Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Lalia wrote:Zulu 😘❤️
Enigva, a to krzesełko nie jest za wysokie dla Malwi? 😘 Zestaw jest piękny!😍 Jak tam poszukiwanie neurologa? 😘
Udalo sie znalezc w trojmiescie za miesiac, wiec teraz miesiac jak na szpilkach 🙈
Jest dosc wysokie, sama nawet gdyby umiala to by nie usiadła 😅 mysle ze to krzeselko i stolik spokojnie do 3-4 rż wystarczy a mniejszemu bobasowi nawet dluzej .Lalia lubi tę wiadomość
🔸28 lat
Wczoraj była piękna pogoda, zrobiliśmy prawie 9km spacerem od Sopotu do Gdyni i z powrotem 😍Tajka, dmg111, kic83 lubią tę wiadomość
-
Tajka wrote:Annia, tak jestem z Trójmiasta, a dokładniej z Gdyni 😊 mieszkam w Trójmieście już prawie 13 lat, mieszkałam w Sopocie 5 lat, chwilę w Gdańsku, ale moje miejsce to zdecydowanie Gdynia ❤️
Ale ogólnie to pochodzę z Warmii 😊
Właśnie kojarzyłam, że jesteś Warmianką 😃
To tak jak ja 💪 tylko, że krócej mieszkam w Trójmieście, bo niecałe 3 lata -
Lalia, rozumiem, czyli musimy po prostu ćwiczyć w domu chodzenie w bucikach 😅 Nie ukrywam, że byłoby to dla mnie duże ułatwienie jeśli Olek poszedłby za mną sam np. do samochodu, bo teraz, kiedy mój mąż chodzi jeszcze o kulach to wszystko muszę nosić sama, więc mam na rękach dziecko plus noszę wszystkie torby i inne graty, jak wielbłąd 😂
Lalia lubi tę wiadomość
-
Annia wrote:KarolinaMaria pewnie przez forum śniło mi się, że znowu dostałam laktację i nie był to przyjemny sen. 🤣
Tajka, czyli jesteś z Trójmiasta? Ja uwielbiam Gdańsk, to jedyne duże miasto w którym mogłabym mieszkać.
Gratuluję Wam udanych nocy.
Irysko, gratulacje dla Michałka!Zaraz zacznie biegać.
Dzięki dziewczyny, ciągle na sali musiałam się upominać mentalnie, że jeśli Pani mnie poprawi przy wykonywaniu ćwiczeń to nie dlatego,żeby mnie opieprzyć, upokorzyć tylko dla mojego dobra, żebym sobie krzywdy nie zrobiła itp. Na szczęście wszystko robiłam dobrze i nie musiała mnie korygować, ale tak sobie myślę ile szkody w psychice i podejściu do aktywności fizycznej może zrobić zły wfista...
Lalia a czy Tobie te Ricosty się nie rozwiązują bez przerwy? Ja muszę poprawiać kilka razy na spacerze te sznurówki.
Nam się rozwiązują co chwila, muszę robić podwójną kokardę albo węzły.
Ogólnie u Nas spacery na nogach to masakra, każdy kamień musi być zmacany, co drugi trafia do buzi, stoi patrzy a nagle bęc siada i grzebie w trawie i ziemi🙈 no nie na moje nerwy. I jak ona ma nie mieć robaków 🤦O ❤️
Z ❤️ -
Ja kupiłam już buty przejściowe i nawet dwa razy jej założyłam, wczoraj i dziś u nas +9 i piękne słońce 🙈 ja zamawiałam na eobuwie, geoxy i primigi. W razie czego obie marki się nadają na wysokie podbicia, ostatecznie zostały z nami geoxy bo były zgrabiniejsze. Była fajna promka, 125zł płaciłam. Polecam ogólnie eobuwie, mają duży wybór, często promocje, zwrot za darmo w sklepie, przez paczkomat albo kurierem 😁
Lalia lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Meggi110818 wrote:Nam się rozwiązują co chwila, muszę robić podwójną kokardę albo węzły.
Ogólnie u Nas spacery na nogach to masakra, każdy kamień musi być zmacany, co drugi trafia do buzi, stoi patrzy a nagle bęc siada i grzebie w trawie i ziemi🙈 no nie na moje nerwy. I jak ona ma nie mieć robaków 🤦Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Meggi u nas wygląda to identycznie. Jeszcze zawsze idzie w przeciwną stronę niż ja chcę, a jak próbuje wziąć za rękę to krzyk i wyrywanie się. Spacery kończą się tak, że niosę go wrzeszczącego i wyrywającego się (bo np już musimy wracać itp). Te Ricosty są wygodne i miękkie, ale niestety te sznurówki są beznadziejne i więcej butów wiązanych nie kupię.
