Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a lepiej betę powtórzyć w sobotę czy niedzielę? Czy to nie ma aż takiej różnicy?
Zapisałam się na wizytę, dopiero po świętach 19.04 ale nie wiem czy wytrzymamWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2022, 14:41
-
Tajka wrote:Dziewczyny a lepiej betę powtórzyć w sobotę czy niedzielę? Czy to nie ma aż takiej różnicy?
Zapisałam się na wizytę, dopiero po świętach 19.04 ale nie wiem czy wytrzymamTajka lubi tę wiadomość
Starania od 2014r. ☹️
INVIMED POZNAŃ
IVF - maj 2021
Rozpoczęcie stymulacji - 10.05
PUNKCJA - 21.05 💉
CRIOTRANSFER - 17.06 blastocysta 4AB 🍀 11dpt - beta <1,2 mIU 💔
20 LIPIEC21' - transfer blastek 4bb i 3bb 🍀 - 5dpt⏸️, 6dpt - bhcg 24 mIU/ml🍀 8dpt - bhcg 91 mIU/ml🍀 9dpt - bhcg 149mIU/ml🍀 11dpt - bhcg 332,2mIU/ml🍀 13dpt - bhcg 769mIU/ml🍀15dpt - bhcg 2120mIU/ml🍀
16dpt - pęcherzyk ciążowy 7,7mm z ciałkiem żółtkowym 🍀
21dpt - bhcg 22tys+ 🍀
27dpt - 6mm👶 i bijące❤️
35dpt - 7t5d - 1,26mm👶
12t5d - 6,5cm 👶 156ud/min ❤️ Chłopak? 💙 I PRENATALNE
13t6d - 90g 👶
15t0d - 118g 👶
17t0d - 177g 👶 SYN 💙
17t6d - 200g 👶
21t1d - 423g 👶 II PRENATALNE
21t6d - 500g 👶
24t5d - 804g 👶
26t6d -1100g👶
30t6d -1650g👶
32t6d -1900g👶
34t6d -2500g👶
36t6d -2750g👶
38t6d -3400g👶
Alex
08.04.2022
9:04
3760g ❤️ -
Mam wynik bety:7137
Ewa88 , Ounai, emdar, Suszarka, asias86, Lalia, madziulix3, Zulugula, Dzudi, Belie, MoTyLeK🦋, Clover, Nowastaraczka, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Ewa88 wrote:Tajka gratulacje 😊 który to tydzień?
Ja nawet nie wiem kiedy do tego doszło serio 😀 ale chyba też był 🐝 od razu jakoś po okresie, więc to chyba wtedy, a to mój trzeci płodny cykl od ciąży, nawet nie wiedziałam dokładnie kiedy mam owulacje 😊
Muszę dojść jeszcze do siebie, bo trochę szok. Ale się cieszę 😊Lalia, Zulugula, Ewa88 , Belie, Clover, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Opowiem Wam historię o tym, jak to punkt widzenia zmienia się wraz z punktem siedzenia.
Moja przyjaciółka strasznie walczyła o kp. Laktator za 900zł, cuda wianki itd. Jak dowiedziała się że jestem w drugiej ciąży stala się dla mnie straszną laktoterrorystką. Żaden inny temat nie istniał. Ciągle naciskała że MUSZĘ karmić, aż ograniczyłam z nią kontakt. Ku mojemu szczęściu kp akurat mi wyszło.
Teraz powiedziała mi, że jest w 10tc drugiej ciąży i...nie zamierza w ogóle karmić bo przy dwójce dzieci przecież to nie jest możliwe. Jakoś nie uważała tak, kiedy to ja spodziewałam się drugiego dziecka. Jak widać, innym zawsze łatwo się udziela rad.Annia, Lalia, Ewa88 , Clover lubią tę wiadomość
-
Ounai wrote:Opowiem Wam historię o tym, jak to punkt widzenia zmienia się wraz z punktem siedzenia.
Moja przyjaciółka strasznie walczyła o kp. Laktator za 900zł, cuda wianki itd. Jak dowiedziała się że jestem w drugiej ciąży stala się dla mnie straszną laktoterrorystką. Żaden inny temat nie istniał. Ciągle naciskała że MUSZĘ karmić, aż ograniczyłam z nią kontakt. Ku mojemu szczęściu kp akurat mi wyszło.
Teraz powiedziała mi, że jest w 10tc drugiej ciąży i...nie zamierza w ogóle karmić bo przy dwójce dzieci przecież to nie jest możliwe. Jakoś nie uważała tak, kiedy to ja spodziewałam się drugiego dziecka. Jak widać, innym zawsze łatwo się udziela rad.Annia, Clover lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Tajka, super beta 😍😍
Enigva, u Sylwii wszystko ok, jest na razie z dziewczynami w domu, Kobry jak to Kobry dają czadu ale są przy tym rozkosznie urocze ❤️ a są tak śliczne że nie można się na nie napatrzeć 😍Enigvaa, Clover lubią tę wiadomość
-
Tajka, gratuluję, piękna beta!
Suszarko, ja Cię rozumiem, bo jak będę miała drugie dziecko to na ten moment nie chcę w ogóle karmić go piersią. Te drugie półrocze i zmagania z kp kompletnie przyćmiły mi to, że pierwsze pół roku było stosunkowo bez problemowe. Nie chcę tego więcej przechodzić. Chcę cieszyć się macierzyństwem, a nie mieć dziecko wiszące na cycku, co nie toleruje smoka i butli. Więc ja Cię doskonale rozumiem.Clover lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Suszarka wrote:Ojeeeej, skąd ja to znam 😎 moja siostra 2x kp bez żadnych trudności. Różnicę wieku między dziećmi ma 6-letnią. Ale się strasznie dziwiła jak mogę w ogóle rozważać brak karmienia, prawie mnie zlinczowała. A że nasze sytuacje były i są diametralnie różne? Kto by się przejmował. Ostatnio ona do mnie pisze że córeczka jej zasnęła bez piersi, bo zjadła dużo kolacji, i czy ja jej radzę odciągać, czy poczekać bo się może obudzi; bo jak nic nie zrobi to zapalenie ma gwarantowane. Powiedziałam jej delikatnie że ja nie wiem nawet co to jest uczucie wypełnionych piersi, więc chyba nie jestem odpowiednią osobą do udzielania rad. Ale chyba nie zrozumiała aluzji i nie rozumie, że to może być dla mnie bolesny temat 🤷
Annia, Clover lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny nie straszcie twixami 🤦♀️
Mój tata jest bliźniakiem, są szanse jakieś tam 😲Lalia, MoTyLeK🦋, Ewa88 , Clover lubią tę wiadomość