Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zdjecie Igi w lozku jest mistrzowskie, zgadzam sie 😍🌸 i takie fajne dziewczynskie 😍
Ja wgralam jakies zdjecie z rolki w telefonie, ktore bylo en face, do aplikacji foto aid wlasnie, ktora mi kolezanka polecila, i faktycznie wyszlo ok, tez juz zlozylam wniosek i czekam na dowod
A bylam wczesniej trzy razy u fotografa w zeszlym tygodniu i za kazdym razem byl placz jak tylko przekraczalismy prog i az do wyjscia w zasadzie… szok! wiec nie pozostalo nam nic innego jak zrobic samemuII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
Enigva, co do braku wstawania, mam nadzieje, ze rehabilitacja przyniesie efekty
A co do chodzenia, to Gucio zaczal pozno, tzn najpierw zrobil kroczek/dwa w swoje urodziny, potem przestal i zaczal chodzic jakos w polowie stycznia, na poczatku tak niepewnie. Czyli mial 14 msc i 3 tyg
Takze glowa do gory!
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Ewa88 wrote:Enigva a jak często macie rehabilitację i logopedę?
Cwiczenia 2x w tygodniu, logopede mamy 3x w miesiacu, mamy tez 2x spotkanie z psychologiem i kilka razy zajecia terapeutyczne. Dzis bede pytac czy prywatnie tez przyjmuje dodatkowo, albo czy dojezdza do domu. wczoraj z tego wszystkiego zapomnialam…🔸28 lat
Ten z S&R jest też podobno spoko ale dla mnie za drogi.
Polcia na razie wychodzi na S&R bez kasku 😬
My jesteśmy na etapie kupowania fotelika rowerowego. Już nie mogę doczekać się wspólnych rowerowych wypadów.
-
Ladyo, wszytsko w jagódki właśnie się suszy, jak uprasuję to wrzucę foto 😍
Zulu, my mamy kask od scoota (był w dobrej promce w zestawie z hulajnogą i dziadki zasponsorowały na roczek). Super jest to że ma regulację i to światełko z tyłu, wydaje mi się też w miarę lekki.Ladyo lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Belie wrote:Jak wy piszecie o szczepionkach to dla mnie jak czarna magia😱 my jesteśmy dopiero po pierwszym i uzgodniłam z pediatrą że na bieżąco będziemy o tym rozmawiać bo dla mnie to wszystko jakieś takie niezrozumiałe i skomplikowane 🙈
Na razie mamy 6w1, pneumokoki 13 walentne i rotawirusy zrobione za 1 razem.Belie lubi tę wiadomość
-
Ewa88 wrote:Enigva a Malwina ma jakieś problemy logopedyczne czy to jest też jakoś powiązane z brakiem wstawania/chodzenia?
Anetka a wy macie S&R?Ewa88 lubi tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Czytałam dobre opinie o tym z decathlonu i taki planujeny kupić.
Ten z S&R jest też podobno spoko ale dla mnie za drogi.
Polcia na razie wychodzi na S&R bez kasku 😬
My jesteśmy na etapie kupowania fotelika rowerowego. Już nie mogę doczekać się wspólnych rowerowych wypadów. -
Ewa88 wrote:Enigva a Malwina ma jakieś problemy logopedyczne czy to jest też jakoś powiązane z brakiem wstawania/chodzenia?
Anetka a wy macie S&R?
Nie, w pakiecie z osrodka rehabilitacji mamy spotkania z logopeda, psychologiem, zajecia terapeutyczne, masaze i cwiczenia. Taki standard chyba, bo bobas 3msc przed nami tez taki zestaw maEwa88 lubi tę wiadomość
🔸28 lat
) z mężem na rowerze a ja pewnie czasami będę ją odbierać na swoim jak będę wracać z pracy. Jest mocno amortyzowany co jest fajne w terenie i ma pochylane oparcie gdy dziecko zaśnie. Można go kupić w wersji premium z taką podkładką anty potową co też jest fajne na lato.
-
Anetko zorientuj sie dokladnie od kiedy mozna dziecko wozic w foteliku takim na bagaznik. Bo przyczepka to inna sprawa.
Jak mu kupowalismy fotelik na bagaznik gosc nam powiedział ze dziecko powinno skakac dwoma nogami jednoczesnie.. Po prostu podskakiwac. Wczesniej nie. U.nas taka umiejetnosc pojawila siw dopiero 2 miesiace przed 2 rokiem zycia. Chodzi o "wstrzasy" jak sie jedzie i nie pamietam dokladnie ale na pewno ma to wplyw na uklad mięśniowy. W kazdym razie nie pamiętam juz argumentu ale wiem ze kilka moich znajomych rowniez o tym mowilo
My mamy hamax siesta wlasnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2022, 11:05
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Malwi jaka cudna! Nie mogę się na nią napatrzeć.
Na pewno zacznie niedługo wstawać, trochę rehabilitacji i ruszy.
Pani doktor jakaś niepoważna. Co jej przeszkadza że KP, ciekawe.
A w jaki sposób za bardzo ją wyręczasz?
-
veritaa wrote:Anetko zorientuj sie dokladnie od kiedy mozna dziecko wozic w foteliku takim na bagaznik. Bo przyczepka to inna sprawa.
Jak mu kupowalismy fotelik na bagaznik gosc nam powiedział ze dziecko powinno skakac dwoma nogami jednoczesnie.. Po prostu podskakiwac. Wczesniej nie. U.nas taka umiejetnosc pojawila siw dopiero 2 miesiace przed 2 rokiem zycia. Chodzi o "wstrzasy" jak sie jedzie i nie pamietam dokladnie ale na pewno ma to wplyw na uklad mięśniowy. W kazdym razie nie pamiętam juz argumentu ale wiem ze kilka moich znajomych rowniez o tym mowilo
My mamy hamax siesta wlasnie.veritaa lubi tę wiadomość