie, wszystko dobrze? Czy Julek też dostał z tego co pamiętam?
Mi po ciąży okresy zrobiły się bardziej obfite, ale kompletnie niebolesne.Suszarka, emdar lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Tajka wrote:Czy długość cyklu po ciąży wam się zmieniła? Pewnie musi minąć trochę zanim się wszystko ureguluje jak przed ciąża?
-
Tajka wrote:Czy długość cyklu po ciąży wam się zmieniła? Pewnie musi minąć trochę zanim się wszystko ureguluje jak przed ciąża?
No i tak jak Annia, mam obfitsze krwawienie. Pierwsze dwa dni to niezła rzeźnia 🙄
-
My mamy negatywny oboje👍.
Annia, dzięki że pytasz 🥰. Ja czuję się dalej słabo, ale nie bardziej niż zawsze przy przeziębieniu,a zmęczenie i niewyspanie robi swoje😏. Julek super, po wczorajszej podwyższonej temperaturze nie ma śladu. Julek z racji negatywnego testu ma zdjętą kwarantannę, więc mąż będzie z nim na spacer chociaż mógł pójść,bo on wariuje w domu(żłobek zamknięty do 31.01, a nie do 03.02 bo zmieniły się zasady kwarantanny). Ej, widziałam Twoje hotelowe śniadanie rano😋😋😋(ale już jutro nie rob nam tu smaka na forum 🤣🤣🤣). Jak Miki bez Ciebie w nocy?
Właśnie Ounai, jak u Was sytuacja? Jelitowka opanowana?
Ewa, a Wy jak tam?
Aha,dziś jeszcze z tego wszystkiego na dokładkę dostałam okres 🤪🤪🤪( 35 dc,jak na mnie bardzo spoko)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2022, 20:14
Suszarka lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Enigvaa wrote:Jeżu drogi, jaka to była piękna noc. Spała od 20 do 3.30 bez pobudki! Nigdy tyle nie przespała! 😱42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
emdar wrote:WOW!!! Julek ( prawie dwulatek) jeszcze mi takiego prezentu nie zrobił, więc świętuj matka🎉🥳
Z tej okazji upieklam rogaliki z serem 🤤 zezarlam z 10 🤣Lalia, Ladyo, Clover, dmg111, Zulugula lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Annia wrote:W temacie spania, to nie zauważyłam, żeby np to że mąż się kładzie później spać rozbudzało Mikołaja. Ja powiem, że w sumie nawet lubię to nasze wspólne spanie obecnie. Jak się do mnie przytuli, albo trzyma moją rękę, to o wiele bardziej przy tym odczuwam bliskość niż przy np kp.
Kicku, gratuluję ustalenia terminu przeprowadzki. Czekam na dalsze zdjęcia.Jak Maks w żłobku?
Ewa, Emdar jak Wasze samopoczucie?
Ounai, jak Tymek na kwarantannie, wszystko dobrze? Czy Julek też dostał z tego co pamiętam?
Mi po ciąży okresy zrobiły się bardziej obfite, ale kompletnie niebolesne.
Emdar, jak to? Negatywny test zwalnia z kwarantanny? Nam sanepid przez telefon powiedział że zalecane jest zrobienie qle to nie zwalnia z kwarantanny -
My dzisiaj byliśmy u pediatry, córka ma dalej gorączkę, mamy skierowanie na test i badanie moczu. Mnie boli gardło i mam katar
Jutro obie będziemy się testować
A co do pobierania moczu u dziewczynki, ktoś ostatnio pytał...
Czyli najpierw podmywamy krocze i zakładamy woreczek, ściągamy po pierwszym siku i cały wkładamy do pojemniczka?12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Ounai wrote:
dziś też czytalam na stronie gov że negatywny test po kontakcie z zarażonym nie zwalnia mimo wszystko z kwarantanny.
-
Ounai, tak mi babka na infolinii powiedziała. Julek nie ma IKP( nie wiem o co kaman, bo Julek jest podpięty pod moje ubezpieczenie z pracy, a nie widzę go u siebie w portalu, będę to jutro ogarniać). Dlatego po wynik dzwoniłam na infolinię; pytałam o tą kwarantannę dwa razy.42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
MoTyLeK🦋 wrote:Dokładnie. Kornelia miała teraz kwarantannę przez kontakt z zarażonym i negatywny test jej nie zwolnił
dziś też czytalam na stronie gov że negatywny test po kontakcie z zarażonym nie zwalnia mimo wszystko z kwarantanny.
MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
-
emdar wrote:Ounai, tak mi babka na infolinii powiedziała. Julek nie ma IKP( nie wiem o co kaman, bo Julek jest podpięty pod moje ubezpieczenie z pracy, a nie widzę go u siebie w portalu, będę to jutro ogarniać). Dlatego po wynik dzwoniłam na infolinię; pytałam o tą kwarantannę dwa razy.
-
emdar wrote:Ounai, tak mi babka na infolinii powiedziała. Julek nie ma IKP( nie wiem o co kaman, bo Julek jest podpięty pod moje ubezpieczenie z pracy, a nie widzę go u siebie w portalu, będę to jutro ogarniać). Dlatego po wynik dzwoniłam na infolinię; pytałam o tą kwarantannę dwa razy.