Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Tajka, ja mam z aliexpress za grosze miarkę do mierzenia stóp dziecka i to jest super sprawa 👍
asias, po pierwsze jak badasz betę to nie liczy się pojedyncza wartość a przyrost. Po drugie, jak beta przekracza 1000 to bardziej się liczy obraz USG, który na ten moment masz jak najbardziej prawidłowy. Zarodek z tego co kojarzę jest widoczny od bety 5500. Będzie dobrze ❤️Lalia, asias86, Tajka, dmg111 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarko, Iga dała sobie zmierzyć tym stopę? Michałek uciekłby gdzie pieprz rośnie gdyby zobaczył takie coś przy swojej stopie 😆
Ostatnio jest okropnie humorzasty. Boi się : muchy, pająka, figurki kota z Duplo, ostatniej strony z "Misia Pracusia na budowie" i wielu innych dziwnych rzeczy😐Zulugula, Wik89, Nowastaraczka, dmg111 lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Irysko, jedna osoba robi performance, druga mierzy 😂 i tak znacznie szybciej to idzie niż rysowanie stopy na kartce
Herbatko, z tego co kojarzę nad czuciem głębokim pracuje się na zajęciach z integracji sensorycznej, więc może jakaś sensoplastyka by się sprawdziła?Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarko tak, tak ha o tym wiem ☺bardziej pytam z ciekawości, czy ktoś może się tutaj na forum z tym boryka i ma jakieś ciekawe domowe zabawy. Może dowiem się czegoś nowego.
My chodzimy na basen, zajęcia muzyczne i sensoplastyke. Każde zajęcia raz w tygodniu.
Do tego właśnie w donu typowe ugnuatanie,dociski, różne faktury, piłeczki, maty itp. -
Hej hej!
Asia na pewno wszystko w porządku jak na ten etap. Ja bylam w 5t3d i byk pęcherzyk, a w 6t5d był juz zarodek. Czy jakoś tak
Z synem w ciazy byłam w 5t5d i był sam pęcherzyk, a tydzień później zarodek
Głowa do góry mama!
Ounai - depresja to ciężka choroba, ale mam nadzieję, że sobie pjradzicie i z tym
Ostatnio mam mniej czasu, by się udzielać, bo jednak znów siedzę zdalnie z Matylda w domu. Złożyliśmy już wypowiedzenie w zlobku. Szkoda mi strasznie, bo świetne te zajęcia byky, ale szkoda mi Tyldzi. Spróbujemy od września w publicznym.
Życzę wszystkim słonecznego dnia!asias86 lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Zawijasz Szefową w koc i wariujesz obracając takie burito po łóżku:) dociskanie nóżek, rączek, mocniejsze przytulasy. To takie podstawowe pomoce
Właśnie te wszytskie podstawy znamy i robimy ☺ -
ZielonaHerbata wrote:Czy są tu dzieci, które mają lub mogą mieć problemy z czuciem głębokim?
Macie może jakieś fajne masaże lub zabawy ?
My mamy zlecone ściskanie i dociskanieja jej opowiadam zawsze bajke typu idzie kominiarz po drabinie tyle ze sciskam ja cala a nie paluszkami
ZielonaHerbata lubi tę wiadomość
🔸28 lat
Nie wiem jak to możliwe, bzykalismy się długo po połowie cyklu
Maz akurat dziś ma wolne, pojechał po testy, jeszcze zdążę do labu na betę do 11Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2022, 09:56
Suszarka, Zulugula, Lalia, madziulix3, Ewa88 , Ulaa, Enigvaa, Annia, Nowastaraczka, emdar, asias86, Wik89, dmg111, Lulu83 lubią tę wiadomość
-
Marta co prawda nie ma takich zaburzeń, ale ja często z dziećmi się wygłupiam i wtedy ich mocno ściskam, robię "idzie rak, nieborak, jak ugryzie będzie znak" i wtedy idą grube łaskotki. A jak rak idzie to też dość mocno zaznaczam jego każdy krok. Też przytulam ich i turlamy się tacy przytuleni po łóżku czasami całą rodziną się wyglupiamy, np mąż ich łapie a ja uwalniam i odwrotnie. U nas codziennie takie zabawy są po południu,oni to uwielbiają. Ogólnie u nas mnóstwo takich wygłupów gdzie silne uściski są jest w ciągu dnia. Łapanie pod paszki i lekkie podrzucanie, takie jakby przerzucanie nią, że trzymam ja i pod pachą, i na sekundę do góry nogami i za sekundę już w innej pozycji. Oni to kochają. Najgorzej, że Tymek też chce a jest juz za duży 😂
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Tajka wrote:
Sypia nam się brzuszki na wiosnę