Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas na śniadanie królują placki wszelkiego rodzaju, wczoraj robiłam pyszne ze szpinakiem i bananem, zjadła 5 😀 ostatnio też z kaszą manną, też super.z twarogiem, z jogurtem nat, z bieluchem. Czasami też kanapka z awokado lub masłem orzechowym, muffinki na słodko, kaszka z owocami.
Ja właśnie mam problem z podwieczorkiem /kolacją 🤔Nowastaraczka lubi tę wiadomość
-
Lalia, sto lat, miłości, zdrowia, radości i pięknego dnia z Twoimi chłopakami ❤🎂
Pszczółko, dla Ciebie też wszystkiego dobrego, dużo zdrowia i spełnienia marzeń ❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2022, 09:09
Pszczolka36l, Lalia lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Dziewczyny, nocka od 23 do 5 bez pobudki. Niech mnie ktoś uszypnie! 🤯
Maminka89, ZielonaHerbata, Lalia, Wik89, Zulugula, Iryska, dmg111, Ewa88 , Nowastaraczka, Suszarka, Ladyo, Ounai, patrycja92, Clover lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Matkoo jak czytam jak Wasze dzieci jedzą to jestem w szoku 😁 oczywiście zazdro pozytywne 🤗
U nas jak zrobię mini placka bananowego, to jeszcze nigdy nie zjadala Nawet połowy placuszka. Jak zje 4 kęsy to się mega cieszę. Z kazdym innym jrdzeniem jest to samo.
Powoli zastanawiam się czy nie powinnam udac się do jakiegoś lekarza z tym jedzeniem. -
Tajka wrote:U nas na śniadanie królują placki wszelkiego rodzaju, wczoraj robiłam pyszne ze szpinakiem i bananem, zjadła 5 😀 ostatnio też z kaszą manną, też super.z twarogiem, z jogurtem nat, z bieluchem. Czasami też kanapka z awokado lub masłem orzechowym, muffinki na słodko, kaszka z owocami.
Ja właśnie mam problem z podwieczorkiem /kolacją 🤔 -
KarolinaMaria wrote:Dziewczyny, nocka od 23 do 5 bez pobudki. Niech mnie ktoś uszypnie! 🤯
A dzisiaj też ładnie spał, bo tylko 2 pobudki i cała noc w łóżeczku 😁.Lalia lubi tę wiadomość
-
WOW, Karolina, ale super 🤩🤩 u mnie takie nocki tylko do 3 miesięcy 😀
U nas dzis znowu dużo pobudek. Zazwyczaj zaczyna się po butli w nocy.... Do 23-24 śpi bez pobudki, a potem co godzine, a o 4-5 zaczyna się już jazda, się kręci i pierdzi... To chyba przez tą nocne mleko tak dokuczają jej jelita.... Je ostatnio nawet 240ml...to dużo chyba. I często po takim krecenie się wstaje z kupą....
Nie wiem jak zejść z tego nocnego karmienia ☹️
Herbatko, a może ona woli papki, musy? Nie każdy preferuje kawałki. Chociaż w tym wieku już dziecko chyba powinno jeść kawałki. U nas Maja to glodomorek mały, wczoraj zjadła mięso z połowy Udka, warzywa z rosołu i pół kubeczka kremu (zbleddowany rosół z mięsem i warzywami), a teraz właśnie skończyła śniadanie - 2 placki, pół kiwi i cały mały jogurt naturalny 😀 -
KarolinaMaria wrote:Dziewczyny, nocka od 23 do 5 bez pobudki. Niech mnie ktoś uszypnie! 🤯
Kochana, doskonale wiem co czujesz 😁
Olek spał 20 do 8, z pobudką o 1:20 i 5:20 😁 jeśli miałabym sobie czegoś dzisiaj życzyć to takich nocy 🤣 -
nick nieaktualnyWszystkiego najlepszego dla urodzinowych siostrzyczek😍😍.
Laila i Pszczolko sto lat dla was❤️❤️❤️❤️
Zulu zdrowka zycze, jestem z toba myslami, bedzie dobrze zobaczysz😍😍😍
Clover sliczne zdjecia urodzinowe, fajna z was rodzinka❤️❤️❤️❤️.
Zycze wam dobrego dnia i zmykam zaczac prace (jestem juz w biurze, takze nie ma co sie obijac😀🥴🥴)Pszczolka36l, Lalia, Clover lubią tę wiadomość
-
Nowastaraczka wrote:Zulu, ja głęboko wierzę że wszystko bedzie dobrze i skończy się lepiej niż myślisz ❤ trzymam za to kciuki i przytulam mocno.
Mamuśki jakie macie top śniadania dla bobasow? U nas obiady super kolacje roznie ale wtedy wiem ze i tak dobije mlekiem a rano zawsze słabo. Póki co omlet z isoga jest spoko, chleb najlepeiej suchy 😒 i parówki ale nie chce ich za bardzo dawać. Chce znalezc jakieś pewniaki przed pojsciem do zlobaNowastaraczka lubi tę wiadomość
-
ZielonaHerbata wrote:Matkoo jak czytam jak Wasze dzieci jedzą to jestem w szoku 😁 oczywiście zazdro pozytywne 🤗
U nas jak zrobię mini placka bananowego, to jeszcze nigdy nie zjadala Nawet połowy placuszka. Jak zje 4 kęsy to się mega cieszę. Z kazdym innym jrdzeniem jest to samo.
Powoli zastanawiam się czy nie powinnam udac się do jakiegoś lekarza z tym jedzeniem. -
Lalia, Pszczólko wszystkeigo najlepszego 🎂
U nas też super nocka, córka spała od 21 do 7.40 i tylko jedna szybka pobudka na mleko o 3.50chwilo trwaj
Lalia, Pszczolka36l lubią tę wiadomość
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
U nas jedzenie to bajka wcina wszystko aż uszy się trzęsą nawet teraz przy gorączce nie ma żadnego spadku apetytu, ale ja już chyba wszystko mu dawałam jedynie uczuliły go maliny jak fo tej pory i nie chce mi się gotować oddzielnie je to co myDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas