Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggi, dobrze trafiłaś. Matylda miała na NFZ 30 minut w tygodniu... gdyby nie to, że ośrodek był w miarę blisko i byłam jeszcze na macierzyńskim, to bym sobie odpuściła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2022, 14:32
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Enigvaa wrote:Musze poczytac co jest potrzebne do wwr, u nas w szpitalu jest ośrodek i maja tam wielu specjalistow 🤔
U Nas na wwr były dłuższe terminy prawie rok🤦 i dużo papierów. Więc cieszę się że szybki w poradni się udało, bo tam ttlko skierowanie musiałam ogarnąćO ❤️
Z ❤️ -
U nas wczoraj minęło dwa tygodnie od MMR+ospa pierwsza dawka i na szczęście oprócz jednego dnia marudzenia nawet nie odczuliśmy szczepienia 🙏
Jaki jest odstęp między pierwszą a drugą dawką ospy??
Za tydzień mamy pneumokoki+Nimenrix.
Jak Wasze maluchy zniosły Nimenrix? Lepiej niż Bexsero? -
KarolinaMaria wrote:Enigva, a w tej poradni rehab na NFZ masz już jakoś termin?
W pistek bede wiedziala czy uda sie cos zdziałać po znajomosci 😏 mam nadzieje ze tak.Ounai, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
🔸28 lat
I co jej wyszło nie tak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2022, 20:22
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Lalia, ja bym spróbowała. Matylda była nocną cycoholiczką, a po odstawieniu okazało się, że nie budziła się z głodu. Teraz jest tak, że pierwszy set potrafi trwać nawet 5 godzin (nie wierzyłam, że kiedyś to napiszę), nad ranem budzi się już częściej, ale wystarczy pogłaskanie, zrobienie 'ciii', w ostateczności przytulenie na brzuchu. Jeśli Olek po przebudzeniu się tylko kręci, kokosi i uspokaja przy głaskaniu lub szuszaniu to to jest bardzo dobry znak. Oczywiście jeśli chcesz go odstawić
ja ze swojej strony polecam, wreszcie nie jestem jedyna do usypiania i nocnych interwencji, dla mnie to +100 do odpoczynku. W pt mijają 2 tygodnie bez kp i widzę, że Matylda już zapomniała o piersi. Z jednej strony trochę to smutne, z drugiej - cieszy mnie to, że jest już taka 'duża' ❤
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2022, 20:49
Lalia, Wik89, Zulugula, emdar, Annia lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Co do Ricostów to jestem w szoku bo nasze sie jakos bardzo nie rozwiązują, gdzies czytalam ze jak sie tak dzieje to mozna sporbowac troche pilniczkiem takie sznurówy potraktowac i beda sie lepiej trzymaly ale nie probowalam sama to nie wiem, jak wpisalam w google to wyskoczylo ze trzeba jakos inaczej wiązać 🙈
Lalia lubi tę wiadomość
-
Ewa88 wrote:Meggi a jakie badania robiłaś Oliwce? Cała tą listę, którą tu ktoś wrzucił (może Ty, kurcze nie pamiętam)?
I co jej wyszło nie tak?
A kiedy? Teraz przy mono czy przy covid? Przy covid to w szpitalu jej zrobili i przed i na wyjście. I to było bardzo dużo badań.
Teraz przy mono morfologia, on crp, i próby wątrobowe. Asat był podwyższony i prawie brak leukocytow. Po tyg wyniki lepsze, ale nadal lekarka mówiła że organizm musi zregenerować, bo wymęczona jest przez covid, jelitowke i teraz mono.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2022, 06:48
Ewa88 lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Hej kochane, nie nadrobię Was, przepraszam bardzo. Zniknęłam na chwilę,bo mąż miał mega zapieprz w pracy i "zatrudnił" sobie żonę do pomocy. Cóż zrobić, pomogłam.
Wpadam tylko na moment,bo jeszcze parę intensywnych dni przed nami, do tego jest u nas moja mama, trochę do pomocy, ale przyjechała też bo....mój Julek kończy dziś 2 lata🎁🎉🎊🥳. A matka rano na wadze zobaczyła 69 kg 👍🥳! ( taki prezent dla mnie samej z okazji urodzin dziecka 😊). Wstawię jakieś fotki koło weekendu, bo urodzinki robimy w sb, dziś Julek ma mini urodzinki w żłobku.
Pozdrawiam Was mocno, mam nadzieję że u wszystkich wszystko ok, żadne poważne choróbska Was się nie trzymają itd. Buziaki urodzinowe od Julka dla ciotek ❤😚!-Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2022, 07:07
Ulaa, Suszarka, Zulugula, Ounai, Ladyo, KarolinaMaria, Lalia, Enigvaa, Ewa88 , Nowastaraczka, Annia, Clover, Tajka, dmg111, MoTyLeK🦋, kic83 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Zulugula wrote:Julek Bączku lepszego snu pod te 2 lata 😄 sto lat i fajnych prezentów 🥳 Matce życzymy mało intensywnego buntu dwulatka 🤭 jak się czujesz z tym, że Twój bobas ma już 2 lata?🙉
A jak się czuję z tym,że mam dwulatka? Bardzo bardzo szczęśliwa i spełniona ❤Lalia, Zulugula, Suszarka, Annia, Clover, dmg111 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