Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Lalia wrote:Suszareczko, cudna Iga! 😍
A nie spada z tego łóżka? 😅 My nawet szczebelków nie wyciągamy bo Olek tak się kręci że by wypad przez tą dziurę 🙈dwa razy, na samym początku, zastałam ją leżącą w poprzek łóżka, ale odkręciłam i było ok
ona też się wierci, ale na szczęście w obrębie tego miejsca gdzie ścianka jest wyższa. Kupiłam barierkę zabezpieczającą, ale Iga by i tak przeleciała przez dziurę pomiedzy barierką a łóżkiem... A jak przerobiliśmy żeby nie było tej przerwy, to chciała przez tę barierkę skakać na podłogę 🙈 także mimo wszystko chyba w obecnym układzie jest najbezpieczniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2022, 20:21
Nowastaraczka, Lalia lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Kurde u nas też nie ma szans nawet bez jednej barierki w łóżeczku
Zazdroszczę, że Wasze dzieci są już takie "dorosłe" mimo wieku podobnego do mojej córki...
Anetka a Poli przeciekły te pantsy granatowe z pampersa? Kurde chciałam kupić bo akurat są na promce w Kauflandzie....12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Zulu, takie wieści chcemy czytać. Niech profesorek działa!
Suszarko, Iga to taka duża panna 😍 piękny kącik, to takie fajne, że zrobiliście miejsce dla niej jako starszej siostry ❤ mam pytanie techniczne: ta pościel jest od razu z wypełnieniem? Nie ma dodatkowej poszewki? Napisz jak się to sprawdza po wielu praniach.
Anetka, no dyskusja o Twoim okresie bez Ciebie to nam wyszła 🤣 zazdroszczę Polsona podróżnika!
Do nas idą 3 pary butów z ebuwie. Oby wśród nich były te właściweAnet.kaa, Lalia, Zulugula lubią tę wiadomość
🦄 2021 r. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2022, 20:42
Starania od 2014r. ☹️
INVIMED POZNAŃ
IVF - maj 2021
Rozpoczęcie stymulacji - 10.05
PUNKCJA - 21.05 💉
CRIOTRANSFER - 17.06 blastocysta 4AB 🍀 11dpt - beta <1,2 mIU 💔
20 LIPIEC21' - transfer blastek 4bb i 3bb 🍀 - 5dpt⏸️, 6dpt - bhcg 24 mIU/ml🍀 8dpt - bhcg 91 mIU/ml🍀 9dpt - bhcg 149mIU/ml🍀 11dpt - bhcg 332,2mIU/ml🍀 13dpt - bhcg 769mIU/ml🍀15dpt - bhcg 2120mIU/ml🍀
16dpt - pęcherzyk ciążowy 7,7mm z ciałkiem żółtkowym 🍀
21dpt - bhcg 22tys+ 🍀
27dpt - 6mm👶 i bijące❤️
35dpt - 7t5d - 1,26mm👶
12t5d - 6,5cm 👶 156ud/min ❤️ Chłopak? 💙 I PRENATALNE
13t6d - 90g 👶
15t0d - 118g 👶
17t0d - 177g 👶 SYN 💙
17t6d - 200g 👶
21t1d - 423g 👶 II PRENATALNE
21t6d - 500g 👶
24t5d - 804g 👶
26t6d -1100g👶
30t6d -1650g👶
32t6d -1900g👶
34t6d -2500g👶
36t6d -2750g👶
38t6d -3400g👶
Alex
08.04.2022
9:04
3760g ❤️ -
KarolinaMaria wrote:Suszarko, Iga to taka duża panna 😍 piękny kącik, to takie fajne, że zrobiliście miejsce dla niej jako starszej siostry ❤ mam pytanie techniczne: ta pościel jest od razu z wypełnieniem? Nie ma dodatkowej poszewki? Napisz jak się to sprawdza po wielu praniach.
Do nas idą 3 pary butów z ebuwie. Oby wśród nich były te właściwe
Z butami robiłam tak samo jak Ty, polecam tę metodęLalia lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
KarolinaMaria, ja mam taką kołderkę z LaMillou po synku przyjaciółki czyli ma z 3 lata i jest w super stanie a była prana wiele razy.
Zulu, pierwszego dnia chodziliśmy po Neapolu - syf, kiła i malaria, 2 dzień Wezuwiusz i Pompeje, 3 dzień Sorrento i Positano.
Positano cud, z wózkiem trzeba było trochę ponosić po schodach i wszystkiego nie dało się przejść ale nie chcieliśmy rezygnować wózka. Trasa Sorrento- Positano malownicza.
Nie wiem co wygrywa w moim rankingu czy Positano czy Cinque Terre.
Trzymam kciuki za szybki termin i aby wszystko poszło dobrze, profesorek na pewno się postara.
Suszarko, co to za łóżko Igunia ? Królestwo pierwsza klasa. Dorosła dziewczynka ❤
Czym teraz bawiom się Wasze dzieci? Pola ostatnio poza książkami znudzona wszystkim.Zulugula lubi tę wiadomość
-
Ewa88 wrote:Kurde u nas też nie ma szans nawet bez jednej barierki w łóżeczku
Zazdroszczę, że Wasze dzieci są już takie "dorosłe" mimo wieku podobnego do mojej córki...
Anetka a Poli przeciekły te pantsy granatowe z pampersa? Kurde chciałam kupić bo akurat są na promce w Kauflandzie.... -
Anet.kaa wrote:Suszarko, co to za łóżko Igunia ? Królestwo pierwsza klasa. Dorosła dziewczynka ❤
Czym teraz bawiom się Wasze dzieci? Pola ostatnio poza książkami znudzona wszystkim.