To samo, tylko patrzę czy sąsiedzi przez okno nie wyglądają, jak podnoszę ją siłą z ziemi, a ona wije mi się i wyrywa 🤦O ❤️
Z ❤️ -
Clover, właśnie miałam napisać to co dziewczyny 😂 fakt, że Olek będzie chodził w butach wcale nie oznacza że pójdzie za Tobą 😂
U nas czasem się te Ricosty odwiązą, ale nie tak że cały czas 👍 mimo, że wiązane to Olciowi szybko je zakładam, następne też mamy wiązane. Na wiosnę mam upatrzone jedne Primigi (miłość od pierwszego wejrzenia 😍) ale cena zwala z nóg i nie miałam ich w ręce więc nie wiem czy będą ok 😅 -
Ewa88 wrote:Suszarko a jak z podeszwą w geoxach i primigi? Jest elastyczna? Primigi i geox są często na promce na limango 😊 można już nawet kupić niektóre modele za ponad stówkę
zresztą widać że jest w nich bardzo wygodnie, dzisiaj na podwórku rozwijała spore prędkości biegając 😂 Najlepiej zamówić kilka par i sobie porównać po swojemu + zobaczyć w czym dziecko najlepiej chodzi 😁 widziałam Geoxy na limango ostatnio, ale były albo typowe sneakersy - jeszcze trochę za zimno na nie, mam zamiar kupić jak się zrobi wiosna pełną parą; a jak trzewiki to zamszowe w jasnych kolorach. Ja już więcej jasnego zamszu nie chcę bo zimowe buty mamy takie i czyszczenie to istna masakra
dodam jeszcze że byłam napalona na Primigi bo były przepiękne, ale okazało się że są jakieś nienaturalnie szerokie i wyglądają jak człapy 😒
Ewa88 lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
A cxy któraś z Was widziała i ma całą te trzewiki na żywo?
https://m.deichmann.com/PL/pl/shop/dzieciece/buty-dzieciece/buty-dzieciece-pbuty/00006001731901/r%c3%b3%c5%bcowe+zamszowe+buciki+dziewcz%c4%99ce+Elefanten,+t%c4%99go%c5%9b%c4%87+M.prod?gclid=Cj0KCQiAu62QBhC7ARIsALXijXREF4swabp90xHobYPKE4lWbgBzWs9xFxLPdmdDeQLAJ_fgFeTgwkcaAta7EALw_wcBO ❤️
Z ❤️ -
Meggi110818 wrote:A cxy któraś z Was widziała i ma całą te trzewiki na żywo?
https://m.deichmann.com/PL/pl/shop/dzieciece/buty-dzieciece/buty-dzieciece-pbuty/00006001731901/r%c3%b3%c5%bcowe+zamszowe+buciki+dziewcz%c4%99ce+Elefanten,+t%c4%99go%c5%9b%c4%87+M.prod?gclid=Cj0KCQiAu62QBhC7ARIsALXijXREF4swabp90xHobYPKE4lWbgBzWs9xFxLPdmdDeQLAJ_fgFeTgwkcaAta7EALw_wcBIga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarka wrote:Ja je widziałam w Deichmanie, ale się nie przyglądałam bo na żywo wyglądają na bardzo "cienkie", do tego to jest ten sam różowy zamsz co w naszych zimowych - nie polecam 🙈
Ale fakt, u dzieciorow im ciemniejsze buty tym lepiej zwłaszcza później do piasku 😂 -
Meggi110818 wrote:A cxy któraś z Was widziała i ma całą te trzewiki na żywo?
https://m.deichmann.com/PL/pl/shop/dzieciece/buty-dzieciece/buty-dzieciece-pbuty/00006001731901/r%c3%b3%c5%bcowe+zamszowe+buciki+dziewcz%c4%99ce+Elefanten,+t%c4%99go%c5%9b%c4%87+M.prod?gclid=Cj0KCQiAu62QBhC7ARIsALXijXREF4swabp90xHobYPKE4lWbgBzWs9xFxLPdmdDeQLAJ_fgFeTgwkcaAta7EALw_wcB
Są jeszcze białe w kwiatuszki i różowe ale skórkowe a nie zamszowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2022, 20:42
-
Zulu, ja na siłę myję zęby tak że siadam na niej jal do odciągania bili, łapie twarz delikatnie i myję 😳😳😳
Nie da się inaczej więc staram się tak robić co 2 dzień bo wymywam jej wtedy dokładnie, a codziennie rano i wieczorem daje szczoteczkę aby sama myła i w tym czasie coś tam próbuję nakierować. Czasami też myję w dzień na śpiocha.
Mamy szczoteczkę elekteyczną.