Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewa88 wrote:DMG a z jakiej serii masz ten zestaw? Ja już tez powoli się zastanawiam nad stolikiem i krzesełkiem...Może jeszcze któraś mama coś poleca?
My mamy Ikea Kritter, bardzo polecamy, dwójką dzieci przy nim siedzi, a raczej Maks jak Jula DMG najbardziej lubi wchodzić na stolik i przyprawiać matkę o zawał serca 🤦Ewa88 , dmg111, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Karolina
dziękuję za opis odstawienia 😘.
Annia!!!
Super z wyjściem i z treningiem, brawo, oby tak dalej!
Suszarko
piękne te Twoje córki 😍
Tajka
Zazdroszczę bliskości plaży!
Laila, Meggi,
wierzę, że szybko u Was zaskoczy i że już niedługo będziecie się cieszyły ciążą.Suszarka, KarolinaMaria, Lalia lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
dmg111 wrote:Ikea latt, kupowałam w grudniu za 89 zł.
Kiedyś przeczytałam, ze na start warto kupić tani stolik, bo dziecko niszczy i tym się kierowałam 😀 Już był w farbach, kredkach, mazakach i póki co wszystko pięknie schodzi 😀12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Michałek dwa dni temu, jak skończył równo 16 miesięcy odważył się i zacząl chodzić 😀
Jeszcze głównie raczkuje, ale już widać że chodzenie coraz bardziej mu się podoba i coraz częściej probuje iść na nogach.
Zulugula, ja myję zęby zwykle na siłę, inaczej się nie da u Michałka. Może kiedyś polubi 😀Clover, Maminka89, Zulugula, Suszarka, Wik89, KarolinaMaria, Lalia, Annia, Ewa88 , Ania81, dmg111, Ounai, Ladyo, Enigvaa, patrycja92, kic83, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Lalia wrote:Clover, butki cudo 😍 mamy coś bardzo podobnego jako następne, takie przejściowe 😁
Lalia lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Apropp zębow to jak myjecie "na siłę "? Ja nawet na siłę nie jestem w stanie tak się wygnie i w ryk.
Często odwrotnie robię, czyli próbuję rozbawić i wtedy udaje mi się przeczyścićLalia lubi tę wiadomość
-
Też sama sobie zazdroszczę tego morza i plaży 😀 10 lat mieszkałam jeszcze bliżej, miałam 5 min do plaży piechotą, więc w ogóle bajka ❤️
Ladyo, dzięki za cynk, kupuje dzisiaj!Annia, dmg111, Ladyo lubią tę wiadomość
-
U nas druga nocka, jak do spania nie dostał cycka. Myślałam, że będzie aferka, ale nie😊. Przy lulaniu daje mu wody, to wypija dużo, ale chyba dzięki temu też się wycisza. No i trzyma bboxa do momentu zaśnięcia 😂.
Dzisiaj lepsza nocka od wczorajszej, bo obudzil się dopiero po 4h na cyca i zasnął. Przebudził się koło 6,a że matka chciała jeszcze pospać, to dałam mu cyca, ale zrobił sobie z niego smoczka więc już wstaliśmy.Annia lubi tę wiadomość
-
dmg111 wrote:Na Daszyńskiego? Bo mi wszyscy tam polecają, że mega podejście do dzieci 😀
ale dobrze wiedzieć, że na Daszyńskiego też ktoś jest!
dmg111 lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Irysko, gratulacje dla Michałka 🤩🤩🤩 teraz jak już się odważył to lada moment zacznie biegać ☀️💙
Clover, tak, my mamy takie ocieplane z gwiazdką na teraz i takie granatowe przejściowe rozmiar większe już czekają 😁 Oluś dość szybko załapał chodzenie w butach, dwa razy próbował w mieszkaniu, dwa razy chodziliśmy po balkonie tam i z powrotem aż w końcu na zewnątrz i super 👍 -
KarolinaMaria pewnie przez forum śniło mi się, że znowu dostałam laktację i nie był to przyjemny sen. 🤣
Tajka, czyli jesteś z Trójmiasta? Ja uwielbiam Gdańsk, to jedyne duże miasto w którym mogłabym mieszkać.
Gratuluję Wam udanych nocy.
Irysko, gratulacje dla Michałka!Zaraz zacznie biegać.
Dzięki dziewczyny, ciągle na sali musiałam się upominać mentalnie, że jeśli Pani mnie poprawi przy wykonywaniu ćwiczeń to nie dlatego,żeby mnie opieprzyć, upokorzyć tylko dla mojego dobra, żebym sobie krzywdy nie zrobiła itp. Na szczęście wszystko robiłam dobrze i nie musiała mnie korygować, ale tak sobie myślę ile szkody w psychice i podejściu do aktywności fizycznej może zrobić zły wfista...
Lalia a czy Tobie te Ricosty się nie rozwiązują bez przerwy? Ja muszę poprawiać kilka razy na spacerze te sznurówki.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia, tak jestem z Trójmiasta, a dokładniej z Gdyni 😊 mieszkam w Trójmieście już prawie 13 lat, mieszkałam w Sopocie 5 lat, chwilę w Gdańsku, ale moje miejsce to zdecydowanie Gdynia ❤️
Ale ogólnie to pochodzę z Warmii 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2022, 10:22
Ulaa, dmg111 lubią tę wiadomość