Z zabawek u nas na tapecie książki, pluszaki - wszędzie za sobą ciąga jednego misia o sporych gabarytach, układanie foremek od muffinek jedna na drugiej, zabawkowe garnki.
Czasem mam serdecznie dość czytania, zwłaszcza że wałkujemy w kółko Pucia, książkę o Peppie i jeszcze jakąś o Misiu Uszko. Czuję się winna z tego powodu, powinnam się cieszyć że dziecko lubi książeczki 🙈 czekam na lepszą pogodę i spędzanie czasu w ogrodzie 😁Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
KarolinaMaria wrote:Zulu, takie wieści chcemy czytać. Niech profesorek działa!
Suszarko, Iga to taka duża panna 😍 piękny kącik, to takie fajne, że zrobiliście miejsce dla niej jako starszej siostry ❤ mam pytanie techniczne: ta pościel jest od razu z wypełnieniem? Nie ma dodatkowej poszewki? Napisz jak się to sprawdza po wielu praniach.
Anetka, no dyskusja o Twoim okresie bez Ciebie to nam wyszła 🤣 zazdroszczę Polsona podróżnika!
Do nas idą 3 pary butów z ebuwie. Oby wśród nich były te właściwe
Suszarko, Iga cudownie wygląda w łóżku, widzę, że zdecydowałaś się na smoka. Świetny jest! A gdzie kupowałaś tą śliczną pościel?
Anetka, widziałam Was na ig, szkoda z tym żłobkiema nie ma innego?
Polcia cudna, ale fajnie jej wloski zgęstniały:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2022, 21:23
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
To zdradźcie mi jeszcze, co zrobić żeby dziecko spało pod kołdrą/kocykiem? 😂
Ja kupiłam Olkowi pościel i jedyne co spełnia swoją funkcję to chyba prześcieradło 😂
Mamy poduszkę- albo wyrzuca ją w nogi albo ściska i przytula 😅
Kocyk- bez szans, albo zwija i przytula albo wyrzuca 🙈
Mam ochotę wycałować tego, kto wymyślił śpiworki 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2022, 22:43
Clover, dmg111, Nowastaraczka, Ewa88 , Wik89, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
-
Karolina, jakie buty zamówiłaś? 😁
Trzymam kciuki żeby wśród nich były te jedyne 🥇 -
Ounai wrote:Suszarko, Iga cudownie wygląda w łóżku, widzę, że zdecydowałaś się na smoka. Świetny jest! A gdzie kupowałaś tą śliczną pościel?
Pościel jest z Mary Berry, dziękuję Ci za polecajkę! Zamówiłam też stamtąd mnóstwo rzeczy w jagódki do wyprawki, w końcu imię zobowiązuje
wszystko przepiękne, widać że dobrej jakości, jestem naprawdę oczarowana i nie żałuję ani złotówki którą tam wydałam 😎 jeszcze kilka rzeczy mnie stamtąd kusi, ale staram się być dzielna 😂
Lalia, Ounai, Ladyo lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
No to jak od nich masz pościel to Vie powinno się nic dziać w praniu. Ja piorę i suszę w pralkosuszarce od 1,5 roku rozek Marty i zupełnie nic mu się nie stało. Właśnie ostatnio zaczęłam soe zastanawiać czy nie czas pomyśleć o większym rozmiarze pościeli albo o wyciągnięciu spod łóżka kompletu w koparki 🤣
Co do pani od smoków nie wiem, bo co prawda mamy jamnika ale Marta dostała go na chrzest. Bardzo się cieszę, że jesteś zadowolona. Ja też sie nadal zachwycam wzorem w jagódki, jest cudowny 🥰Suszarka lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Marta dziś w domu ze mną. Zielone gile aż po pas, kaszel i odparzenie takie, że krew jej leci.
A tak poza tym probuje mówić. Piekniejej wychodzi nie i tak i przy tym tak uroczo kiwa główką. A ostatnio z wanny wołała do mnie "sisisz?" (Słyszysz?) Bo usłyszała od TymkaZulugula, Ewa88 , Wik89 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Zulu, Olek jak jest u nas w mieszkaniu to wytrzymuje w skarpetkach z pół godziny a potem ściąga. Do spania w łóżeczku też ściąga. W miarę chodzi w skarpetkach u moich rodziców czy teściów 🙈
W nocy śpi w pajacu bez stópek plus w tym śpiworku z motherhood, czyli z gołymi stopami😅 babcie nie mogą tego przeżyć 😂
Karolina, widziałam w necie kilka butów naturino i wyglądały ekstra! 👌Ewa88 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy wiecie może jaki odstęp musi minąć między podstawowymi dawkami Bexsero a dawką przypominającą? Internety twierdzą, że 2 miesiące, ale czy rzeczywiście tak szybko się ją podaje? Mamy teraz szczepienie pod koniec marca i nie wiem, o jaką receptę poprosić, mieliśmy dwie dawki Bexsero bo Olek zaczął być szczepiony w 8 miesiącu życia. Na poprzednim szczepieniu lekarka mówiła zarówno o Bexsero jak i o Nimenrix, zresztą myślałam że nam wypisała receptę, ale później okazało się, że jest tylko recepta na mleko - nie sprawdziłam, bo Olek bardzo płakał i skupiłam się na nim, nawet nie pomyślałam żeby spojrzeć, zresztą zawsze nam wypisywała, jak również w książeczce wpisywała ołówkiem datę kolejnego szczepienia i jakie to będzie szczepienie, a teraz też tego nie mamy. Dzwoniłam do przychodni, ale babka mi powiedziała, że to ja mam wiedzieć, jaka ma być szczepionka. Chyba się tam przejadę zaraz, póki jeszcze jest pediatra.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2022, 11:25
Lalia lubi tę wiadomość