Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulu omg! Ale jak to dobrze ze teraz wyłapałas a nie przez przypadek przy kolejnej ciąży, bo tak jak dziewczyny piszą nie wiadomo jakby się to skończyło..
Ściskam mocno mam nadzieje ze uda się laparoskopowo ✊🏻✊🏻✊🏻starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
Zapomnieliśmy zdjąć do zdjęć nasze sexy kapcie/klapki, no i jeszcze jak się przyjrzycie, to w napisie z balonów w "Olusia" zamiast "O" jest cyfra zero, bo taki balon nam przysłali 😅🤷♀️ No i musiałam się też nakombinować trochę, żeby litera "S" nie wyglądała jak cyfra 8. Chińskie dziadostwo 😂
Edit: A te balony z konfetti to był w ogóle niewypał. Prawie połowa pękła podczas dmuchania, obsypując śmieciami cały salon. Przypuszczam, że jeszcze długo będę to konfetti znajdować za meblami 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2022, 14:05
-
Clover, ślicznie wyglądacie 😘
Maja dzisiaj miała bilans 😊 waży równo 10kg 😀 i ma 74.5 cm.
Maja od dłuższego czasu ma takie tiki, jakby się wzdryga, jakby ją coś chwilowo zatrzęsło, tak jakby się wystraszyła, ale to nie to. Niestety pediatra bez filmiku nie pomogła, a filmik ciężko nagrać, bo to jest takie z nienacka, kilka razy dziennie. Może któreś z waszych maluszków miało coś podobnego? Nie wiem czy to normalne czy jakieś patologiczne i gdzie z tym pójść.
A jak jej powiedziałam, że Maja codziennie 4-5 nad ranem już się kręci, chodzą jelita i puszcza bąki i już w sumie tak śpi i nie śpi, to powiedziała, żeby ją na noc bardziej karmić, nie samym mlekiem, tylko już jakąś kolacją bardziej sytą.... No tylko ona je w nocy ok północy... I czasem o tej 4 też i dalej tak się kręci i pierdzi... Więc na pewno to nie z głodu. Poza tym jakby było z głodu to by rano jadła butle, a nie je. No o tak mi pediatra pomogła.... 🤦♀️Clover lubi tę wiadomość
-
Meggi110818 wrote:Tajka Oliwka też miewa takie chwilowe wzdrygniecie. Ale mi się wydaje że to jak robi siku.
-
Tajka, moja mama też mówi że jak dziecko robi siku to właśnie często je tak strząśnie jakby się wzdrygnęło 😉
Clover, ja zawsze myślałam że Oluś to cała Mama, a on to chyba jednak Tata! 🤭 Piękna z Was rodzinka 💙 teraz jeszcze bardziej mi przypominasz tą kobietę z reklamy Vinted 😁 a Twój mąż wygląda na mega miłego i sympatycznego 🙂Tajka, Clover lubią tę wiadomość
-
Clover, piękne zdjęcia, a takie 'wpadki' w stylu 0 zamiast O dają to potem najlepsze anegdoty 😁 czy zbierzność kratek Twoich chłopaków jest przypadkowa? Jak teściowa? Przegryzła, że nie zapraszaliście gości wg jej klucza?
Clover lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Tajka wrote:Clover, ślicznie wyglądacie 😘
Maja dzisiaj miała bilans 😊 waży równo 10kg 😀 i ma 74.5 cm.
Maja od dłuższego czasu ma takie tiki, jakby się wzdryga, jakby ją coś chwilowo zatrzęsło, tak jakby się wystraszyła, ale to nie to. Niestety pediatra bez filmiku nie pomogła, a filmik ciężko nagrać, bo to jest takie z nienacka, kilka razy dziennie. Może któreś z waszych maluszków miało coś podobnego? Nie wiem czy to normalne czy jakieś patologiczne i gdzie z tym pójść.
A jak jej powiedziałam, że Maja codziennie 4-5 nad ranem już się kręci, chodzą jelita i puszcza bąki i już w sumie tak śpi i nie śpi, to powiedziała, żeby ją na noc bardziej karmić, nie samym mlekiem, tylko już jakąś kolacją bardziej sytą.... No tylko ona je w nocy ok północy... I czasem o tej 4 też i dalej tak się kręci i pierdzi... Więc na pewno to nie z głodu. Poza tym jakby było z głodu to by rano jadła butle, a nie je. No o tak mi pediatra pomogła.... 🤦♀️
Tajka mój mały tez tak czasem robi i takie wzdrygiwanie się dziecka jest właśnie wtedy jak siku robi 😊
Tajka lubi tę wiadomość
starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
Byłam z Jasiem u lekarza osłuchowa jest czysty więc to najpewniej trzydniówka dostał nurofen na zmianę z paracetamolemDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Tajka wrote:A wy dajecie /dawałyście przed spaniem nocnym mm czy kolację jakąś?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2022, 17:56
Tajka, Tajka lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022