Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Belie wrote:Wow, ale długo ni miałaś okresu. Ja już po okresie przyszedł po 7 tygodniach i 2 dniach od porodu, a karmię piersią 🤣
Mi wrócił jeszcze później, bo Olek miał skończone równo 13 miesięcy 😁 z tego co pamiętam to rekordzistką obecnie jest Anetka, bo Pola ma prawie 16 miesięcy a u Anetki cisza 🤭
Edit:
Karolina wygrywa 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2022, 14:49
KarolinaMaria lubi tę wiadomość
-
Belie wrote:Wow, ale długo ni miałaś okresu. Ja już po okresie przyszedł po 7 tygodniach i 2 dniach od porodu, a karmię piersią 🤣
Anet.kaa lubi tę wiadomość
🦄 2021 r. -
Lalia wrote:Mi wrócił jeszcze później, bo Olek miał skończone równo 13 miesięcy 😁 z tego co pamiętam to rekordzistką obecnie jest Anetka, bo Pola ma 14 miesięcy a u Anetki cisza 🤭
Edit chciałybyście widzieć mnie wczoraj poszukującą podpasek po całym domu 🤪Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2022, 14:13
Lalia, Suszarka, Clover lubią tę wiadomość
🦄 2021 r. -
KarolinaMaria wrote:Nie chcę się licytować, ale Matylda ma prawie 14 miesięcy, więcej jednak mi wrócił później 🤣 i to dopiero po całkowitym odstawieniu.
Edit chciałybyście widzieć mnie wczoraj poszukującą podpasek po całym domu 🤪
Pola od Anetki ma już prawie 16 miesięcy 😊 serio tylko Anetka nie ma jeszcze okresu???Anet.kaa lubi tę wiadomość
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Ewa88 wrote:Ale to chyba źle czy się mylę?
Ewa88 lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Jeżeli jest już kwestia butów. To mam rozkmine kiedy je kupić 🤔. Młody od ponad miesiąca chodzi samodzielnie, i właśnie nie wiem czy już można. Akurat w weekend jedziemy do teścia i pomyślałam czy by nie pojechać jutro i kupić 🤔. Kiedy pierwsze buciki kupiłyście?
-
KarolinaMaria wrote:Nie chcę się licytować, ale Matylda ma prawie 14 miesięcy, więcej jednak mi wrócił później 🤣 i to dopiero po całkowitym odstawieniu.
Edit chciałybyście widzieć mnie wczoraj poszukującą podpasek po całym domu 🤪
Specjalnie sprawdzałam zanim napisałam i nie wiem jak, ale przeczytałam że Matylda ma rok i trzy tygodnie 🙈😂
A ma rok, miesiąc i trzy tygodnie!
Więc zwracam honor 🏆😁 -
Lalia wrote:Specjalnie sprawdzałam zanim napisałam i nie wiem jak, ale przeczytałam że Matylda ma rok i trzy tygodnie 🙈😂
A ma rok, miesiąc i trzy tygodnie!
Więc zwracam honor 🏆😁fakt jest taki, że kp nam i Anecie skutecznie hamowało owu 😳
Lalia lubi tę wiadomość
🦄 2021 r. -
Maminka89 wrote:Jeżeli jest już kwestia butów. To mam rozkmine kiedy je kupić 🤔. Młody od ponad miesiąca chodzi samodzielnie, i właśnie nie wiem czy już można. Akurat w weekend jedziemy do teścia i pomyślałam czy by nie pojechać jutro i kupić 🤔. Kiedy pierwsze buciki kupiłyście?
To zależy czy chcesz go wypuszczać na podwórko czy nie 😁
Olek zaczął tak spoko chodzić jak początkiem stycznia, a końcem miesiąca już mieliśmy buty i 1-2 razy w tygodniu wychodził na spacerze z wózka 😉tyle że jak Olek zaczął już chodzić to bardzo szybko zaczął chodzić pięknie ❤️ -
KarolinaMaria wrote:Przyjmuję ten zwrot 🤣 wiesz, że to było tak w żarcie, prawda?
fakt jest taki, że kp nam i Anecie skutecznie hamowało owu 😳
Przecież się nie obraziłam!! 😂
Mi owulacja wróciła dopiero jak zostały nam tylko nocne karmienia 🤔KarolinaMaria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wszystkiego najlepszego kobitki 🌷🌷🌷
U nas wszystko ok, w weekend mieliśmy gości, moi rodzice i brat przyjechali świętować moje urodziny 😊
Maja jest małym dzikunem 😀 wszędzie jej pełno, ciągle się śmieje, czworakuje z predkoscia światła, stawia pierwsze kroczki, w piątek pobiła rekord, bo zrobiła 10 kroków sama, ale od tamtej pory tylko po jednym lub dwa 😊
Noce dalej beznadziejne. Pobudki średnio co 30 min od 23-24 do 6-7. Serio... Przymierzam się do osmoczkowania, bo smoczek zamiast jej pomagać spać to chyba jej szkodzi, bo jak wypadnie to od razu się budzi i płacze... I tak w kółko... Więc stwierdziłam, że czas się pożegnać, i tak noce są słabe i tak, więc będą jeszcze gorsze przez jakiś czas, a może bez smoczka się poprawia 🤔
Oprócz tego zaczęła wymyślać z jedzeniem, na piczatku rd jadła wszystko, teraz dużo bierze do buzi i wypluwa i często nie chce jeść jak karmię ją łyżeczka. Woli ściągnąć z niej i sama włożyć do buzi.
Z mężem podjęliśmy decyzję, że do pracy na razie nie wracam. Najwcześniej od stycznia, albo za rok na wiosnę. Wtedy Maję damy do żłobka, albo zostanie w domu, jeśli zajdę w ciążę 😊 bo chyba zaczniemy się jakoś od wakacji starać o drugą dzidzie. Dajemy sobie 3 lata na starania, czyli do moich 35 urodzin. Później chyba odpuścimy, jeśli się nie uda.
Roczek dla rodziny robimy 30.04. Będzie 12-13 osób. Miałam robić w domu, ale nie wiem czy się zmieścimy i zastanseiam się nad restauracja, ale jeszcze nic nie rezerwowałam. I nie wiem co wybrać. Tydzień później 07.05 robimy imprezę dla znajomych z dziećmi. Mamy ich sporo i chyba nie damy rady wszystkich zaprosić, jeśli mieliby przyjść obydwoje rodzice z dziećmi.... I też myślę jak to rozwiązać 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2022, 15:49
-
nick nieaktualny
-
Belie wrote:Czuję się pokrzywdzona🤣
KarolinaMaria lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
nick nieaktualnySuszarka wrote:Piąteczka, ja dostałam okres 2 m-ce po porodzie, karmiłam wtedy jeszcze bardzo dużo 👍😂 chociaż ja się lepiej czuję jak miesiączkuję, przez te dwa m-ce po CC czułam się jak tykająca bomba 🙈 a z powrotem miesiączki też było trochę lepiej z libido u mnie. Także coś za coś